web analytics

16

EEN VERS IDEE VOOR KIP & EEN KNUFFEL

Vaste lezers hadden het al opgemerkt! Onlangs is er een filmploeg bij me over de vloer geweest om dit supertoffe filmpje op te nemen! Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Enne… stay tuned, want zondag ga ik een aantal leuke dingen weggeven!

Het recept voor deze Thaise kip?

500 gram drumsticks
1 rood pepertje
half blikje kokosmelk
1 zakje Maggi Braadstomen (knoflook)

Bij het pakje MAGGI Braadstomen zit (naast een zakje met kruiden) ook een handig braadstoomzakje (ja, vandaar de naam natuurlijk)… Alle bovenstaande ingrediënten doe je bij elkaar in dat braadstoomzakje en… klaar!

Ik roerbakte er nog wat Thaise groenten bij (peultjes, paprika, broccoli) en serveerde het met rijst… Lekker makkelijk en lekker lekker!

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Webkim schreef:

  Wat leuk Chantall! ?

 2. Sandra schreef:

  Superleuk!!!!

 3. Marjan schreef:

  Ik vind het filmpje zo leuk geworden, vol olijke vrolijkheid. Heerlijk! En dat Braadstomen is hier al jaren een hit…. ik gooi er meestal nog een zakjes voorgekookte krieltjes bij en dan hup in de oven….. Heerlijk gemakkelijk.

  Xx

 4. Irene schreef:

  Ha. Ik wist dat je ooit beroemd zou worden. En dat recept, grinnik, dat is een heerlijke uitbreiding van het Braadstomen wat ik ook al járen doe. :-)

 5. Else schreef:

  Ja hoor weer een BNer erbij ;-)

 6. esther schreef:

  Wauw, wat doe je dat superleuk!!!

 7. Marianne schreef:

  Leuk gedaan :-D

 8. Renske schreef:

  Heeeel leuk!!!

 9. patchwork schreef:

  :-))

 10. Angelique schreef:

  Leuk filmpje Chantal, je bent nu ook te bewonderen op Facebook ? zag je voorbij komen

 11. Yo schreef:

  sorry, ik vind het een beetje gênant :/

 12. Yo schreef:

  Dat van Pimento snap ik nog wel, maar Maggi? Relatief veel geld besteden aan een zakje e-nummers? Smaken verschillen, maar het is gewoon rotzooi. Net zo makkelijk zelf kruiden over je kip gooien, toch?

 13. Luna schreef:

  Hè, ja, laten we hier onder dit gezellige filmpje van mij (waar ik hartstikke trots op ben) een discussie starten over E-nummers!!!

 14. Hanneke Roozendaal schreef:

  Echt leuk filmpje! En ook een hele lieve PloesiePoesie :)

 15. Gina schreef:

  Heerlijke tip! Ik deed er zelf nog mango bij en wat verse limoensap.

 1. 24 mei 2015

  […] jullie m’n filmpje voor Maggi Braadstomen al gezien? Koel hè? Een paar weken geleden kwam Loran von Liebenstein (een man met een hele mooie […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *