web analytics

11

PLOG WEEK 39


En wéér een weekplog! Yes! Beter een weekplog dan helemaal geen plog, maar ik ben nog steeds voornemens om weer dagelijks te gaan ploggen of bloggen. Echt! Ik ben de hele maandag bezig met het vormgeven van een ritueel voor in een Love Ritual Box.


Ondertussen maar een enkele keer afgeleid. Wat een gaaf plaatje is dit. Is iemands tatoeage. Heel gaaf, maar ik ga binnenkort voor de My Little Pony-tatoeage!


Hmmmmmm! Kip uit de oven. Met gepofte knoflook. Nog meer hmmmmmmm.


De opdracht voor 45 dromenvangers is eindelijk af!


WOW! Dit zijn er 15. Allemaal keurig in een eigen doosje, met sticker erop (die ik niet laat zien, want het is dus een cadeautje voor alle leraren van een basisschool voor volgende week, dan is het De Dag Van De Leraar)!


De helft van de dromenvangers is lekker funky en de andere helft is wit/crème.


Allemaal ook voorzien van een ansichtkaart en visitekaartje, wat al kunstwerkjes van zichzelf zijn, dacht ik zo.


Woensdagochtend gaan m’n vader en M. samen zwemmen. En samen de folders doornemen.


Blijkbaar.


Lekker makkelijk. M’n grote diepvries is dan wel weg, maar in de kleine past ook nog genoeg. Bolognesesaus bijvoorbeeld.


WOW!!!! Ik krijg ZOMAAR een onwijs gave sjaal van Danielle! Een lezeres en FB-vriendin die ik nog nooit gezien heb! Heel erg gaaf! Maar. Dan. Echt! Met een roodborstje, een poes met een wintermuts, een kooitje, vogels, veren, een tijger, een kraanvogel en een vogeltje met een parapluutje.


En… hoe gaaf is deze dromenvanger?? In pasteltinten! Ik vind ‘m zelf helemaal te gek! Met een flesje met unicorn-magic-dust, een eenhoorn-bedeltje, een ijsje, een klavertje-4, gewoon helemaal My Little Pony, maar dan anders! Ik heb er nog 2 te koop: www.maaneschijn.nl.


Donderdagochtend ga ik rennen. Check!


En ik kom er achter dat de sjaal die ik gisteren kreeg en nog lastig op de foto ging, gewoon in z’n totaal op de ansichtkaart staat die erbij zat! Megagaaf dus.


M. en ik rijden richting Den Haag om de 45 dromenvangers te gaan brengen bij de basisschool en doen daarna een rondje IKEA (voor een lamp en een dekbed).


Bruce gaat door met z’n charmeoffensief.


Vrijdag schrijf ik een review over de JimmyJane Ascend 7! Een raar ding, maar wel HEEL GOED. Ik voelde me helemaal Britney Spears. Review: HIER.


Echt hoor, ik verdien een prijs voor m’n productfotografie! De JimmyJane Ascend 7 is dus heel buigzaam.


Oh, Nien!


Oh! NIEN!!! Die vetjes zijn het lekkerst!


En als ze er zo lekker bij zit, dan MOET je gewoon even met d’r gaan knuffelen.


Wij gaan richting Apeldoorn.


Want vrijdagavond hebben we een verjaardag van het nichtje van M.! Met… hapjes en pizza! Hond James is gek op hapjes.


En zo’n klein hondje kan op schoot. Dat is stiekem toch ook wel heel leuk. Ik wil na Nina geen andere hond meer, maar als ik dan toch ooit weer een nieuwe hond zou nemen, dan echt wel een kleintje.


Het toetje. Ik hou van de herfst. Eet-technisch gezien.


Oh, Nien, wat ben je toch een dankbaar foto-onderwerp.


En hier is het alweer zaterdagmiddag. Ik zit aan de lunch. Een broodje vitello tonato.


En… m’n vriendinnetje Roelie heeft iets met geitenkaas. We hebben honger. Veel honger! En elkaar al veel en veel te lang niet gezien. Allebei een beetje in een vacuüm gezeten de afgelopen maanden wegens zwak, ziek en misselijk.


Na het broodje hebben we gewoon NOG meer honger. Heerlijk zo’n donut van de Dunkin Donuts. Heel goed dat deze winkel niet in Tiel zit.


We maken er een shop- en snackdag van. We zijn allebei niet dik, maar we kunnen weinig met de huidige mode. Ik zeg ‘blote buiken truitjes’ en ‘cameltoes’ en verder zeg ik niks. We kopen dus uiteindelijk niks, maar hebben wel onwijs gelachen. Oh, wacht, ik ben wel nog even geheel per ongeluk naar de Lush geweest en daar heb ik wel wat gekocht. Oh, en misschien ook een trui bij de Zara.


Ondertussen passen de katers en Nina thuis op M.


Na een intensieve shopdag hebben we wel weer wat snacks verdiend! Heerlijk gegeten bij deze tapasbar.


En ’s avonds haalt M. me heel lief op van het station.


En zondag wordt er gewoon weer gewerkt (met Bruce op schoot). Ik loop voor m’n gevoel ontzettend achter met alles doordat ik 2 maanden niet echt fulltime heb kunnen werken afgelopen zomer.


Ja, Nien, het is herfst. En je stinkt.


Tijd om je maar weer eens te douchen! Dit gaat wonderbaarlijk goed. Ze springt het bad niet uit en laat zich gemakkelijk inzepen en afspoelen. Heel fijn.


Kachel aan en lekker opdrogen nu. Braaf!


Ik schrijf een review van deze Sway Vibes No. 2 en maak wat foto’s.


Maar deze is uiteindelijk leuker.


Prima vibrator, voor een prima prijs! Lees: VIBRATOR REVIEW #376: SWAY VIBES NO. 2.


Frank heeft een nieuwe plek gevonden om te hangen.


ZALIG! ZALIG! ZALIG! Boerenkool met worst en gehaktballen. Kan ik elke week wel eten. Oh, dat doe ik trouwens ook al.


Laat ik deze weekplog afsluiten met een uiterst charmante foto van mij met de allerliefste hond van de wereld (en zo lekker fris en schoon ook)!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Heh. Had ik wel leuk gevonden, Roelies kamelenteen.

 2. Ingrid schreef:

  Wat heerlijk veel foto’s van DE Nina.
  En wat heb je veel gedaan. En wat een liefde. Zo goed om te lezen dat jij je (ogenschijnlijk?) stukje bij beetje weer helemáál happy voelt en productief bent.

  • Luna schreef:

   Ik voel me weer kiplekker! En ben bijna weer op m’n oude energie-level… moet alleen heel veel inhalen qua werk deze week, maar fuck it… alles op z’n tijd… en NINA, oooooh Nina, wat doet ze het toch leuk op foto’s :-)

 3. Barbara schreef:

  Die M. Is echt een pussy magnet

 4. Marjan schreef:

  Echt helemaal jij deze plog… Nina, liefde, Nina, M, Nina, eten, Nina, vriendinnen, Nina, Piet en Riet, Nina, poezen…. ik mis alleen het croissantje op vrijdag en het bloemenmeisje op zaterdag :-))) heerlijke plog weer, Dank je wel Chantall!

  • Luna schreef:

   Hahaha, je mist ook precies de dingen die er deze week niet waren! M’n ouders hadden vrijdag een crematie, dus het croissantje moest even heel snel tussendoor… en zaterdag was ik in Amsterdam, dus geen bloemen deze week (die had ik donderdag al bij de LIDL gehaald)… heeeeeel m’n schema door de war ;-)

 5. Annelies schreef:

  Ik denk dat papa Piet en mama Riet ook helemaal blij zijn met M! Wat is je leven veranderd sinds vorig jaar september die verhalen vol verdriet en pijn ik vond het toen zo erg voor je! Fijn dat het zo goed gaat en volgens mij is M een lotje uit de loterij :-))

 6. Else schreef:

  De plog is extra leuk met M’s zijn foto’s erdoor. En soms ook zo leuk spottend, zie mij hier met die katten van jou :-)

 7. Ilona schreef:

  LeukLeukLeuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *