web analytics

0

LA VITA È BELLA OP WOENSDAG

middengelukt1

IMG_9141
Oppaspuber M. moet een werkstuk maken over Italië, dus ik dacht dat het wel leuk zou zijn om haar vanavond Italiaans te laten koken. Ik blader ’s ochtends dus wat door een Italiaans kookboek. Uiteindelijk maak ik de rest van de dag weinig foto’s, maar ik ben uiteraard heel druk geweest, als altijd, kuch. Werken, schrijven, naar de ouders van M. voor een gesprek met school, daarna naar de supermarkt en daarna komt M. alweer uit school met lange verhalen. En ze zit goed in haar vel! En een blij kind is ook een blij huishouden!

koken
Ze maakt helemaal zelf een grote pan bolognese-saus en dan niet uit een zakje, maar door ALLES zelf te snijden! Inclusief kruiden uit eigen tuin (ooooh, dat is zo leuk!!!!)! Trots!

IMG_9175
Kijk toch eens. Knap hoor kind, maar we eten het pas morgen, want het moet een paar uur stoven.

IMG_9176
Ik ga een risotto maken met kip, bleekselderij, wortel, ui en… salie uit eigen tuin! Hmmm…

IMG_9181
Ik heb nog nooit zoveel complimentjes van J. over m’n kookkunsten gekregen. Het was dan ook echt ZALIG! Blije man; check!

IMG_9192
Als M. op bed ligt trek ik m’n tijger-onesie aan en ga op de bank liggen Candycrushen met Bruce op schoot. Ook zalig! Heerlijk dag met alleen maar blije mensen en lekker eten!

Vorig jaar maakte ik de trouwkaart!

Vorig jaar maakte ik de trouwkaart!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *