web analytics

1

KRINGLOOP, BUIKJE & SLANGENLEER

middengelukt1

IMG_6190
Het is woensdagochtend en ik sta in een kringloop ergens tussen Tiel en Den Bosch. Geen idee welke, want J. en ik zijn in zo’n 4 verschillende geweest.

IMG_6192
Dit zou dezelfde kringloop kunnen zijn, maar dus ook een andere.

IMG_6197
Hiervoor geldt hetzelfde. Het is lang geleden dat ik een kek jurkje heb kunnen scoren bij een kringloop. Het lijkt wel alsof ze de echte vintage stukken, dus die van een oud omaatje zijn geweest, niet meer verkopen (of al eerder door verkopen aan een andere winkel). Jammer.

IMG_6200
Hier zit ik in de wachtkamer van de psychiater/psycholoog van J. het leukste vrouwenweekblad te lezen.

IMG_6202
En hier zitten we alweer in de auto terug nadat we wéér een kringloop hebben bezocht. Maar die kringloop was de moeite waard, want daar scoorden we Kolonisten van Catan (compleet) voor slechts € 3,50.

IMG_6204
Bij deze kringloop kochten we niks.

IMG_6205
En deze knopen kocht ik zeker niet, want ik heb zelf bakken en bakken en bakken vol met knopen. Ik kocht wel een paar plastic kralenkettingen, maar die vergat ik op de foto te zetten. Vandaag is zo’n beetje zo’n dag waarop ik er niet helemaal bij ben.

IMG_6206
Dankzij Irene (ja, nog steeds die van www.mightymusings.nl) krijg ik eindelijk een nieuw knoppenmenu op www.climaximaal.nl! Er gaan wat dingen niet zo lekker online (SEO, Google, ‘concurrenten’) en ik moet even een goed plan bedenken. Alweer?! Ja, alweer! M’n bezoekersaantallen zaten net in een stijgende lijn, maar ik moet even een nieuw, beter, ander plan gaan bedenken (ja, lekker vaag dit allemaal Luun). Nou ja, ik ben er in ieder geval de rest van de ochtend en begin van de middag mee bezig.

IMG_6210
Oppaspuber M. is inmiddels gearriveerd en ze heeft iets leuks bedacht; ze wil een slinger met allemaal foto’s op haar kamer. Maar die foto’s moeten we eerst even opzoeken en uitprinten. We komen deze superschattige foto van het buikje van baby Nina tegen! SMELT!!!

IMG_6211
Hier is M. bezig met het uitsnijden van de foto’s. Dit gaat allemaal niet heel smoothly, maar na 100 keer rustig in- en uitademen is het uiteindelijk toch gelukt.

IMG_6213
Ik heb trouwens weer AWESOME nieuwe stofjes van mijn overbuurvrouw gekregen! Nep-slangenleer!

IMG_6214
Terwijl M. bezig is met het uitsnijden van de foto’s (ze heeft al haar vingers nog) blader ik wat door een stapel oude tijdschriften. Mooi die reclames van vroeger.

IMG_6215
Prachtig!

IMG_6216
We eten lekker makkelijk uit de vriezer; Indiase cury met bloemkool.

IMG_6223
En als M. op bed ligt kijken J. en ik weer naar Thuis Voor de Buis. Lekker kijken naar andere mensen die televisie aan het kijken zijn. Zucht.

IMG_6225
Wil je naar bed Nientje? Mooi! Wij ook!

Vorig jaar kocht ik 10 dozen kaassticks bij de LIDL...

Vorig jaar kocht ik 10 dozen kaassticks bij de LIDL…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. corine schreef:

    Super spel kolonisten. …. op een regenachtige zondag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *