web analytics

1

MET DOCHTER S. NAAR LONDEN, DAG 5

middengeluktlonden

IMG_3408
Nou, de laatste dag alweer! Boehoehoe! Wat gaat dat toch snel! We zijn vroeg opgestaan, zodat we kunnen ontbijten in het hotel. Geroosterd brood met kaas en een kop koffie. Niks mis mee.

IMG_3411
En dan alles inpakken. We hebben nogal een zooitje van de hotelkamer gemaakt, maar dat is niet gek, want het was een heel klein kamertje en we hebben nogal veel spullen (gekocht).

IMG_3412
Goed bezig geweest hoor.

IMG_3413
Ravage.

IMG_3416
Als we alles hebben ingepakt wil dochter S. nog heel even, echt nog heel eventjes maar, liggen. Want zo vroeg opstaan, ja, dat is toch wel héél zwaar hoor.

IMG_3417
Maar daar doe ik dus niet aan mee, want we moeten nog even naar de Harrods. Die winkel moet je gewoon gezien hebben als je in Londen bent. Vind ik. En ik wilde ‘m zelf ook graag nog een keertje zien. De vorige keer was ik diep onder de indruk van alles daar.

IMG_3419
En nu nog steeds. WOW!

IMG_3422
Maar van fruit hebben ze geen verstand. Dit zijn raspberries hoor! Maar ach, maar, omgerekend, zo’n 12 euro per bakje! Geen geld!

IMG_3423
Wow! Just WOW!

IMG_3425
Okay, foie gras bij de Harrods, dat is misschien wel het toppunt van, van… fout?

IMG_3428
We dwalen de hele winkel rond, langs alle megachique kleding, maar dochter S. vindt er weinig aan, want ze kan het toch niet betalen.

IMG_3431
Even nog een selfie in de lift van de Harrods.

IMG_3435
Ik heb behoefte aan vitaminen, dus we doen even een gezonde lunch ergens in Soho, al had ik misschien die ijskoffie er niet bij moeten nemen. Of eigenlijk wel, want hij was gewoon superlekker.

IMG_3436
Deze tas moet ik dragen. Bijna 20 kilo geshopt. Wow!

IMG_3439
Dochter S. neemt de rugtas. “Je kan zo gaan backpacken in Thailand”, zeg ik. “Hebben ze daar wel leuke shops dan en hoe neem je alles mee?”, vraagt ze. Ehhhh… nee, backpacken is niks voor dochter S. denk ik.

IMG_3440
De terugreis verloopt voorspoedig tot aan het vliegveld. Daar nemen we nog maar een koffie.

IMG_3441
En dan is het wachten, wachten, wachten en wachten. Ons vliegtuig heeft vertraging en ze doen moeilijk bij het instappen en aaaaaaaarghhhh!!!!!!

IMG_3446
Gelukkig komt J. ons ophalen vanaf Schiphol en brengt ons veilig thuis. Daar showen we onze aankopen en niet veel later lig ik heerlijk tegen m’n eigen man aan te slapen. Zalig! Home sweet home!

Vorig jaar at ik de lekkerste boontjes ooit...

Vorig jaar at ik de lekkerste boontjes ooit…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Micheline schreef:

    Volgens mij zaten wij in december in hetzelfde hotel. En ik zie heel veel bekende plekken op jullie foto’s. Leuk! Ik wil ook graag snel terug!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *