web analytics

0

AFWASMACHINE, EEN LETTERBAK & 2 PIZZA’S

middengelukt1

IMG_8275
Zaterdagochtend-ontbijtje. Hmmm…

IMG_8276
Ja, Nina, als jij je als een blaffende papegaai gedraagt, dan zullen we je als een papegaai behandelen ook.

IMG_8278
Onze afwasmachine is dus weer kapot. Onze ‘nieuwe’ afwasmachine, inderdaad. Wij kochten deze tweedehands en alles zag er goed uit, maar ja, wij hebben geen verstand van afwasmachines. De man die op de grond ligt wel. Die zegt: “Ja, dit ding is meer dan 10 jaar oud en de motor is helemaal versleten, jullie hebben je laten bedonderen.” Lekker dan. Ik vertrouw niemand meer. Behalve deze man die op de grond ligt, want die komt volgende week een nieuwe motor plaatsen. Op deze manier worden we nooit rijk. We heel gelukkig, want samen met de hand afwassen is heel romantisch.

IMG_8279
Sinterklaas! Sinterklaas!!!! Hij is aangekomen! Fijn hoor.

IMG_8283
Mijn cadeau is ook gearriveerd! Niet van Sinterklaas, maar van m’n ouders! Op de achtergrond een tas met boeken. Ik ben in een opruim-modus.

IMG_8284
Wow! Zelf in elkaar gezet.

IMG_8288
Ik roep mijn man erbij voor het grovere werk.

IMG_8290
We kijken met het hele gezin de nieuwste aflevering van American Horror Story Hotel.

IMG_8292
Erwtensoep! Het ziet er nooit echt smakelijk uit, maar het is altijd lekker (als het zelfgemaakt is dan) (uit blik is vies).

IMG_8297
Oh! Ik ben zoooooooo blij met m’n nieuwe letterbak! Ik kan eindelijk ook kaarsjes neerzetten zonder dat de katten erin gaan hengelen.

IMG_8302
Bruce is echt blij met z’n nieuwe hangout.

IMG_8312
Weer een nieuwe kerst-dromenvanger! Met hertjes.

IMG_8314
Ja, hier is iets misgegaan. De pizza van vorige week was zo lekker dat we vinden dat we er vandaag weer eentje verdienen. Allemaal een.

IMG_8315
Eentje voor dochter S., eentje voor J. en…

IMG_8320
…eentje voor mij. Al is dit de tweede So Majestic, want de eerste die ik kreeg was dus echt niet lekker. Daar zaten geen spekjes op, amper uien, verbrandde pijnboompitjes, gewoon niet okay. Huil! Maar als je belt met een klacht bij de Domino’s, dan krijg je dus gewoon een nieuwe. Netjes.

IMG_8321
Bruce heeft de kartonnen doos volledig gesloopt en is aan m’n stapel met uitgescheurde recepten begonnen. Ach, het houdt ‘m van de straat.

Vorig jaar zong ik veel liedjes voor J.!

Vorig jaar zong ik veel liedjes voor J.!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *