web analytics

9

PLOG MAART 2016

beginpaginatotaal

IMG_1270
Omdat ik het ploggen toch niet helemaal kan laten, vandaag een update over alles wat ik in de maand maart deed! Geen ingewikkelde toestanden, die laat ik er allemaal uit. Alleen gezelligheid en leuke dingen, zoals het een goed plog betaamt! Ik begin met toch iets minder goed nieuws; m’n oude bril is kapot gegaan. Hier was ik lichtelijk van overstuur, want ik had 3 jaar geleden EINDELIJK weer een bril gevonden waar ik helemaal gelukkig mee was. Maar… ik heb ter vervanging 2 nieuwe monturen gevonden die perfect bij m’n hoofd passen en de zwarte montuur blijkt uiteindelijk nog beter te staan dan m’n vorige bril. SCORE!

IMG_1282
Ik ben dus helemaal hipster met m’n nieuwe bril! Net als de gemiddelde hond.

IMG_1283
Ik zit hier aan een zeer gezonde maaltijd, samen met de oppaspuber! We doen een dagje Amsterdam, want ze heeft vakantie en dat moet gevierd worden met… McDonalds!

IMG_1290
Ik trakteer mezelf op dit cadeau; een lichtbak met letters op A4-formaat! Supergaaf! Nu alleen nog even op zoek naar een oplader, want hij doet het op batterijen en gaat behoorlijk snel leeg.

IMG_1295
Wow! Wat wordt de oppaspuber ook alweer groot en knap! Het leven gaat niet altijd even gemakkelijk voor haar en haar omgeving, maar uiteindelijk zijn we allemaal supertrots op haar! Goed bezig!

IMG_7099
We gingen niet alleen maar naar Amsterdam voor een hamburger van McDonalds en shoppen bij de H&M natuurlijk! Nee, we zijn naar het kattencafé geweest! Het heet Kattenkopjes (www.kattencafekopjes.nl) en het was supergaaf! Echt! Ik heb dan thuis wel 3 katers lopen, maar een café met de katten, ja, GENIAAL! We kregen uitleg over de katten, over hun karakters, hoe ze hier terecht zijn gekomen en over het café zelf. Wat een leuke plek!

IMG_7105
Overal poezen en katten en dingen over katten, dingen voor de katten. Je kijkt echt je ogen uit en als je geluk hebt, dan komt er een kat op schoot!

IMG_7115
Dit bordje hing op de toiletten. Heel leuk! Het hele café wordt met aandacht gerund en gestyled!

IMG_1313
Tijdens m’n bezoekje aan Amsterdam met de oppaspuber vond ik deze mini-eenhoorntjes in een kinderwinkel! Zelf heb ik ze in een glazen flesje gedaan, inclusief glitters!

groot
Perfect voor in m’n dromenvangers!

IMG_7130
Een paar dagen later ging ik wéér naar Amsterdam, maar dan met dochter S. en haar vriendinnetje! Ik zou vriendin Y. ontmoeten en later zou vriendin R. ook aanhaken om naar de Ij-hallen te gaan om vintage kleding te scoren en dat is ergens ook wel gelukt allemaal, maar we hebben vooral wijntjes gedronken en kaasplankjes gegeten! Zalige zaterdag.

IMG_1348
We spraken aan het einde van de middag af in de Skylounge bij Centraal Station. De Skylounge is volgens mij helemaal hip & happening onder de hipsters, maar ik vond het vooral nogal heel erg duur en teveel van het goede. Voor een wijntje 8 euro betalen gaat mij een beetje te ver.

IMG_1349
Maar, toegegeven, het uitzicht is prachtig! Daar! Daar! Aan de overkant van de straat! Daar is m’n oude huis!

IMG_1358
Dit uitzicht vond ik overigens veel leuker! Ik had beloofd om dochter S. en haar vriendinnetje mee uit eten te nemen bij een sushirestaurant! En… ik kreeg een cadeautje! Daar schreef ik een blog over: LUNA GAAT VAN NIVEAU NAAR LUSH IN 0.1 SECONDE.

IMG_1384
We kochten deze maand de droom van iedere huisvrouw: een Hetty!

IMG_1392
Mijn werk voor Climaximaal.nl gaat ook gewoon maar door. Dit was een niet zo geslaagd speeltje van www.ero-discount.nl (lelijk, slecht en van dubieus materiaal).

IMG_1408
Nina is nog steeds een lekker lounge-hond. Ook in maart 2016!

IMG_1417
Dit was een mooi en op zich wel okay speeltje, maar ja, heel klein en best duur.

IMG_1437
Ik heb 2 weken lang met de catalogus van Lush in m’n handen gezeten, ondertussen aan dit potje sniffend. ZALIG!

IMG_7179
M’n vriendinnetje F. heeft een nieuw poesjes! Of eigenlijk is ze van haar vriend D., maar poezen zijn sowieso van niemand! Poes Mango is awesome en een echte knuffelpoes! Ik hou ervan!

IMG_1453
We keken seizoen 4 van House of Cards! Het blijft een superserie, maar ja, alweer alles gezien. Binge-watchen is leuk, maar toch… nu weer een jaar wachten.

IMG_1465
Maart was ook de maand van de Chesterfields! We hadden al een 3-zits-bank en 2 keer een 1-zitter gekocht, maar we moesten nog even wachten voordat we die op konden halen. In de tussentijd liepen we tegen een andere, heel gave, 3-zitter aan. Dus ehm, nu hebben we een beetje een overdosis aan Chesterfields. Toch? Maar J. liep dus nog een keer tegen een 2-zitter aan voor weinig geld, dus die staat er nu (niet op de foto) ook bij. Het is wat schuiven en passen en meten en we moeten nog een salontafel-achtig iets erbij.

IMG_1471
Nina heeft inmiddels wel haar eigen Chesterfield-lounge-stoel.

IMG_1490
Tijd om de paastak op te zetten!

IMG_1491
Ik vond hele kleine flesjes met glitter en daar kocht ik ook nog deze ’toverstafjes’ bij. Uiteraard voor in de dromenvangers.

IMG_1521
Hé, Bruce was nog niet voorbij gekomen in deze maand-plog! En dat terwijl hij toch echt elke dag op m’n schoot ligt tijdens m’n werk! Wat staat m’n nieuwe bril me goed hè?

IMG_1524
Dit was trouwens weer eens een goed speeltje! Het is de Svakom Keri!

IMG_7149
Ik ging naar m’n vriendinnetje Jeanique in Alkmaar! Die had ik al 2 jaar niet gezien! Een schande! Op de heenweg maakte ik een tussenstop bij de Lush in Utrecht en kocht ik voor mezelf het Lush-Legends pakket! Die bestaat uit 3 van dit soort lagen met allerlei lekkers!

IMG_1530
Thuis maakte ik een etagère, speciaal voor m’n Lush-producten (hij is inmiddels 4 lagen hoog, die etagère, want in de tussentijd heb ik dus nog veel meer gekocht).

IMG_1599
Jeanique gaf me de briljante tip om m’n dromenvangers voortaan naast een A4-papier te fotograferen, zodat het formaat duidelijker is! Geniaal! Deze dromenvanger I’m A Rainbow Too is overigens nog te koop: HIER.

IMG_1603
Kijk! Ook vader en dochter genieten van de nieuwe Lush-spullen! Check vooral de photobomb van Nina.

IMG_1631
Ja, ga maar lekker in je Chesterfield!

IMG_1637
Kijk! Zo relaxt zie ik eruit als ik onder de Lush-douche vandaan kom!

IMG_1650
Mijn man liep in maart z’n eerste rugby-blessure op tijdens een wedstrijd. Er hoefde gelukkig niet gehecht te worden, maar hij kan een paar weken niet meespelen.

IMG_1678
Ik kocht een grote chocolade-paashaas voor m’n moeder.

IMG_1683
Vassilev Valk is onze nieuwste kringloop-aanwinst!

IMG_1688
Ik deed wederom een poging om de AH-moestuintjes op te kweken. Deze gaan niet echt briljant.

IMG_1692
Mijn eigen zaadjes gaan overigens wél goed! Nu nog een lekkere, zonnige dag, zodat ik alles buiten kan zetten en m’n kas weer op kan bouwen.

IMG_1704
Oh, Bruce!!!!

IMG_1708
Dit was een stom speeltjes die er na 3 keer aan- en uitzetten ook gewoon mee ophield.

IMG_1713
Nina! Waar gaan we naartoe?

IMG_1716
Nina gaat een dagje logeren bij Piet en Riet!

IMG_1724
Want J. en ik hebben een hotelovernachting bij Villa Augustus cadeau gekregen van m’n vriendinnetje M.!

IMG_1725
Dit was m’n lunch. Op zich wel goed qua smaak, maar de paella-rijst was nog niet helemaal gaar, dus dat was nogal jammer. En dat ik 20 minuten moest wachten op m’n wijntje ook.

IMG_1726
WOW! Wat een mooie kamer! Met vooral een prachtig behang!

IMG_1729
Alles klopte! Zooooo mooi!

IMG_1734
J. en ik gingen samen in bad met deze Lush bad-bal! Met glitters! En die glitters zaten dagen later nog in J.’s borsthaar… sexy!

IMG_1738
Zalig geslapen! We hebben ’s avonds niet in het restaurant van het hotel gegeten, maar zijn een tas met lekkere dingen gaan halen bij de Jumbo en hebben de hotelkamer daarna niet meer verlaten.

IMG_1753
Ja, ik ben echt uitgerust!

IMG_1758
Kijk! Daarachter! Dat is de watertoren met de hotelkamers. Wij hadden overigens een soort ‘geheime tuinkamer’, met eigen tuintje. Heel schattig allemaal, al had het een hoog Flow-gehalte en was het nogal iets voor meisjes en niet voor stoere mannen zoals mijn J. (hij wil de volgende keer graag de pornokamer van Van der Valk).

IMG_1772
Thuis gaat het leven gewoon weer door. Werken, eten, slapen, werken, eten, slapen.

IMG_7199
Ik ging met m’n vriendinnetje Anoeschka naar Het Blogbal! Dat was heel leuk om diverse redenen! Gelachen op Het Blogbal, maar vooral daarna! Met z’n tweetjes nog op pad door Amsterdam, lalalalalalala. Gelukkig werden we keurig gehaald en gebracht door haar vriend, anders was het, denk ik, niet goed gekomen!

IMG_1778
En de nieuwste Chesterfield is inmiddels ook gearriveerd! Nu staat het nogal vol, maar iedereen heeft wel z’n eigen hangbank, dus dat is fijn. Opgeruimd ook, zo. Alle kussens weg, lekker makkelijk schoon te maken en geen hondenharen meer in of op de bank!

IMG_1789
Lekker puh!

IMG_1793
Als activiteit in de paasvakantie met de pubers heb ik massagebars proberen te maken. Niet helemaal gelukt, maar wel heel leuk om te doen.

IMG_1796
Dochter S. en de oppaspuber vonden het ‘paaseieren zoeken’ veel leuker, want ik had euro’s in de paaseieren gedaan.

IMG_7132
Hier staat mijn vader, de op 1 na beste visser van Tiel van dit jaar! Hij is natuurlijk de allllllerbeste, maar met de competitie ging iets een beetje mis, waardoor hij tweede is geworden! Nog steeds trots op ‘m hoor!

IMG_7134
Hij had heel veel kilo vlees gewonnen en omdat het niet meer bij m’n ouders in de vriezer paste hebben wij nu weer voor een paar maanden vlees! SCORE!

IMG_1799
Ik maakte m’n eerste gele dromenvangers.

IMG_1807
Nina vindt ook alles best.

IMG_1812
Zelfs dit! Lief hoor!

IMG_1818
Ik maakte de eerste supermini-dromenvangertjes! CUTE!

IMG_1821
Hoogtepuntje van maart was toch ook wel m’n interview voor Vice magazine! Dit interview (inclusief kekke foto’s) is inmiddels vertaald in het Engels, Pools, Italiaans, Spaans, Roemeens en Duits! Worldfame voor mij!!!! Echt supergaaf! En… naar aanleiding van dit interview ben ik inmiddels gevraagd voor een kort interview voor de Nederlandse tv!!!!

IMG_1829
Ja, kijk mij eens shinen! Ik heb weer zin in m’n werk!

IMG_1861
Ja, ja, ja, ja!!!! Ik moet de tuin gaan doen! Ik weet het!

IMG_1882
M’n Lush-collectie groeit.

IMG_1883
En groeit.

IMG_1884
En groeit!

IMG_1885
En groeit!!! En ik word er zooooooo gelukkig van!!!

IMG_7209
Nee, Nina, nee, jij hebt je eigen Chesterfield aan de overkant van de kamer.

IMG_7246
Ook weer wat leuke vormgeef-klusjes gedaan deze maand! Een indianen-beer voor de Love Bubles.

IMG_7256
Kater Frank is weer de hele dag buiten te vinden. Die kan niet wachten tot het écht lente wordt.

IMG_7258
Nog meer leuke vormgeef-dingen; een wolf met een bloemetje, huilend naar de maan! Woehoehoehoehoehoe!

IMG_1953
Dit Lush-geurtje is verslavend zo lekker! Ik doe het zelfs op voordat ik ga slapen, zodat ik mezelf de hele nacht ruik. J. heeft me inmiddels al een nieuw koosnaampje gegeven: ‘Lush-bal’.

Dit waren de hoogtepunten van maart 2016! Uiteraard is er veel meer gebeurd en was het heus niet allemaal alleen maar positief en gezellig, maar toch; maart was een hele goede maand!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Marjan schreef:

  Toch wel weer leuk zo’n mega-plog. En wat is je Lush collectie groot! Wat heerlijk :-)

 2. Esther schreef:

  Haha, op die foto van J. leek het even of hij een hele lange staart had 8) Hee en als je een driezitter kwijt wilt nemen wij m graag over. Die van ons is stuk en we zoeken een andere. Of anders, waar tik je die zo op de kop?

 3. Terrence schreef:

  Poes Mango lijkt best veel op onze Billy de Kat. Die lichtbak wilde ik graag kopen voor mijn vriendin maar €70 vind ik echt te veel voor een geintje. Als ik handig was zou ik er zelf eentje maken.

 4. Jan Folkersma schreef:

  Wat een feest, dankjewel!

 5. Antoinette schreef:

  Leuk interview met vice. En fijn dat je weer terug bent met bloggen.

 6. Ilona schreef:

  HeH gelukkig je bent er weer!

 7. Ingrid schreef:

  Wat een kleurige en fleurige megaplog! Wat een geweldige foto van een compleet relaxte Nuna.

 8. Ingrid schreef:

  Nina dus ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *