web analytics

11

PLOG WOENSDAG 12 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_0035
De wekker gaat om 6:00. Ik zou ervoor kunnen kiezen om elke dag uit te slapen, want ik hoef er immers niet uit, maar bet is belangrijk om een ritme aan te houden. Mijn ritme. En ik hoef zijn brood niet meer te smeren.

img_0037
Dus ik kan best nog even languit op de bank liggen. Al word ik meteen aangestaard door Nina die heel graag een rondje wil lopen. Dus aankleden, koud, wandelen. Ik denk  niet dat ik ooit aan die ochtendrondjes ga wennen, maar het is niet anders.

img_0040
Aan het werk. Al word ik even afgeleid door deze jas bij de AliExpress. Hij is niet duur en het is helemaal m’n ding. Ik twijfel.

img_0041
Even wat dromenvangers opspannen.

img_0042
Jesus, Luun, luister je nu alweer naar Sia? Ja! Op repeat! Your body’s poetry / speak to me / Won’t you let me be your rhythm tonight? Ik heb een goede dag vandaag!! Veel energie! Zin om dingen te doen! De ene dag is beter dan de andere… qua energie, qua humeur, qua alles… maar vandaag is het een hele goede dag!

img_0045
En m’n haar zit heel goed!

img_0049_1
Oooooooh! En het cadeau van mezelf voor mezelf komt binnen!!!! Hij werd me door nogal wat mensen afgeraden, want je zou je platen ermee kapot maken en het geluid zou ook te wensen over laten, maar ik ben eigenwijs.

img_0052
TOP-geluid! Ik ben niet zo’n audiofiel. Ik ben wel héél gelukkig nu! Wat een mooi apparaat, goede kleur! En echt… hoe fijn om weer plaatjes te draaien! Dat kon ik wel met het audiomeubel (daar zit ook een pick-up in), maar die wil ik weg (word zaterdag opgehaald door een internet-vriendin-oldskool-blogger)!

img_0056
M’n lievelings!!! Oh, daarachter is de boekenkast die ik grondig heb opgeruimd. Soort Marie Kondo, maar dan anders. Weer veel dingen weggegooid, georganiseerd, fijn!

img_0059
Van m’n Duitse vrienden kreeg ik de allernieuwste Womanizer Pro40 toegestuurd! Het ding zou hetzelfde moeten werken als de eerste Womanizer, maar deze kost maar € 99,-! Heel slim uitgebracht van de Womanizer-mannetjes, zo net voor de feestdagen! Ik hoop dat het een lekker ding is.

img_0060
Ik krijg zomaar een cadeautje over de post, maar van wie? Van wie? Superleuk!

img_0068
Tijd om even met de Bruce te knuffelen. Alweer? Altijd.

img_0074
Rennen met Nina!!! Ik voel me goed!

img_0078
Het nadeel van me weer ‘echt’ goed voelen (nou ja, in ieder geval 1 dagje dan) is dat ik meteen weer ga snaaien. Ik had nog een overheerlijk Calvados-kaasje staan en daar neem ik steeds een puntje van, maar ja, aan het einde van de avond is steeds een puntje toch zeker een half kaasje.

img_0080
Het is woensdag, dus de oppaspuber is er ook gewoon vandaag. Dat is fijn, want dan Bruce haar mooi lastig vallen met z’n geslijm.

img_0082
Nina, ik weet het niet hoor, maar volgens mij zitten er brokken in je bak?

img_0084
Weer boontjes met vis? Ja! Gepaneerd visje uit de oven. ZALIG!

img_0088
WOW! Applaus voor de oppaspuber en mij!!! Worteltjestaart! Zij maakte het beslag en dus de cake en ik zorgde voor de afwerking met een topping van roomkaas, poedersuiker en roomboter (en nougatine en van die gezellige worteltjes)!

img_0091
Ja, Nien, we begrijpen heel goed dat je het lekker vindt op de bank.

img_0093
Nou, doeiiiiiiiiiiii Cees!!!!!!

img_0102
Dit was 1 van de eerste plaatjes die ik inlijstte om aan mijn ‘meisjesmuur’ te hangen. Ik heb de afbeelding jaren bewaard… komt uit een ‘De Aanblik van 1968’ en hij spreekt me aan. Power. Pow!

img_0103
Nee, nee, nee, niet snaaien na 22:00. Doe het niet! Doe het niet!!! Toch doen.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Liess schreef:

  Oh die womanizer kreeg ik aangeraden laatst en nu zie ik m echt overal voorbij komen. ?

 2. Margreeth schreef:

  Top-jas!

 3. Ingrid schreef:

  Zo dat was een goeie dag!!
  Ik vind die jas wel heeeel erg leuk. Zal je ook goed staan met die verdwenen 10 kilo. Maar ja…..dat kaasje, worteltjestaart en nootjes zijn ook wel heel aantrekkelijk:)
  Keep up the good fibe and spirit.

 4. Esther schreef:

  Die jas, doen!!

 5. Else schreef:

  Met je moeder zo’n jas maken ???

 6. Josje schreef:

  Super leuke jas! Just warning: Geloof dat je boven de 22euro moet betalen, btw denk ik? Had ik pas (iets voor 22,50 besteld bij Ali) komt er 18euro bij :(.. Anyhow.. Super leuke plog weer!

 7. Ria schreef:

  Leuk heel leuk .geen huil huil top .xxcxxxx

 8. Ier schreef:

  Ooh, heb je een recept voor de taart, Luna?
  Oh enne, je bent een bikkel!

 9. Minca schreef:

  Hosanna, Hey Sanna Sanna Sanna Hosanna
  Hey Sanna Hosanna, Hey JC, JC you’re alright by me, Sanna Hosanna!
  Xxx

 10. leischa schreef:

  jaa die JC superstar LP hebben wij ook, grijs gedraaid vroeger! en met de teksten erbij enorm mee gezongen!

 11. Tigerlady schreef:

  Tip, zoek eens op (gotic) jassen van het merk Hellbunny. Ik heb er een geweldige rode jas gekocht vorig jaar. En ze hebben echt veel kleur. (Die van Ali schijnt niet echt warm te zijn)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *