web analytics

6

EEN RUPS, DE LIDL & KAASSTICKS

beginpaginatotaal

IMG_4780
Ik zei gisteren al dat ik aan vakantie toe was he? Het is 6:45, maar ik ben tussen 3:30 en 6:00 al wakker geweest. Nina moest weer poepen en dus… nou ja, hetzelfde verhaal als gisteren… pas om een uur of 5:30 val ik langzaam in slaap, maar om 6:00 gaat de wekker weer. ZUCHT!

IMG_4784
Nina doet maar weer een hangdag.

IMG_4786
Ik maak de keuken schoon.

IMG_4788
Mijn favoriete gietijzeren pan is nogal aangebrand. Ik zet ‘m op met wat afwasmiddel, maar dat mag niet baten. KUT.

IMG_4789
Ik heb gisteren een bakje linzensoep uit de vriezer gehaald, maar daar heb ik eigenlijk niet zo’n zin in vandaag. Ik meng de soep met wat couscous en wat feta. Daar heb ik wel zin in.

IMG_4790
Ik ben een beetje rusteloos. Ik heb wat gewerkt, maar ineens helemaal nergens zin meer in. En dan ook echt helemaal nergens! Het liefst zou ik weer terug in bed gaan en de hele dag slapen, maar in plaats daarvan ga ik een paar uur in de tuin werken. Even al het onkruid eruit. Zie je al verschil?

IMG_4795
Vast niet, maar ik haal in 4 uur zo’n 6 zakken onkruid, takken en bladeren uit de tuin. SCORE!!!

IMG_4796
Net Centerparcs bij ons achter.

IMG_4801
Ik hed nieuwe accu’s voor de telefoons van m’n ouders besteld en m’n vader komt die even ophalen. Alles werkt nu. FIJN! Ik neem meteen met m’n vader de planning voor ons bruilofstfeest door. M’n vader houdt net zoveel van gezelligheid als ik en we dachten aan veel bier, veel wijn en heel veel lekkere hapjes!

IMG_4807
Waarschijnlijk gaan we gewoon alles bij de LIDL halen, want de folder van de LIDL ziet er heerlijk uit! M’n vader vindt dat een goed idee. Ik <3 LIDL! Nee hoor, waarschijnlijk ga ik alle hapjes zelf maken, omdat ik dat leuk vind! En het is mijn feestje, dus ik beslis! Oh, is het ook het feestje van de verkering? Die vindt alles goed, als ik maar blij ben, lekker makkelijk.

IMG_4803
We krijgen een felicitatiekaart van Y.! Ook zo’n lief iemand die ik nog nooit in het echt gezien heb, maar wel volg op Facebook!

IMG_4805
En ze kent me nog ook!

IMG_4808
Ik ga nog even verder met de tuin en redt ondertussen de rups van de ondergang. Ik zet ‘m terug in een plant die ik nog niet uit de tuin heb gerukt en vraag me af wat voor vlinder het gaat worden.

IMG_4811
Ik laat Nina uit. Hier zit ze heel keurig te wachten op haar vriend Roghan die in de verte aan komt lopen. Dat is fijn, want ze razen samen even flink uit. Ik heb nogal last van spierpijn van het werken in de tuin, dus ik ben blij dat ik niet zo’n stuk hoef te lopen. Ik ben een watje. Of nou ja, eigenlijk niet, maar ik ben het gewoon niet gewend om 4 uur non-stop te harken en te schoffelen en te scheppen.

IMG_4813
Oh, ik vouw en strijk ook nog de was vandaag. Nou ja, voor de helft, want spierpijn! Oh, zielig!!! Okay, ik had gewoon geen zin meer. Kutwas. Al is dit wel een hele gezellige theedoek.

IMG_4814
De verkering, a.k.a. de verloofde, komt thuis van z’n werk en we brengen samen even al die zakken met tuinafval weg. Geeft wel een goed gevoel. Weg is weg.

IMG_4824
Daarna gaan we even naar m’n lievelingswinkel, want ze hebben het totale Delicieux-assortiment weer in verband met de aanstaande paasdagen. Oooooooh! Lekker! We moeten ons inhouden, want we gaan dus binnenkort op vakantie en dan wil ik niet m’n hele koelkast vol hebben liggen.

IMG_4822
Maar deze kaassticks pakt niemand me meer af! Mijn lievelings! Het zijn 10 kaassticks voor 1,99!! Ik heb hier al een keer een lofzang op geschreven.

lidlkaassticks
HIER! Ze zijn ZOOOOOO lekker!

IMG_4828
Frank! Dit is schone was. Net gestreken. Bedankt. Ik hou ook van jou.

IMG_4834
Ik wil onze diepvries voor ons huwelijksfeest volledig leeg hebben. Ik vond vanmorgen een restje spinazie en maak daar de pasta van, met champignons, ui, Parmezaanse kaas en een pakje Bressot. Hmmmm… en nu… nu ga ik de verkering lief aankijken of hij kaassticks voor me wil frituren! Hmmmm…

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Wendy schreef:

  Je pan in een laagje gloeiend heet water met wat zuiveringszout zetten? Helpt dat?

 2. Carin schreef:

  Biotex of soda in de pan. Kokend water erop en dan nacht laten inweken.

 3. Lidewij schreef:

  Ken je Dasty? Dat super schoonmaakspul van de wibra? Daar krijg ik mijn pannen altijd weer glimmend mee schoon!

 4. leischa schreef:

  ik heb hier ook nog kaassticks in de diepvries na aanleiding van jouw stukje in december. helemaal vergeten. misschien het weekend es frituren, krijg er nu al zin in!

 5. Beppie schreef:

  Soda ja. En dan op het gas. Dan laat het langzaam los.
  Ohhhhhhh nu moet ik morgen naar de Lidl! En ik zou eigenlijk vrijdag pas gaan!

 6. Miranda schreef:

  Oh, die kaassticks zijn goddelijk maar dodelijk voor mijn gezond eten plan….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *