web analytics

1

PLOG VRIJDAG 2 SEPTEMBER 2016

beginpaginatotaal

IMG_8391
Vrijdagochtend alweer! Met de oppaspuber wat stomme trouw-programma’s kijken op TLC en haar dan voorzien van een drankje en een broodtrommel richting school sturen!

IMG_8392
Met m’n ouders naar de LIDL!

IMG_8393
En dan snel achter m’n computer, want ik heb me vergist in een deadline! Dat gebeurt me echt nooit! Gelukkig draait m’n hoofd altijd op volle toeren, dus ik had de vormgeving in m’n hoofd al wél helemaal klaar. Dan is het ‘alleen nog maar’ op zoek gaan naar de juist beelden en letters en positie.

IMG_8401
Toch maar een grijs konijn.

IMG_8402
En uiteindelijk een kleinere drakenketting. Het is een tuinviering die ook in verband staat met het St. Michaelfeest. Iets met het loslaten van je innerlijke draak!

IMG_8404
Ik heb het innerlijke deadline-monster gelukkig verslagen! Wat een stress!

IMG_8418
Ik oogst wat snack-komkommers die ergens onder wat blaadjes verstopt lagen en dus eigenlijk al weer te groot zijn. Maar nog steeds lekker.

IMG_8423
Restje aardappelen van gisteren (met slagroom en Parmezaanse kaas)! En een grote bak kabeljauw (uit de diepvries, applaus) met cheddar, tomaatjes, slagroom en basilicum. Ik zeg; 100 punten.

IMG_8492
J. is naar de rugby (alweer, ja, alweer) en ik kijk samen met Nina naar The Next Boy/Girl Band… ik vind het toch stiekem misschien best wel leuk…

IMG_8496
Nina ook.

IMG_8475
En deze dromenvanger is uiteindelijk ook 100 punten geworden! Ik vind ‘m ZO ONTZETTEND MOOI geworden! Soms heb ik het gevoel dat ik eigenlijk helemaal niks doen (maar ik werk toch echt 60 uur per week) (maar dromenvangers maken voelt niet als ‘werk’), maar uiteindelijk heb ik deze week bijna 10 nieuwe dromenvangers gemaakt (en ook nog teksten voor Climaximaal.nl geschreven) (en dingen vormgegeven)! Ik zet de nieuwste dromenvangers online, voorzien van detailfoto’s en teksten op Maaneschijn.nl! Deze zwart met oker dromenvanger heet: Nighttime Birds. Naar een liedje van The Gathering (daar luisterde ik vroeger altijd naar).

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Ik vind hem indrukwekkend geworden, Nighttime Birds. Eerst dacht ik, ‘oef zwart, dat worden vreselijke nachtmerries… nachthengsten zeg maar’ maar nu ik hem zo zie….. hij is heel erg indrukwekkend… maar ik word er ook onrustig van… maar dat ligt aan mij :-)

    Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *