web analytics

0

LUNA EN DE DOUBLE ENDED DILDO-TINDER DUDE

Ik had een match op Tinder met W.! Man met baard! Hoe leuk! Hoera! En ik had een gezellige chat met W. binnen het Tinder-platform. Daarna deelden we onze 06-nummers en we hadden daarna ook een leuk en gezellig videogesprek. Ik blij, hij blij! Ik vond ’m een leukerd en een knapperd en nou ja, wie weet! Hij was rust, ik was chaos, ik zat op m’n regenboog-bank, hij in een zeer minimalistisch huis, maar hé, dat zou zo maar eens een goede klik in het echt kunnen zijn.

De volgende dag kreeg ik een appje.

Hij: ‘Hé, mooie vrouw! Ik zou je graag eens ontmoeten.’

En dat wilde ik ook wel, maar ik was aan het werk en ik word niet betaald om met geile gozers te appen, maar om seksspeeltjes te verkopen bij Mail & Female.

Ik: ‘Hé, ik ben nu aan het werk in de seksshop, maar ik app je als ik in de trein terug zit.’

Hij: ‘Vraagje.’
Hij: ‘Ik ben erg geïnteresseerd in een double ended dildo’.
Hij: ‘Wat adviseer je me?’
Hij: ‘Dat lijkt me nou zo leuk en lekker!’

Er ging bij mij meteen een klein rood vlaggetje omhoog. Ik geef aan dat ik aan het werk ben en dan kom je met een vraag. En niet in 1 appje, maar in 4. Beter was geweest; ‘Hé, werkse vandaag, spreek je later!’ Maar ja, ik kwam zelf ook in een nieuwsgierige staat van zijn. Moest ik hier nou als Tinder-date op reageren? Als vrouw die misschien wel binnenkort een date zou hebben met deze man? Of als professional, als sekstoy-tester, als vrouw werkzaam in de sekstoy-industrie? Ik koos voor een veilig antwoord.

Ik: ‘Wat wil je ermee doen?’

Hij: ‘Een eind in mijn ass en het andere uiteinde in een gat naar keuze bij de vrouw waarmee ik speel.
Ik weet niet waarom ik daar nog nooit aan heb gedacht, want ik hou van pegging.’

Ehhhhhhh, WTF? Whutttttt? Verdomme. Mijn romantische, seksuele en nou ja, alle interesse in deze Tinder-dude was meteen verdwenen. Ik liet de chat voor wat het was, verkocht een heleboel dildo’s in de shop en in de trein terug naar Tiel appte ik hem terug.

Ik: ‘Gat naar keuze klinkt niet heel sexy hoor!!!’
Hij: ‘Dat voelt een beetje als een oordeel.’
Ik: ‘De vagina/mond/anus van een vrouw een ‘gat’ noemen, ja, daar heb ik een mening over… niet over je voorkeur voor pegging.’
Hij: ‘Heb ik nu een vervolg onmogelijk gemaakt?’

En natuurlijk had hij een vervolg onmogelijk gemaakt. Niet omdat hij z’n seksuele voorkeuren aan me vertelde, want dat moet iemand vooral doen, zoek vooral iemand anders die wél graag een double ended dildo met je wil gebruiken, zoek iemand anders die jou wil peggen, maar een man die een vagina/mond/anus een ‘gat’ noemt, ja, ik ga daar dus heel erg slecht op. Zo. Onaantrekkelijk. Dus ik had zoiets van; laat maar lekker zitten met deze man.

Hij (een paar dagen later): ‘Jammer dat ik niets meer van je hoor. Ik vind het helemaal okay om kritiek te krijgen of te praten over iets wat jij onprettig vindt (een bepaald woord dat ik gebruik bijvoorbeeld). Maar ik vind het altijd wel jammer als ik dan opeens helemaal niets meer hoor.’

Okay, hier had hij een punt. Iemand niks meer laten horen is niet heel chique, maar dit gebeurt constant op de dating-apps.

Ik: ‘Ik werk in een seksshop en ben een sekstoy-reviewer en het is voor mij altijd enorm afwachten hoe mannen hierop reageren… jij reageerde hier met je vraag over de ‘double ended dildo’ voor mij niet okay op… niet omdat het jou geil lijkt om anaal gepenetreerd te worden terwijl een ander uiteinde een vrouw penetreert… daar heb ik 0,0 oordeel op… I will never yuck someone’s yum… maar voor mij is het ontzettend onaantrekkelijk dat je een anus/mond/vagina van een vrouw een ‘gat’ noemt… echt… een enorme afknapper… jij hebt jouw seksuele voorkeur naar onze Whatsapp-chat gehaald en dat mag, maar het voelde voor mij als too soon… ik weet als ‘professional’ genoeg over ‘double ended dildo’s’, maar als er een man bij me in de winkel komt met de vraag ‘ik zoek iets om alle gaten van m’n vrouw mee te neuken’, dan zou ik ‘m ook vol verbazing aan staan te kijken.’

Ik: ‘P.s.! Het is trouwens best moeilijk om een goede, maar vooral veilige ‘double ended dildo’ te vinden. Vaak zijn ze van een onveilig materiaal gemaakt. Bij Mail & Female verkopen we de ‘Real Double Do’ van het merk Marc Dorcel. Helemaal van 100% siliconen, 42 centimeter lang en 4 centimeter breed. En in lekker knalroze. Have fun!

U WIL DEZE DOUBLE ENDED DILDO OOK? HIJ IS HIER TE KOOP BIJ MAIL & FEMALE VOOR € 79,95!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *