web analytics

3

LUNA’S BUDGET-CHALLENGE DAG 49 T/M 53


Van het dagelijks ploggen is niet veel gekomen de afgelopen week. Maar hé, ik plog weer! Van de budget-challenge is ook niet veel terechtgekomen, maar hé, ik plog weer! Ik verzin binnenkort wel een andere titel! Ik heb wel een paar mooie dromenvangers gemaakt de afgelopen week, waaronder deze met schattig poesje in het midden.


In de kleuren van kater Scooter!


Woensdagavond eten we rendang uit de diepvries met snijboontjes uit de diepvries. Lekker hoor! Buiten eten; 100 punten!


Donderdagochtend kunnen we ontbijten in de tuin, misschien wel nog leuker dan avondeten in de tuin!


Ik plaats m’n review van deze niet zo heel goede dildo.


Maar… met wel weer een heel mooie foto, dat dan weer wel!


Als Sid komt knuffelen, dan moet dat meteen even vastgelegd worden. Hij zit helaas niet stil.


Frank ligt altijd buiten, of de zon nu schijnt of niet. Sneeuw, regen; ook geen probleem.


Donderdag staat in het teken van een lange wandeling met Anoeschka! Ze is naar Tiel gekomen en het zou een wandeling langs de Waal worden, maar wegens een totaal gebrek aan richtingsgevoel van mijn kant wordt het een wandeling langs allerlei andere plekken! We lopen 18.000 stappen en lopen een stuk van de Bloesemroute. Ook heel leuk!


Uiteindelijk komen we wel bij de Waal uit en doen we een drankje en een hapje bij de 3 Zussen en gooien daarna onze oververhitte voeten even in het ijskoude water.


Ik had heel slim allerlei Indiase gerechten uit de vriezer gehaald, maar ik ben zo moe dat ik niet eens meer in staat ben om rijst te koken. Dus… M. haalt friet. Ook lekker.


’s Avonds kijken we naar Temptation Island. Wat een zielig mannetje is die Mezdi zeg. Bah. Bah.


En… vrijdag is het weer LIDL-dag en croissantjes-dag!!!!


En kijk mijn moeder eens prachtige dingen hebben gehaakt! Ze zijn ook alweer opgespannen, dus binnenkort in de shop (en ik ben een voorraad aan het maken voor op de markten) (die ik nog steeds niet heb aangeschreven) (ik vind het best eng, wat nergens op slaat).


In de zon met een kan water met munt en limoen!


Is. Deze. Niet. Super!!???


Love. Peace. Happiness! Ibiza-style dromenvanger!


Ringo wilde mee naar huis van de Xenos.


Er bloeien alweer vergeet-me-nietjes! Mooi! Drogen in m’n superdikke, ingebonden FOXY-jaargang en in flesjes om aan dromenvangers te hangen.


We eten… Indiaas.


Zaterdag even op de fiets naar de markt en naar de Secunda. Dit is eigenlijk een heel verontrustende kringloop-score.


Oh. Lord. Wat is dit lekker! Nacho’s uit de oven met cheddar en guacamole en wegens een inkoop-foutje nemen we er Indiase raita bij (die was nog over) en het was een heel goede combi; Mexicaanse nacho’s met Indiase raita! Hmmmm…


’s Avonds een ijsje bij Daisy’s waar we deze hond aantreffen in de lange wachtrij.


En dan… 1,5 uur janken bij Maaike Ouboter. Jesus. Even een filmpje van iemand anders, maar GodalleJesusChristus, wat een prachtige, intense liedjes. Wat een teksten! ZO MOOI! Jammer van alle gesproken ‘verhaaltjes’ tussendoor. Hadden niet gehoeven. Maar die liedjes. Prachtig. Wat een talent.


Adem in en adem uit.
Ik fluister zacht ‘Kom het maar halen.’
Het lag al langer voor je klaar.
Want ik heb het voor je opgespaard,
nu is het aan jou om te bewaren.
Dat er iemand van je houdt.
Maar vanaf nu is het van jou.


We zijn na de voorstelling ook nog een cocktail gaan drinken met bitterballen en garnalenkroketten, dus; living the good life, forgetting about the budget-challenge! YESSSS! De volgende dag, zondag dus, staat er een tuindagje op het programma! Onkruid wieden, het omgewaaide hek vastzetten met schroeven, zaadjes planten, bloemetjes, dahlia’s. Drukdruk! En… ik maak deze bloemenbommen. Of zaadbommen. Zaadgranaten? Nou ja, ze moeten drogen en dan gooi ik ze in de tuin.


Ik span nog wat XL dromenvangers op. Ik ben met zo’n grote van 80 centimeter meer dan een uur bezig qua opspannen! OMG.


Cujo.


We sproeien de tuin en spelen met Nina. De incontinentie-pilletjes lijken trouwens prima te werken. Dat is fijn! Heerlijk weekend. Morgen weer knallen!

Uitgaven dag 49 t/m 53: de LIDL-boodschappen waren € 31,35

Totaal uitgaven april: € 143,60 ;-)

Conclusie dag 49 t/m 53: We vergeten de cocktails, de bitterballen, de garnalenkroketjes en de andere lekkere dingen waar ik deze week onwijs van heb genoten! Volgende maand weer een nieuwe maand! Want qua budget zitten we allang over die 5 euro per dag nu natuurlijk, want al die lekkere dingen halen we van ons persoonlijke budget, dus we houden onszelf heerlijk voor de gek! FAIL! Maar… ik moet wel zeggen; het gaf me veel meer rust toen ik me strenger aan de regels hield. Veel minder voorraad, veel meer duidelijkheid, lijstjes, etc.! Dus… ik weet wat me, ons, te doen staat!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Else schreef:

    Zoals tante Adele altijd al zei – de boog kan niet altijd gespannen staan

  2. Nono schreef:

    Haha, die foto van die bloembommen. Het stukje begon over bitterballen dus ik moest even 2 keer kijken. Daarna verder gelezen en toen kwam het gelukkig goed :p

  3. Paul schreef:

    Hier nog een Maaike-fan. Ik draai de plaat nog regelmatig en kijk al uit naar haar nieuwe. Het nieuwe liedje belooft veel goeds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *