web analytics

1

PLOG WOENSDAG 5 JUNI 2019


Nou! Goedemorgen! En dan is het alweer woensdag en dan moet je weer een poging wagen tot een back to life, back to reality, back to business! Hoewel het écht superfijn is dat ik ten alle tijden naar m’n ouders toe kan en dat ik ten alle tijden vrij kan nemen of zijn, dus wat dat betreft HOERA voor het ZZP-er zijn, is het op dagen als dit juist weer heel moeilijk om in m’n eentje te gaan zitten werken. Ik ben snel afgeleid en ik heb eigenlijk ook geen zin. Eerst maar eens uit die panda pyjama zien te komen.


Ik maak de plog van gisteren en nu ik weer aan het ploggen ben kom ik ook weer oude plogs tegen. Zit ik eigenlijk ook niet op te wachten.


Matijn (ja, die van poes Els met de drie pootjes) heeft me verteld dat katten na een amputatie een stuk aanhankelijker worden. Laat dat dan een geluk bij een ongeluk zijn. Frank komt in ieder geval ’s nachts ineens bij ons liggen en blijft ook overdag loungen in de slaapkamer. Sid gaat er voor de vorm bij liggen.


Ik ga even langs m’n ouders om te kijken hoe het nu is en er blijkt in huize Van den Heuvel een lichte paniek over hoe en wanneer en wat met al die pillen en zalfjes en druppels. Toen dit, nu dat en dat dan in hele kleine etiketjes op de doosjes en een heel klein lettertype, ja dat schiet natuurlijk niet op bij iemand die iets aan z’n ogen heeft hè? Ik schep even wat orde in de chaos en print een lijst uit in een groot lettertype.


Zo. Dat is geregeld! Het is wat, ziek zijn.


Ik haal even wat boodschappen en tref daar deze wachthond.


En dan aan het werk. Gelukkig had ik de foto’s van deze babydoll al gemaakt vorige week, dat scheelt.


En daar was deze foto de beste van, dus dat zegt eigenlijk wel genoeg of niet? En het is gelukt om m’n review te schrijven: OBSESSIVE RODE BABYDOLL – LINGERIE REVIEW #571!


Dan maak ik de witte dromenvanger van gisteren af en kijk ondertussen naar de eerste aflevering van Black Mirror! Heel fijn dat er een nieuw seizoen is!


Ik maak een aardappel-prei-roomsoep met zalm.


Heel goed gelukt, al zeg ik het zelf! Er gaat ook weer een bak richting m’n ouders!


Ach Nien, wat lig je er toch lekker bij op rechts!


En deze knappert op links.


Ik laat Nina uit.


’s Avonds kijken we ter inspiratie een paar afleveringen van Obese. Ik weet niet of het helpt, maar het is heerlijke pulp-tv.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Geen dagje bijkomen dus van alle drukte van de vorige dag, gewoon hup, er meteen weer tegenaan.
    Ach ja, die ‘herinner je je deze nog’ foto’s… Facebook doet dat ook, Weet je Chantal, je bent er klaar mee, het is over… en dat is veel beter dan er nog middenin zitten. Je hebt er veel van geleerd en nu ben je een nóg betere versie van jezelf… ( nou ja, ik zeg dat ook maar steeds tegen mezelf als FB me datzelfde kunstje flikt iedere keer… grmbl)
    Dat rood laat je taoeages wel heel erg mooi uitkomen trouwens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *