web analytics

9

PREDNISON, G-SPOT & 10 KILOMETER

beginpaginatotaal

IMG_0467
Het is 8:10 en ik zie nog niet helemaal scherp. M’n haar zit wel goed en dat ligt niet aan die bus haarlak hier op de foto, maar omdat ik met nat haar ben gaan slapen. Ik baal wel een beetje, want toch weer te lang blijven liggen, maar de verkering en ik hebben ons van 6:00 tot dus 8:10 als 2 tosti’s gedragen; dan weer lepeltje-lepeltje zijn kant, snooze, dan weer lepeltje-lepeltje mijn kant, snooze en weer van voor af aan. De verkering ademt nog steeds niet helemaal tiptop, maar hij voelt zich iets beter. Nu had ik gehoopt dat het door mijn tosti-kwaliteiten kwam, maar waarschijnlijk begint de Prednison te werken.

IMG_0471
Ik ga Nina uitlaten. Dit zijn niet de eerste sneeuwklokjes die ik zie, maar ik zie op alle andere plogs foto’s van sneeuwklokjes en ik ben een meeloper.

IMG_0475
Nina is geen meeloper en besluit een keertje linksaf in plaats van rechtsaf te gaan tijdens onze vaste ochtendroute. Wat overigens precies eenzelfde soort foto oplevert als de rechterroute, maar dan gespiegeld. De A15 bevindt zich aan de kant met al die graffiti.

IMG_0477
Weer een smoothie! En weer een Chai Tea Latte. Geen ontbijt, want geen honger.

IMG_0482
Bruce en ik gaan achter de pc.

IMG_0483
We schrijven een stukje over een rollend rukapparaat voor mannen.

IMG_0484
Er wordt een pakketje bezorgd.

IMG_0485
OMG! OMG! Nog meer seksspeeltjes. Het merk Je Joue heeft me de Fifi gestuurd (dit is een soort Tarzan), de Mio (een cockring) en de G-Kii (vooral deze lijkt mij erg tof, iets met G-spot trillingen, maar je kan de hoek van het speeltje zelf bepalen, heel ingenieus). “Zullen we vanavond maar vroeg naar bed gaan?”, stelt de verkering voor. Altijd fijn, een man die dag en nacht voor je klaarstaat om je te helpen met je werk!

IMG_0486
Meteen aan de oplader dan maar!

IMG_0498
Ik lunch met een kop bloemkoolsoep met cheddar en mosterd (en wat geroosterd brood) en met de Libelle (die krijg ik altijd van m’n moeder). Ik lees hier de pagina van Octavie van www.octaview.nl. Mooi!

bloemkoolsoepjamie
Ik zette meteen het recept online: HIER.

IMG_0500
I love you too!!!

IMG_0502
Dit is het yogastandje dat Nina de hele dag tot in de puntjes probeerde te beheersen, de Sleeping Dog. Gelukt.

IMG_0510
Ik ga op de fiets naar het postkantoor om pakketten weg te brengen. Volgens mij deed ik dit gisteren ook. Ooooh, de ondraaglijke herhaling van het bestaan!!!!

IMG_0522
Ik werk verder beneden achter m’n laptop verder, want ik wil de 10 kilometer zien.

IMG_0533
De verkering kijkt ook naar de 10 kilometer en naar z’n iPhone-schermpje. Heb je dat spel nou nog niet uitgespeeld???

IMG_0542
Eat this muesli-meisjes! Terwijl er in de Randstad sprake is van een Quinoa-schaarste is het hier in Tiel nog volop verkrijgbaar! Want dit spul kennen ze hier niet en wat de boer niet kent…

IMG_0551
Ik waag me er voor vandaag ook nog niet aan en maak een pasta met rucola (hallo Natasja!!), geitenkaas, citroen, Parmezaanse kaas, chilipoeder en knoflook. NICE! De verkering begint te zeuren dat een blikje Smac hier perfect bij had gepast. Hij meende dit serieus.

IMG_0553
Lights on.

IMG_0558
Nog even het stukje over de Clone-A-Willy online. En dan… vroeg naar bed!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Natasja schreef:

  Mijn lievelings :)) In een recept dat mij heel goed in de oren klinkt. Thanks voor de tip, opgeslagen!

 2. Esther schreef:

  Oh oh! Welk level is ie?

 3. Kaatje schreef:

  Haha! Ik kijk toch met meer bewondering en respect naar je plogs. Ik deed vandaag een poging om te voelen wat jullie voelen bij het ploggen. Niet gelukt. Een schamel resultaat op m’n site! ;) have fun en sleep wel!

 4. Noorderlinge schreef:

  Wauw wat een gave speeltjes mag je testen! Ik heb laatst deze gekregen van mn vriend, ben er heel blij mee. http://www.christineleduc.nl/the-tundra-swan-vibrator-by-swan-d07110.html?gclid=&art_color_id=32&art_size_id=00&category_id=10859&offset=9&page= Heb je die al eens getest/gebruikt? Zoja, wat vind je ervan?

 5. Else schreef:

  Pas je op dat Nina niet met Fifi aan de haal gaat ?

 6. Luna schreef:

  Hahahaha! Nee, ik berg alles nu heel goed op… deze speeltjes zijn ook echt te duur :-)

 7. Luna schreef:

  Oh, en @Noorderlinge; ik heb die nog nooit getest, maar staat nog wel op m’n wishlist! Sowieso een speeltje van het merk Swan heb ik nog niet in huis :-)

 8. Noorderlinge schreef:

  Hopelijk mag je binnenkort iets van Swan testen. Ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Mijn vriend heeft me laatst meegenomen naar de sexshop waar hij al jaren komt. Ik was nog nooit bij een sexshop geweest. Ik ben 41. Hij is 22…. Ik schrok wel van de prijs, bijna 100 euro… Maar dan heb je wel wat! En hij is oplaadbaar, helemaal geweldig!

 1. 18 februari 2014

  […] las alvast wat plogs, onder andere die van Chantall. Daar kwam ik zelf voorbij, met mijn lievelings: rucola! Fijn recept ook, morgen te lezen op […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *