web analytics

4

LUNA IS HELEMAAL HAPPY MET HAAR CUPCAKE TATOEAGE EN KRAANVOGEL TATOEAGE

middengelukt1

IMG_0550
Begin de dag met… een verstopte afwasmachine… of eigenlijk was ik daar gisteren de dag mee geëindigd, maar toen had ik geen zin meer. Op zaterdag om 6:30 de afwasmachine proberen te ontstoppen; ik kan dat. Of eigenlijk; ik kan dat proberen, want het is uiteindelijk dus niet gelukt. HUIL!

IMG_0552
Dit is ons plastic afval van 1 dag met 4 pubermeiden.

IMG_0554
We ontbijten allemaal met nog een ronde pizza’s. Althans, J. en ik doen dat. We laten de pizzasteen aanstaan voor de pubermeiden, want die liggen nog in bed als wij om 11:00 vertrekken richting Weert.

IMG_0555
Ik heb misschien niet de handigste combinatie van kleding aan. Een jurk met retro-bloemen en daarover m’n nieuwe Adidas-jasje met psychedelische print. Beetje the battle of hysteric prints dit.

IMG_0561
We komen in de file. En daarna krijgen we een omleiding. En daarna nog een omleiding. Uiteindelijk moeten we 1 uur en een kwartier omrijden. HUIL! Gelukkig waren we 3 kwartier te vroeg van huis gegaan, maar toch… wat een ellende.

IMG_0563
Van pure ellende rijden we even snel door de McDrive voor dit soort zaken, want… op een lege maag moet je je niet laten tatoeëren!

IMG_0566
Heel lang geleden, zo’n 2 jaar, of 3 jaar werd er op Facebook een soort Pay It Forward-actie gestart… toen ‘won’ ik een gratis tatoeage van Johan, maar ja, ik was het eigenlijk heel erg vergeten (en ik ben ook mijn eigen Pay It Forward-winnaars vergeten) (hier ga ik iets op verzinnen, anders komt het karma-technisch nooit meer goed met mij). Johan stuurde me een paar maanden terug een berichtje dat ik nog steeds langs mocht komen en of ik nog wel wilde… JA, DAT WILDE IK WEL!!!!

IMG_0567
Overigens ken ik Johan van de Kamasutra-beurs van 14 jaar geleden… daar stond hij toen met z’n prachtige pasteltekeningen van boedhha’s (ja, het is niet allemaal seks en verderf op de Kamasutra-beurs)… ik laat dus niet zomaar iemand op m’n lijf met een naald…

IMG_0568
Dit gaat ‘m worden…

IMG_0570
En dit is Johan in actie… hij heeft overigens ook een site; www.darksidetattoo.nl… Dus… mocht je in de buurt van Weert wonen (of niet) dan ben je bij hem aan het goede adres! Hij is echt heel goed! Denkt met je mee, tekent het uit en doet precies wat je wil en dan nog een beetje meer en beter!

IMG_0571
Hij werkt met allemaal verschillende kleuren zwart, dus eh grijs… Fifty Shades of Grey, maar dan op je arm!

IMG_0573
Dit is ‘m geworden! WOWWWWWW!!!! Hij lijkt scheef, maar dat komt doordat ik vadsige armen heb…

IMG_0574
Perfect! Helemaal perfect!!!!

IMG_0585
En hier zitten we alweer terug in de auto naar Tiel en doe ik een poging om m’n 2e tatoeage goed op de foto te krijgen… wat niet echt goed lukt! Maar de kraanvogel is dan wel weer HEEL GOED gelukt! OMG! Ik ben nu zoooooo blij en gelukkig! Ik wil al heel lang een sleeve van m’n rechterarm maken, maar ik kon nooit bedenken wat ik wilde, want ik vond alles wel mooi… maar waarom niet gewoon ALLES wat ik wil er ook op laten zetten?? Ruimte zat! M’n rechterarm zal dus uiteindelijk een hysterische arm worden, met allemaal zwarte plaatjes door elkaar… soort stempel-vel! Ik hou ervan! Morgen een betere foto van het resultaat, want het is dus GAAF!

IMG_0587
Op de terugweg nemen we wat hamburgers en kipnuggets mee voor de puberbrigade.

IMG_0588
Die de hele dag niet heeft bewogen. Lijkt het. Ze hebben een paar uur Singstar gespeeld, dus gelukkig wel wat actie gehad. Het was de bedoeling dat ze gingen zwemmen, maar het weer was niet echt super, helaas.

IMG_0591
J. en ik doen de afwas van de afgelopen 3 dagen met de hand, want de afwasmachine is nog steeds stuk. En ik heb post gekregen van Patty! Echte reigerveren! Supergaaf! Ik doe ook nog een poging tot een dromenvanger knopen, maar ik ben toch best wel moe na zo’n enerverende dag! En gelukkig, dat ook!

Vorig jaar at ik andijvie...

Vorig jaar at ik andijvie…

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Dora schreef:

  Misschien een paar ketels kokend water door de afwasmachine dat heeft bij die van mij geholpen toen hij verstopt zat.

 2. Kim schreef:

  Je bent een beetje te laat met je tattoos. Helaas…

 3. Theo schreef:

  Jouw kraanvogel deed mij direct denken aan Sadako Sasaki voor wie de gevouwen kraanvogel een belangrijk symbool voor vrede was. Er is een aangrijpend boek over haar geschreven: Sadako wil leven.
  Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Sadako_Sasaki
  Zeker toeval?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *