web analytics

1

PLOG WOENSDAG 25 MEI 2016

beginpaginatotaal

IMG_3012
Het is weer woensdag en ik ga met frisse tegenzin aan het werk. Genoeg te doen, maar ik schiet niet echt op. M’n haar zit wel goed, dat dan weer wel.

IMG_3013
Af en toe word ik ook supermoe van al die kutmailtjes die ik krijg van types die dingen van me willen. Meestal meteen in prullenbak, maar vandaag even lekker afreageren.

IMG_3015
Hier word ik ook moe van…

IMG_3016
Even de plog van gisteren maken! Wat ben ik weer goed bezig! Ik zit weer bijna in de flow.

IMG_3021
Vanmorgen heb ik scholletjes uit de diepvries gehaald en ik zoek even een lekker recept op internet.

IMG_3022
Broodje met kipfilet en een hard-gekookt eitje. Blijft lekker en gezond.

IMG_3026
Vandaag doe ik dit geurtje op… mocht je ooit op zoek zijn naar een mierzoet, maar zalig luchtje, dan kan ik deze aanraden. Misschien moet ik maar eens gaan beauty-bloggen over de Lush-producten en waarom ze zo super zijn.

IMG_3030
Maar ja, ik ben een seksblogger, dus ik krijg dozen vol met seksspeeltjes opgestuurd, terwijl ik op dit moment dus veel liever bakken vol met Lush-producten zou ontvangen.

IMG_3035_1
Er komen wel cadeautjes voor de oppaspuber binnen. Deze dingen zijn, volgens haar, helemaal hip tegenwoordig en omdat ze de laatste tijd zo goed haar best doet heeft ze wel iets leuks verdiend!

IMG_3037_1
Een vriendinnetje mag uit 1 van deze dildo’s kiezen. Oooooh, ik maak de mensen zo blij!

IMG_3039
Tijdens het bloggen, ploggen, schrijven, werken, vormgeven, OMG, wat een ADHD-dag, ik doe alles door elkaar, kijk ik naar het programma ‘Met Open Armen’. JANKEN!

IMG_3043
Hé, dat is Anoeschka! Die maakte even een snelle pitstop in Tiel, want onderweg vanuit Limburg naar Purmerend.

IMG_3049
Deze knapperd was ook mee en op de achterbank zit de oppaspuber. Anoeschka brengt ons even naar het station in Tiel.

IMG_3052
Want… de oppaspuber kwam ’s middags uit school en kijkt mij verbaasd aan: “Oh, ik dacht dat je niet thuis was.” “Hoe bedoel je?”, vraag ik. “Nou, je fiets staat niet in de garage”, zegt ze. En toen moest ik even heel hard nadenken. Heel hard. Nog harder. “Oh, fuck! Ik heb m’n fiets op het station laten staan vrijdag, toen ik naar de rugby in Amsterdam ging! Toen ben ik met de trein naar Geldermalsen gegaan en daarna met Fien in de auto naar Amsterdam en daarna weer met J. met de auto terug.” M’n fiets heeft dus 6 dagen op het station gestaan en… hij stond er gelukkig nog gewoon. Met de oppaspuber achterop weer naar huis.

IMG_3055
De scholfilet-rolletjes.

IMG_3056_1
Maar ik heb eigenlijk veel meer zin in de asperges die Anoeschka voor ons meenam uit Limburg, maar ja… die eten we morgen.

IMG_3058
Scholfilet-rolletjes, salade en gebakken aardappeltjes. Niet verkeerd, maar ik vind scholfilet dus niet zo heel erg lekker. Niet zo lekker als kabeljauw.

IMG_3061
Tijd om even snel onder de douche te springen! Deze bodylotion komt uit de Lush Kitchen en is ook al zo lekker.

IMG_3062
Ach, alles is lekker en het leuke is; de oppaspuber houdt er ook heel veel van, dus dan komt alles sneller op en dan mag ik weer spulletjes kopen! “Smeer je maar lekker dik in hoor!”

IMG_3072
De puber mag 1 liedje kijken van Idols en dan naar bed.

IMG_3073
Kijk, dit is wat Lush met je doet! SHINE!!!

IMG_3075
De echtgenoot wil graag een programma kijken waar bijna de helft van de personen wordt weggeblockt. Iets met de politie en defensie en terreur en advocaten. Hij vindt het heel interessant, want werk-gerelateerd, maar het kan mij niet echt boeien.

IMG_3077
Ik hou me ondertussen bezig met wat internet-Game-of-Thrones-humor. HAHAHA!

IMG_3078
Oh! Zucht! En! Steun! Heeft deze flapdrol weer een programma gekregen. Met z’n thermometertje een beetje in koude frikadellen prikken. Zo moe van. Voor 100 euro all inclusive per week naar Turkije (Griekenland, Spanje) en dan klagen over dat de kamers te klein zijn. Of niet schoon genoeg. Of geen zee-zicht hebben. Oh, ik haat de wereld als ik te vaak naar dit soort programma’s kijk. Tijd om naar bed te gaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Zera Light schreef:

    Maak de scholletjes eens op zijn Volendams. Marineren met wat zout in een bakje melk (30-120 minuten). Dan bestrooien met wat peper en bakken in de roomboter. Waarschijnlijk vind je ze dan heerlijk. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *