web analytics

9

PLOG VRIJDAG 7 JUNI 2019


Wat gaan we doen deze vrijdagochtend? Nou, M. haalt Hetty even door de woonkamer en langs de kussens.


Huishoudende mannen altijd +100 en een dikke glimlach van de juf!


Kater Frank heeft het hogerop gezocht en ligt op zolder. Daar zou ook wel een stofzuigertje doorheen mogen, maar ja, dat moet ik dan eigenlijk elke dag doen.


Oh. Bruce. Ik mis ‘m nog steeds en ik mis ‘m elke dag.


Met m’n ouders naar de LIDL, want het is vrijdag en HOERA; het zijn Mexicaanse weken! Deze mini-tortilla’s zijn TOP! En maar 69 cent in plaats van € 1,89 bij de Coop van ‘een echt merk’. Ik sla 20 zakken in en misschien ga ik er wel nog meer halen.


Op Instagram (@lunaclimaximaal) kun je deze dildo winnen! En je kunt me daar sowieso volgen, want; hartstikke gezellig natuurlijk.


Ik zit vandaag in de Etta James. Heerlijk.


Ah lief, briefje van M.!


Ik moest nog even naar de Turkse supermarkt en ben meteen even naar de apotheek gefietst om zo’n 7-dagen-medicijn-doos te halen voor m’n moeder, want het wordt nou wel heel gortig met die druppels en zalfjes en pillen. De pipetjes met oogdruppels passen uiteindelijk niet in het doosje, maar het idee was best leuk.


HOE CUTE ZIJN DEZE???? Ijsje om in dromenvangers te hangen!


En ik word ’s middags weer opgehaald door m’n ouders, want… we gaan maar weer naar het ziekenhuis! Als je eenmaal in het ritme zit, dan moet je dat zo houden hè?


Dit keer is het alleen maar even checken of de boel niet erger is geworden in m’n moeders ogen, voor uitslagen en protocollen en weet ik veel wat nog meer gaan we volgende week weer naar UMC Utrecht.


Frank laat even aan m’n ouders zien dat hij misschien wel gehandicapt is, maar nog steeds van kroelen houdt.

Ik neem een vlog op! Mocht je op zoek zijn naar een WAANZINNIG goede sekstoy, die eigenlijk alle andere sekstoys overbodig maakt (dat laatste is een grapje natuurlijk, want je kan nooit genoeg sekstoys hebben) (behalve als je zoals ik een sekstoytester bent, want dan heb je er gewoon TOO MUCH); denk dan eens aan de Womanizer Duo. Ja, € 199,-, maar wat mij betreft elke euro waard (en ja, ik kan makkelijk praten, want ik heb ‘m gratis gekregen).


En dan maar weer wandelend naar de supermarkt, want… uien vergeten! Jesus, wat een hectische dag is dit!


Gelukkig kom ik wel de ganzenfamilie tegen. Ik denk dat ze binnenkort uit zullen vliegen en hopelijk komen ze volgend jaar weer terug! Ze hadden eerst 6 jonkies en daarvan zijn er 5 groot geworden, ik vind het een prestatie.


Heel, heel, heel even een minuutje rustig zitten. Ik heb de rest van de middag in de keuken gestaan, want vanavond komen L. en J. eten!


Echt, ik HAAT dit zo en ik blijf het iedere keer schrijven! Ik houd er zelfs al zoveel rekening mee dat ik een paar avocado’s haal bij de LIDL en een paar bij de Turkse supermarkt en dan maar hoop dat er 3 goeie tussen zitten. ZUCHT! Die tactiek werkt overigens prima, maar is wel zonde natuurlijk.


TADA!!!! Mexicaans voor 4! Heerlijk, heerlijk, heerlijk!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. I. schreef:

  Is een baxterrol niet een goed idee voor Riet? Ik heb hem zelf ook, en het scheelt echt enorm veel gedoe (en tijd) als je veel medicatie moet nemen op een dag. Het is veel simpeler dan steeds alles uitzoeken en al die losse doosjes etc. Ik hoop dat je er iets aan hebt!

 2. Michella schreef:

  Als je het pieletje van de avocado afhaalt en dat is mooi helder groen dan issie goed! Scheelt een hoop slechte avocado’s kopen sinds ik dat weet.

 3. Marina schreef:

  AH heeft blokjes avocado in de diepvries! Zijn echt super. Wel prijzig (2€08 voor 250 gr) maar alle bruine troep weggooien is ook niet goedkoop ;)

 4. Marjan schreef:

  En dan in de laatste foto zie je wat je dan allemaal voor elkaar tovert met je middag in de keuken staan, mijn hemel!! Wat een berg eten en het ziet er allemaal water-in-de-mond-druiperig uit ook nog… Top!
  Fijn weekend!

 5. Jessica schreef:

  Wat een geweldig leuke broek!!!

 6. Anita schreef:

  Zat net mijn boodschappenlijstje te maken en weet nu dus wat er bij moet😂volgende week chili met zelfgemaakte guacamole en salsa, yummmmm!… die Hetty wil ik trouwens ook wel💖 #ennuhebikdushongerrrrr

 7. Frederieke schreef:

  Tip (ik las het hier al): vraag de medicatie in de vorm van een baxterrol!

 8. Esther schreef:

  Wat lief die foto van je vader met Frank 💕

 9. ingrid schreef:

  Foto’s van Piet en Riet samen door jouw ogen gezien. Altijd ontroerend mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *