web analytics

3

PLOG DONDERDAG 6 JUNI


Goedemorgen deze donderdagmorgen! Het was een night from hell!


De combinatie Nina en onweer doet het nooit goed. Ze was weer hartstikke bang en zat met haar kont tussen M. en mij in ter hoogte van onze kussens. Wel heel gezellig natuurlijk, maar het breekt je nacht nogal. We hebben het alle 3 overleefd. Alle 4 trouwens, want ook kater Frank lag er ’s nachts bij.


Het is 6:00, ik ga eruit en ik ga meteen wat bloemkool koken.


En een uurtje later heb ik deze prachtige en heerlijke bloemkooltaart! Lunch en ontbijt voor de komende dagen.


M’n seksspeeltjeskantoor is al net zo ontploft als m’n atelier en ik heb er hier meer moeite mee. Ik kan niks terugvinden en het liefst flikker ik meer dan de helft weg, want die gebruik ik toch nooit meer. Maar ja; je weet maar nooit!


Nina heeft besloten om er een balansdag van te maken en ik weet niet hoe ze het voor elkaar heeft gekregen, maar ze heeft alle kussen verzameld en is er bovenop gaan liggen.


Kater Frank is wederom zeer kroelerig.


Ik schrijf een review van deze dildo en die is echt het lezen waard, want eh, alsof De Hulk met z’n tanden over je vaginawand schraapt; YLVA & DITE PRICKLY PEAR – DILDO REVIEW #572.


Ik kan er nog wel heel vrolijk bij lachen, dat wel.


En door! Wat dromenvangers knopen!


Ondertussen misschien geheel per ongeluk deze reep opgegeten. Niet heel goed, maar ach. Ook niet heel goed; Black Mirror heeft dit seizoen maar 3 afleveringen! Dat is echt kut en jammer en balen. Nou ja, dan maar een aflevering van The Handmaid’s Tale.


Genoeg geknoopt! Nog even wat opdrachten voor de Love Bubbles en dan was het weer een lekker eclectisch werkdagje, dacht ik zo.


Oh, Nien, wat kijk je schalks!


Dit was zo lekker dat ik ben vergeten een foto te maken en misschien zat ik tijdens het koken van deze spaghetti carbonara met erwtjes, basilicum en amandelen wel naar aflevering 2 van The Handmaid’s Tale te kijken op m’n iPhone.


Ik ben de laatste dagen erg veel naar Björk aan het luisteren. Vond het vroeger veel geschreeuw, maar kan er nu wel wat mee.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Marjan schreef:

    Aggos wat sneu voor Nina dat ze zo bang is voor onweer… en ja wel heul gezellig zo’n warme lieverd vlak bij je in bed, maar slaaptechnisch niet helemaal handig….. Laten we hopen dat het er vannacht iets minder heftig aan toe gaat! ( qua onweer dan :-)

  2. Jan schreef:

    Met mij en Bjork is het precies andersom. Vroeger verliefd op, kan het nu niet meer aanhoren. Veel vrouwen die ik ken vonden S05E01 van Black Mirror fantastisch, ik kreeg er een beetje plaatsvervangende jeuk van.

  3. ingrid schreef:

    Gewéldig die “schalkse” foto van Nien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *