web analytics

1

TAART, POEDELS & WORSTJES

beginpaginatotaal

IMG_0568
De verkering hoest nog steeds de longen uit z’n lijf, dus blijft nog een dagje thuis. Hij slaapt uit. Ik dus ook, al ga ik er eerder uit dan hij. Het is 7:30 en J. en ik hebben zeer slecht geslapen. Het heeft iets te maken met een late night snack, vette kaas, uien, brood en Rennies die we te laat namen. Dat krijg je ervan als je de 40 nadert en nog steeds geen muesli-meisje bent.

IMG_0580
Dit is een foto van Nina in de spiegel. Ik vind haar hier ongelooflijk lelijk. Ik bedoel; ze is al niet de knapste, maar zo gespiegeld is het helemaal erg. Andere mensen zullen Nina trouwens altijd zo zien. Want die zien haar voor de eerste keer, dus dan maakt het niet uit of ze gespiegeld is of niet, want ze heeft sowieso een scheve kop. Dus Nina is eigenlijk echt lelijk, alleen zijn wij aan haar scheve kop naar rechts gewend, terwijl die scheve kop ons pas opvalt in de spiegel, als-ie dus scheef naar links is. Ooooh, ik begrijp mezelf ook niet meer, maar ik snap het wel.

IMG_0585
Ik ga op m’n moeder lijken. En m’n oma.

IMG_0589
Nina koos vandaag voor de rechterroute, met dus de A15 aan de linkerkant.

IMG_0600
De verkering hoopt dat hij zich wat beter gaat voelen als ik z’n haar scheer. Dit is niet het geval, maar hij ziet er wel beter uit. Ik hou van kale, grote mannen. Sexy!

IMG_0604
Bruce en ik gaan weer achter de pc.

IMG_0606
En ik heb toch maar weer glitternagellak opgedaan. Word ik blij van.

IMG_0613
Ja, Frank, de verkering zit nog steeds vast in hetzelfde level. Hahahaha! Loser!!!

IMG_0630
Oh, ja, daar!!!!!

IMG_0640
En daar!!!!!!

IMG_0644
En daar!!!!!

IMG_0649
Et tu, Brute????? De verkering heeft uit zichzelf een bak muesli met yoghurt gepakt en opgegeten. Zomaar! Zonder te vragen, overleggen, zonder andere plogs te hebben gelezen! Alsof het de normaalste zaak van de wereld is! Heb ik gewoon al bijna 5 jaar een relatie met een muesli-man zonder het te weten?

IMG_0659
Ik sla over en ga lekker taart eten bij oppasmeisje M. thuis! Haar zus I. is jarig en I. is ook nog eens de BFF van onze dochter S., maar dochter S. woont doordeweeks bij haar moeder dus die kon niet op de verjaardag komen (want Apeldoorn is nogal uit de richting), dus ik neem even de honneurs waar. Ik had nog niet ontbeten, dus de taart gaat er goed in.

IMG_0665
Hi Lucy!

IMG_0677
Hi Tiara!

IMG_0680
Als oppasmeisje M. en ik genoeg taart, gehaktballetjes, pinda’s en kaaschips op hebben gaan we op de fiets naar huis. Thuis treffen we Nina en Frank ruggetje-ruggetje aan. Ik kan uren kijken hoe lief die 2 beesten voor elkaar zijn.

IMG_0697
Ook iets waar ik graag naar kijk; knutselende kinderen. De rust! Oppasmeisje M. kleurt iets in een Topmodel-boek en ik blader wat door oude LINDA’s op zoek naar plaatjes om een collage mee te maken.

IMG_0700
Ik ga koken. Tip die van moeder op dochter is overgegaan; knip worstjes eens open, dan zijn ze sneller gaar en spat het minder in de pan.

IMG_0711
We eten dus aardappelpuree met worstjes en witlof met ham en kaas uit de oven. Nou ja, oven, oven; die is dus stuk. Het is dus witlof met ham en kaas vanonder de grill. Smaakte prima.

IMG_0718
Tijd om ‘Utopia’ te kijken. Andrea heeft kleding gepikt. Foei Andrea.

IMG_0723
Omdat het voorjaarsvakantie is mag oppasmeisje M. ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ kijken. Wanneer ik zit te nephuilen bij een slecht geacteerd emotioneel stukje zegt M. “Nou als jij die drama’s allemaal zou meemaken zou je ook gaan janken, hoor. Het is net het echte leven.”

IMG_0729
Daarna zet ik ‘Footloose’ op. Ook daar heeft M. een mening over: “Die mensen zagen er vroeger niet zo mooi uit… en ze dansen ook heel raar.” Okay! Tijd om naar bed te gaan oppasmeisje! Morgen gaan we naar het Centraal Museum in Utrecht en dan kan je al die mooie praatjes van je gebruiken om kritiek te geven op de schilderijen.

IMG_0730
Ja, Nina, jij moet ook naar bed.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Martine schreef:

    Veel plezier morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *