web analytics

6

RUGPIJN, WIFI & ERGE RUGPIJN

beginpaginatotaal

IMG_9312
Hi!!! Het is weer vroeg en deze luipaardjurk is m’n nieuwe favoriete zomerjurk. Je trekt ‘m ’s ochtends aan en je voelt haast niet dat je iets aan hebt. Ideaal! Ik heb niet zo heel erg lekker geslapen, want nogal last van m’n rug. Ik heb denk ik gisteren de grote wasmand met aarde en aardappelen (m’n moestuin-aardappelen-project) verkeerd getild.

IMG_9318
Ik doe de standaard ochtenddingen; hond uitlaten, poezen eten, plog van gisteren, poezen erin, eruit, erin, eruit.

IMG_9321
De buurjongen komt me even helpen met de WIFI. We hebben al een paar weken geen WIFI in huis en dat is natuurlijk kut. Ik weet niet precies wat de buurjongen heeft aangepast, iets met kanalen en knopjes, maar we hebben we weer WIFI. Fijn!

IMG_9322
Nou, de uitzending komt dus aanstaande zaterdag op televisie. OH! Ik word er helemaal zenuwachtig van!!!

IMG_9326
M’n ouders komen even een rondje klaverjassen en een hengeltje uitgooien.

IMG_9328
Nina slaapt de hele dag buiten. Vind ze lekker en is weer eens wat anders dan haar hoekje in de bank.

IMG_9329
De bloemen doet het super.

IMG_9332
En is er iets lekkerder dan buiten in de zon eten? Jawel; buiten in de zon eten zonder pijn in je rug. De pijn is in de loop van de dag alleen maar erger geworden en uiteindelijk sta ik onder de douche terwijl de verkering me moet helpen met afdrogen en aankleden. Ik kan niet zitten, ik kan niet liggen, ik kan niet hangen, ik kan niet lopen. Als dit ouder worden is, nou, sla mij dan maar over. Uiteindelijk lig ik in bed met 2 paracetamol en met een stellage van kussens om me heen.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Esther schreef:

  Hahahaha..ik heb dus afgelopen zaterdag Gelderse Koppen gekeken. Ik zag van alles, maar geen Luna! Nu snap ik waarom niet. Echt iets voor mij ;-). Sterkte met je rug!

 2. Marjan schreef:

  Er zijn dagen dat je je 18 voelt en er zijn dagen dat je lijf zich 99 voelt :-( sterkte met je rug!

 3. Noorderlinge schreef:

  Hahahahaha! Poezen eten??!!

 4. pr'muts schreef:

  chiropractor Luna, chiropractor!

 5. jrk schreef:

  Ooit had de verkering daar een oplossing voor, weet ik me nog te herinneren vanuit een oude blog ;)

 6. TENS rugpijn schreef:

  Wel gekeken, je niet gezien… Lastig die rug. Je zou dit eens moeten proberen, super handig en werkt super (bij mij). http://witouchtens.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *