web analytics

1

LUNA’S NIEUWE SCHOENEN

Weken geleden, in een vlaag van verstandsverbijstering in de nachtelijke uurtjes, kocht ik schoenen. Die vlagen van verstandsverbijstering had ik overigs wel vaker de afgelopen weken, want nachtelijk zweten, gewoon wakker liggen om geen enkele reden, wakker liggen om al het leed van de wereld, wakker liggen om m’n eigen ellende en wakker liggen omdat er net een kater uit het niets bovenop me is gesprongen en ik dacht dat ik een hartaanval kreeg. Te weinig slaap is voor niemand een goed idee.

Nu is het altijd verstandig om even een kopje thee te gaan drinken als je ’s nachts wakker ligt, maar ik ga dan unlimited scrollen op Facebook, iets met seriemoordenaars kijken op Netflix of honderden kattenfilmpjes kijken op Instagram. Mijn schermtijd kwam een paar weken terug op zeker 10+ uur per dag. In een reclame op Instagram kwamen beeldschone schoenen voorbij en een dag later kwam ik ze weer tegen op Facebook. Zo gaat dat. Je geeft een product iets teveel aandacht en dan weet iedere schoenenverkoper ter wereld dat een bepaald type schoen je aanspreekt. Maar ze spraken me écht aan. Beetje sixties-vibe. En in rood met roze! Rood met roze! Zouden bij al m’n jurken passen! Normaal draag ik alleen slippertjes en sneakertjes, maar dit waren ook een soort van nette schoenen met een hakje. En ze werden aangeprezen als ‘orthopedisch’! Schoenen met een hakje waar je uren op zou kunnen lopen! Uren! Nou, they had me at ‘orthopedisch’. Dus ik bestelde meteen 3 paar in allerlei kleuren, want héél goedkoop natuurlijk. En ze zouden de volgende dag bezorgd worden.

Niet dus.

Dag daarna ook niet.

En toen ging ik pas checken of dit bedrijf eigenlijk wel een beetje okay reviews had. Niet natuurlijk. Honderden reviews online dat het een scam was. Of dat de maat niet klopte. ‘HIER MOET JE NIET KOPEN.’ ‘DIT IS EEN SCAM.’ Oh. Zucht. En. Steun. Had ik weer. En toen ik las dat ook hun klantenservice nooit ergens op reageerde had ik zoiets van; take your loss. Laat maar zitten. Om hier heel veel energie in te gaan steken, daar heb ik dus de energie niet voor, want ik lig al nachten wakker, Godverdomme. Klootzakken.

Ik was m’n hele bestelling alweer vergeten, maar gisteren, 6 weken na m’n bestelling, stond er ineens een postbode aan de deur. Met 3 paar schoenen. Wat een onverwachts cadeautje! En ze passen perfect! En ze lopen perfect! Perfect!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Biankski schreef:

    Soms komt er toch nog wel iets wél goed.
    Love love love je nieuwe stappertjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *