web analytics

3

APHEX TWIN, SPERZIEBONEN & CHEF

beginpaginatotaal

IMG_4118
Haar goed. Bloem goed. Jurk goed. Laat die maandag maar doorkomen, ik ben er klaar voor.

IMG_4122
Terwijl Sid de hele ochtend in de (schone) wasmand ligt schrijf ik weet ik veel hoeveel stukken achter elkaar. Bam, bam, bam. Ik zit in een goede flow!

IMG_4128
M’n ouders zouden rond 12:00 even langskomen, dus ik heb om 11:55 nog 5 minuutjes om even op de bank te hangen (ja, mijn ouders zijn altijd stipt op tijd). Wanneer ik op de bank zit word ik meteen overspoeld door de poezenliefde van Bruce en ook Sid komt ervoor uit z’n wasmand. Prrrrrrr…

IMG_4132
Kijk eens aan! M’n ouders hebben van ome Hans en tante Nel boontjes gekregen (helemaal 100% vers van het land!) en ik krijg ook een zakje! Schoongemaakt en al. Hmmmm!

IMG_4135
Nina krijgt natuurlijk koekjes van Piet.

IMG_4140
En weer verder aan het werk! Ik draai Aphex Twin; muziekliefde van vroeger.

jasje1
Niet alleen is de Ploesie-site weer open (en ik heb de eerste opdrachten al binnen, HOERA), het wordt ook de hoogste tijd om m’n Borduurzaam-jasjes te gaan verkopen. Omdat het nou eenmaal handiger is om een Facebook-pagina aan te maken dan een website, check www.facebook.com/borduurzaam (en druk dan even op LIKE, daar word ik blij van)! Bovenstaand kinderjasje is te koop, de rest (nou ja, niet alles, want nogal veel) zet ik morgen online (hoop ik).

IMG_4167
Nina heeft net gegeten en allemaal aardappel op haar neus. Helaas wil ze niet op de foto.

IMG_4169
OMG! Dit zijn echt de allerlekkerste boontjes die ik ooit op heb. ECHT!!!

IMG_4170
Hmmmmm!!!!

IMG_4177
En die worden op z’n Oud-Hollandsch gegeten; met aardappel en draadjesvlees dat ik al de hele dag heb laten sudderen.

IMG_4195
Okay, Nien, je mag 1 boontje proeven, maar echt maar 1, want ik vind ze zelf veel te lekker. Met het restje draadjesvlees en het restje aardappelen draai ik na het eten een pan pastasaus in elkaar (tomaten erbij, uien erbij), dus morgen hoef ik niet te koken. SCORE! En heel lekker!

IMG_4198
Even een selfie met Nina.

IMG_4199
Die zich afvraagt wat ik aan het doen ben.

chef-movie-poster
We kijken nog naar deze film (Chef) en die is ECHT heel leuk, maar toch val ik voor het einde in slaap tegen de echtgenoot aan. Nog maar een keertje kijken dan.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Marjan schreef:

    Goedemorgen, die boontjes zien er echt heel erg lekker uit, zelfs op dit tijdstip zo vroeg in de morgen, als ik wel wakker ben maar mijn maag nog lang niet. :-) Die film past er op de een of andere manier precies bij…..

  2. ria schreef:

    Ja weer leuk, en ik ben heel gek op boontjes ..

  3. Ellen schreef:

    lekker hoor spercieboontjes ,die eten wij vanavond met gebakken spekjes en roomkaas. Balletje gehakt erbij mmm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *