web analytics

3

PLOG VRIJDAG 13 JANUARI 2017


HOERA! Het heeft weer gesneeuwd!!! Of hoera, hoera, hoera??? Ik heb de hele nacht geen oog dichtgedaan vanaf een uurtje of 3:00. Malen (over niks bijzonders) en gewoon niet kunnen slapen. Ook Sid Vicious kon niet slapen en heeft me de hele nacht wakker gemiauwd, want hij moest iets, maar hij wist niet wat. Het was trouwens volle maan vannacht. Niet dat ik daarin geloof. Kuch.


Een koffie voor mij, een grote smoothie voor de oppaspuber en ook een kleine smoothie voor mij. De vader van de oppaspuber haalt haar deze ochtend op om naar school te brengen, want fietsen in de sneeuw is wel een beetje riskant en we willen het gezichtje (en de tandjes) van de puber graag mooi houden. Top-service!


Mijn vader brengt mij en m’n moeder weer keurig naar de LIDL.


Zij weet al precies wat er gaat gebeuren als we terug zijn van het boodschappen doen.


Yep. Een croissantje van Piet.


Ik ga daarna snel en agressief door het hele huis heen met de stofzuiger en de dweil. Voor 12:00 het hele huis gedaan (goed genoeg dan hè, want het gaat bij mij nooit een 10 worden). Hashtag #whoneedsawerkster


Even een soepje met wat letters.


Dan de knapste hond van Tiel even uitlaten in de sneeuw!


Inclusief een partijtje Oud-Hollandsch sneeuwballen werpen! Zo lachen!


Dan aan het werk. En werken betekent voor Bruce; knuffelen.


Is goed hoor!


Werken betekent voor mij; afgeleid worden door het nieuwe Kitchen-menu van Lush! De Valentijnscollectie staat inmiddels ook online en oooooooh!!! Niks gekocht! Knap hè? De hand op de frontpage van de Lush heeft wel net als ik een tattoo-diamant en eigenlijk zou dit een teken moeten zijn om wél heel veel te bestellen, toch?


Niet gedaan hoor. Wel kwam dit AWESOME jurkje van de AliExpress binnen! Ik hou heel veel van de AliExpress en ik hou er ook heel veel van dat het jurkje fits like a glove!


Ooooh, wat romantisch! Eten bij kaarslicht; ik blijf er van houden. Elke dag! Vandaag staat er pasta met kip uit de diepvries op het menu. Met een salade.


Hé, Luun, dat jurkje stond je zo goed en dan trek je DIT aan als je ’s avonds met de Luna-fluisteraar bent? Ja, sorry, lekker losssssss. Gelukkig ben ik altijd zo beweeglijk dat het hem nog steeds niet gelukt is een niet-bewogen foto te maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Ri schreef:

    Ik ben op Bruce.

  2. Ingrid schreef:

    Wat een geweldige leuke foto van Nientje in de sneeuw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *