web analytics

4

PLOG DINSDAG 14 JUNI 2016

beginpaginatotaal

IMG_4310
Ja, het was niet de bedoeling, maar ik ben weer om 5:00 wakker en eruit en up and running! Eerst even de plog van gisteren maken, wat mailtjes beantwoorden en daarna brood voor mij en J. maken.

IMG_4311
Even een koffie met J. en Sid.

IMG_4312
Hmmmmm… broodje met kipfilet en een hardgekookt eitje! Gaat nooit vervelen.

IMG_4313
Dan nu ECHT naar de drukker met de folder! Ik vind het heel erg spannend!

IMG_4314
Vanavond ga ik uit eten met vriendin K., die net als ik een enorme Lush-fan is (in Londen is dus de grootste Lush ter wereld!!!)! Altijd makkelijk als je een cadeautje zoekt! Ik had de afgelopen weken wat leuke dingen voor haar in de Lush Kitchen besteld.

IMG_4316
En we gaan volgende week samen naar Londen! Deze tas had ik ook al weken voor haar liggen, dus ik heb meteen een leuke cadeau-verpakking!

IMG_4322
Ik ben nog steeds zoekende naar verpakkingen voor de dromenvangers.

IMG_4323
Als lunch, heel gezond, 2 saucijzenbroodjes. Die niet 2 euro per stuk waren, zoals de verpakking doet vermoeden, maar 0,50 cent per stuk. M’n vader had er 8 gekocht, dus ik had deze meegekregen.

IMG_4324
Ik ben bezig met de vormgeving van 2 recepten, maar het lukt niet allemaal zoals ik het wil. Ik moet ook de recepten bedenken en dat is allemaal heel erg leuk, maar ik ben een beetje leeg.

IMG_4326
Moet je maar niet om 5:00 opstaan!!!!

IMG_4328
Maar een leuk konijn lukt altijd. Het moet dus een recept met paksoi worden en laat ik dat toevallig de afgelopen zondag net gemaakt hebben. Ik ben zo’n goed-georganiseerde vrouw af en toe.

IMG_4329
Ondertussen kijk en luister ik half/half naar Orphan Black.

IMG_4330
En dit super-schattige dromenvangertje voor een baby’tje heb ik ook nog gemaakt!

IMG_4346_1
En kijk eens wat mijn haakvriendin K. heeft gemaakt! Een speciale douche-dinges om te douchen met Lush!!! Ik vind ‘m geniaal! Kan niet wachten om te gaan douchen, maar ik moet eerst naar de Tokyo Lounge!

IMG_4332
OMG dit is misschien wel m’n nieuwe favoriete gerecht; licht-geschroeide tonijn met een sesam-dipje. ZALIG!

IMG_4333
En deze rollen gaan ook nooit vervelen. OMG wat lekker!!! Vriendin K. en ik bespreken alvast onze trip naar Londen, maar de conclusie is eigenlijk; we zien wel! Komt goed! Gaaaaaaan! Op dag 1 meteen naar de Lush en de rest is allemaal bonus! We hebben er zin in!

IMG_4334
Ze hebben bij de Tokyo Lounge nu ook eigen chocolaatjes. Schattig. En lekker. En ik had er wel 10 op gekund.

IMG_4335
Thuis nog even op de bank met mijn man en mijn hond en mijn kat.

IMG_4342
En dan naar bed! Nina poseert hier even in ons studentenhol zonder televisie! Ik ga nu langzaam fase 2 inmasseren bij J.; nieuwe gordijnen, nieuwe vloer, muren stucen, leuke dingetjes aan de muur. En dat allemaal roze! Knalroze! Met een kroonluchter aan het plafond, een poedel erbij, discolampen, spiegels op de muur!!! Ik ben er klaar voor!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Maurice schreef:

  Dat kan J. hoor.

 2. Ingrid schreef:

  Net zo roze als de rechterbalk hier op het scherm? Leuk leuk.
  Lijkt me een geweldige slaap living worden.

 3. Joop schreef:

  OMG! Toch niet alles knalroze?
  Arme J.
  :-)

 4. Kim schreef:

  En dat is mijn baby’tje! !! Prachtig!!! Xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *