web analytics

10

TROUWKAART, ONWEER & TROUWJURK

beginpaginatotaal

IMG_9334
Pfffffff… Ja, dat was dus een slapeloos nachtje van de rugpijn… Niet links, niet rechts, niet op m’n rug, niet op m’n buik kunnen slapen… Het is 6:30 en ik ga er maar gewoon uit om wat door de dag te hobbelen… met voldoende ibuprofen achter de kiezen moet dat wel lukken.

IMG_9337
Ik stuur 5 lezers van www.climaximaal.nl deze Explosivas Lube Balls op. Ik had 6 setjes gekregen om te testen, maar het leek me wel een keer leuk om ook wat reviews van m’n lezers te ontvangen. Want misschien vind ik er wel geen reet aan; dat kan ook aan mij liggen.

IMG_9338
Ik luister de hele ochtend naar Giel’s recordpoging. Het is inmiddels geen poging meer, maar hij heeft ’t gewoon gehaald! Dikke SCORE Giel!

IMG_9339
Ik krijg deze aangeklede ganzenfoto toegestuurd en we vragen ons af hoe ze die pakjes hebben aangekregen. Ik denk dat ze eerst onder narcose zijn gebracht, want geen enkel beest laat zich zo toetakelen. Toch? Topfoto! En die ganzen mogen blij zijn dat ze deze pakjes hebben aangekregen in plaats van te worden vetgemest voor een portie foie gras.

IMG_9340
Ik ga eindelijk bezig met de trouwkaart.

IMG_9341
Nina wacht tot de achterdeur opengaat, zodat ze in de tuin kan gaan liggen.

IMG_9342
Okay, okay, ik ben meteen overtuigd! Een lezeres stuurt me een linkje door van verkeerd terechtgekomen wensballonnen en we doen dus geen wensballonnen meer. Die foto van die dode kerkuil! De horror! Een verbrandde boerderij, ach, maar een dode kerkuil; neen.

IMG_9347
Ik test dit opzetstuk, ik schrijf meteen een review en ik hou me de rest van de ochtend en middag bezig met schrijven, schrijven, schrijven. Oh, en ik maak ook een TO DO-lijst voor ons trouwen, regel daar al van alles voor. Goed bezig!

IMG_9350
De entrecote van gisteren was iets te groot voor mij, dus ik heb ‘m vandaag gebruikt in een Thaise salade. Lekker! En hoe leuk, die viooltjes!

IMG_9353
De vissen worden gevoerd en we zien een paar dikke brasems en zeelten voorbij zwemmen. Tijd om de hengel erin te gooien, pappa Piet!

IMG_9354
Eerst even het onweer afwachten.

IMG_9355
Daar sta je dan… het onweer dat je wist dat zou komen is eindelijk hier!

IMG_9363
Ik houd me bezig met een maangedroogde-tomaatjes-project. Een soort zongedroogde tomaatjes, maar dan dus in de oven.

IMG_9366
Ik krijg nog een oldskool aangekleed-beest toegestuurd! LIEF! M’n ouders komen nog even langs ’s avonds, want ja, die hengel moet er toch in. De mannen gaan dus vissen, m’n moeder gaat strijken, al wil ik niet dat ze dat doet, maar ze is vastberaden, dus ja, nou ja, toe maar dan. Ik ga op zoek naar een andere trouwjurk (de andere heb ik vanmiddag teruggebracht naar het postkantoor). Ik vind na 4 uur surfen uiteindelijk de jurk die het gaat worden (en die ik al eerder wilde, maar die dus alleen in een S te koop was), maar die is te koop in Engeland, dus dan moet ik eerst even een creditcard regelen. Ja, dit zijn dus van die dingen waar ik helemaal van over de floss kan gaan. Ik heb uiteindelijk een V3-card besteld (een soortement van prepaid creditcard). En als die creditcard binnen is, dan kan ik de jurk bestellen en dan maar hopen dat-ie snel binnen is, zodat ik ‘m kan gaan pimpen. Wat een gedoe! Hahaha! Ja, Luna, dan moet je maar op tijd beginnen. Altijd uitstellen, afwachten, alles op het laatste moment. Story of my life. Maar is altijd nog goed gekomen.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Margreeth schreef:

  Wat me elke keer opvalt bij jou; je energie. Jij noemt het ADHD, en vaak heb ik gedacht doe mij dan maar ADHD. Want wat heb ik me vaak verbaasd over wat jij allemaal uit een dag haalt, wat jij op een dag doet. Ik heb geen energie voor zoveel aktie. Lijkt me fijn ;-)

 2. TasjDutchess schreef:

  Wat een gave gehaakte deken ligt er buiten op de stoel ♡♡♡♡

  Spannend , ben benieuwd naar je jurk ik heb zaterdag mijn laatste pas ^^

  Xx

 3. Marjan schreef:

  Wow… wat heb je veel gedaan zeg, op deze doordeweekse dinsdag…. pffff ik word al moe van alleen het lezen ervan… (maar dat komt natuurlijk omdat ik minstens zo’n drukke dinsdag had met allerlei afspraken buiten de deur) Ik *hartje* Nina, wat staat ze daar heerlijk te wachten op het onweer…. die hele houding van haar…. *met het echt?* LOL

 4. Ellen schreef:

  nou ben ik niet de enige die vaak denkt bij het lezen van jou stukjes: doe mij ook ADHD

 5. lien schreef:

  Die gansjes hadden er leuk bijgekund als bruidsmeisjes. Maar sterkte hoor met je rug en DE JURK.

 6. Jan Folkersma schreef:

  Ik wil je niet nog meer in de streps jagen, maar die keren dat ik iets liet overkomen uit Engeland duurde het een eeuwigheid… Misschien en hopelijk heb je geluk.

 7. Patchwork schreef:

  hahha, de dag die je wist… :-D Hé ho, je vergeet toch niet een trouwbloem in je haar op de trouwkaart!!!

 8. fuckit schreef:

  ADHD? Wat dacht je van gewoon een leven verzinnen? En in plaats van trouwen is het scheiden

 9. Wendy schreef:

  Je hebt vast gelijk hoor fuckit. Zo’n knappe hond, al die vintage jurkjes, shoppen bij de Lidl. Zo’n glamourleven moet gewoon verzonnen zijn.

 10. Mijke schreef:

  Heeft fuckit geen eigen leven ofzo? Best triest eigenlijk.
  Jij schrijft nog steeds leuke blogs, top.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *