web analytics

1

PLOG DINSDAG 24 MEI 2016

beginpaginatotaal

IMG_2859
Okay, dit is misschien niet de meest sexy pyjama die er is. Hij zit wel lekker, maar dat strakke om de enkels flatteert niet echt.

IMG_2860
Dit is nou eens leuk en gezellig nieuws in de Volkskrant. ‘Een hier dient zijn toekomstig partner eerst een visje aan te bieden.’ Prachtig.

IMG_2862
Erin, eruit, erin, eruit, erin, eruit.

IMG_2863
Ik doe vandaag iets met doperwten.

IMG_2864
En konijnen.

IMG_2865
En misschien moet ik ook m’n haar even verven. En ik ben al een paar dagen make-up-loos, misschien daar ook even wat aan doen.

IMG_2866
Dit is LEKKER! Die houmous dus. En die komkommer ook. En de combinatie al helemaal.

IMG_2867
Daar gaan we dan. Het is altijd zo’n gedoe en je krijgt zo’n pijn in je nek van een kilo henna op je hoofd, maar ja, je moet er wat voor over hebben.

IMG_2880
Dat is grappig. Ik ben bezig met het online zetten van wat dromenvangers en dan krijg ik deze post. Nou ja, post. Reclame voor een of andere stichting. Of we lid willen worden? Nou nee, maar bedankt voor de kaarten.

IMG_2901
Eindelijk een manier gevonden om de kleine dromenvangertjes online (en in de shop) te zetten! Er staat weer een hoop nieuws op: www.maaneschijn.nl.

IMG_2902
Verder met de konijnen.

IMG_2903
Foldertje maken.

IMG_2905
Posters laten drukken.

IMG_2909
Als ik toch bezig ben, dan kan ik er ook meteen wel een masker opgooien voordat ik m’n henna ga uitspoelen.

IMG_2914

Dit kan niet lekker liggen.

IMG_2917
Nice!

IMG_2918
Zelfs de allerkleinste dromenvangertjes hebben allerlei moois in de rand hangen.

IMG_2936
We hebben ineens een tekort aan wasmanden.

IMG_2937
Dat komt omdat die nu gebruikt worden voor de wol voor de dromenvangers. Tijd om naar de Action te gaan voor nieuwe wasmanden!

IMG_2943
OMG, ik ben het overzicht kwijt! Dit is een typische ADHD-dag waarin alles door elkaar loopt. Dromenvangers, dildo’s, post, foto’s, mail, administratie, vormgeving, aaaaaaarghhh!

IMG_2964
Heeft-ie schijt aan. Of-ie naar buiten mag?

IMG_2965
Ja hoor, dan ga ik ondertussen wel even koken. Met restjes. Ik vind ergens dit pak met tomatensaus en ik vraag me af hoe ik eraan kom! Ik kook nooit met dit soort pakjes, maar ja, weggooien is zonde.

IMG_2966
En als je een heel pak van deze plakjes worst erbij doet, verandert de smaak meteen. Uien erbij, courgette erbij, paprika erbij, nog een pak braadworstjes erbij, knoflook en een uurtje laten stoven. Met pasta en feta. ZALIG!

IMG_2969
J. is naar de rugby en ik ben me in Snapchat aan het verdiepen.

IMG_2970
Ondertussen wat zielige liedjes draaien.

IMG_2985
Nu heel zielig alleen op de bank.

IMG_2998
En omdat J. toch weg is mag Nina op de bank. Dit spannende verhaal is dus ook via Snapchat te bekijken… mijn Snapchat naam is, je raadt het nooit ‘electricluna’! Net als m’n Instagram-naam trouwens. En m’n Twitter-naam.

IMG_2999
Niemand die ziet dat Nina op de bank ligt, toch? De baas is maar een klein beetje boos als hij thuis komt van de rugby, maar Nina en ik hebben genoten!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Liess schreef:

    Ik snap dus helemaal niks van dat Snapchat. En vind er dus ook geen ruk aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *