web analytics

3

GIFT BOXEN, ANDIJVIE & WATERPOLO

middengelukt1

IMG_3448
Nou, het is weer back to my normal life vandaag, back to reality! Maar eerst even alles wat ik in Londen heb gekocht opruimen. Ik kon EINDELIJK bh’s in mijn maat vinden bij de Primark, dus ik heb meteen 8 setjes gekocht! Ik blij. Mijn man blij.

IMG_3450
En dan m’n mail openen! En wat een heerlijke berichten! Ik heb bijna al m’n dromenvangers die in de shop van www.maaneschijn.nl staan verkocht! En… ik heb ook nog een opdracht voor 12 dromenvangers voor een styliste! WOW! Wat een fijn thuis komen is dit! Ik ben er helemaal trots van! WOEHOE! Heel snel aan de slag dan maar dit weekend (en op zoek naar stapels gehaakte kleedjes, want die zijn bijna op)!

IMG_3452
M’n ouders komen even langs, want die willen uiteraard ook wel even weten hoe het was in Londen. M’n moeder showt meteen de nieuwste door haar gemaakte kerstboom-hangers. WOW!!!!! Te schattig dit allemaal!!!

IMG_3455
Ja, goed bezig moeders! En hé, daar is oppaspuber M. ook alweer! De ene puber wordt naar huis gebracht door J. en de ander komt erin. Puberruil op De Hulk! Helemaal gezellig.

IMG_3457
En… OMG!!!! OMG! Deze puber gaat UIT ZICHZELF (ja, dat mag met hoofdletters) haar kamer opruimen en stofzuigen en het bed verschonen en het is gewoon een klein wonder.

IMG_3460
Nog een wonder; mijn man heeft gekookt en het is geen pizza!

IMG_3464
Ik moest vandaag even een opdracht tussendoor doen, want morgen worden er 10 van deze dozen opgehaald.

IMG_3465
Hoeveel? Ja, het zijn er echt 10! Geschilderd in de zon, dus snel droog!

IMG_3471
Nina is loops en voelt zich een beetje zielig.

IMG_3477
Als M. op bed ligt kijken J. en ik naar de waterpolo-dames. “Ik vind dit geen sexy sport”, zegt J. als hij de onderwaterbeelden ziet. Ik let niet echt op, maar lig languit op de bank. Heel even genieten van een puberloos-momentje voor mezelf.

Vorig jaar verkocht ik heel veel vintage jurken...

Vorig jaar verkocht ik heel veel vintage jurken…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Marjan schreef:

    Wat een fijne berichten allemaal! Veel Dromenvangers verkocht, een opdracht voor maar liefst 12 Dromenvangers en die mooie gift-boxen! Gefeliciteerd Chantall!!

  2. Moeder van Luna schreef:

    Die giftboxen zijn prachtig geworden !!!!!

  3. Maurice schreef:

    Net terug en nu al SUPER bezig. Heerlijk om te zien hoor :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *