web analytics

0

SOEP, VOGELS, KONIJNEN EN MASKERS

middengelukt1

IMG_6227
Ontbijtje voor oppaspuber M.!

IMG_6228
En omdat ik om 6:00 al wakker en eruit was heb ik voor 7:30 alweer bijna 50 kraanvogels gevouwen

IMG_6229
En een courgette-soepje gemaakt.

IMG_6230
Nog even wachten Sid, het is bijna écht lente, dan kan de deur gewoon open blijven staan.

IMG_6233
Ik wandel met Nina even naar m’n ouders om daar de courgette-soep te brengen.

IMG_6235
En om ondertussen de nieuwste konijn-kerstboomhanger in wording uit te checken.

IMG_6237
Thuis ga ik weer aan het werk, schrijven, schrijven, schrijven en een filmpje opnemen. Al word ik ondertussen gestoord door vriend N. die een nieuwe plaat heeft gemaakt (hij maakt zelf muziek). Heel lekker plaatje! I LIKE! Ik haal M. op uit school, maar die zit niet in zo’n lekker vel vandaag. Maar ja, huiswerk maken moet nu eenmaal.

IMG_6248
Na 3 uur mokken en praten en huiswerk (iets wat ook gemakkelijk in een half uurtje had gekund) begin ik aan het eten. Kip Jambalaya! Niet uit een pakje of zakje, maar gewoon met m’n eigen kruiden. Helemaal niks mis mee! Uit een pakje is er ook helemaal niks mis mee trouwens.

IMG_6258
Oppaspuber M. is weer bijgetrokken en we smeren allebei een maskertje op ons gezicht. Gezellig!! Ik trek de meeste stukken er na 5 minuten al vanaf, maar M. laat het masker keurig 20 minuten zitten zonder eraan te komen. Wat een geduld! Zij trekt daarna in 1 keer alles eraf en ik blijf aan het pulken. We kijken onze standaard-donderdag-tv: De Wereld Draait Door, Utopia en daarna Van Hollandse Bodem. Ondertussen vouw ook nog wat kraanvogels. En daarna; heerlijk slapen.

Vorig jaar had ik de politie aan de deur... met dank aan 1 van mijn buren, maar welke, maar welke? Ik weet het nog steeds niet!

Vorig jaar had ik de politie aan de deur… met dank aan 1 van mijn buren, maar welke, maar welke? Ik weet het nog steeds niet!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *