web analytics

5

LUNA’S BUDGET-CHALLENGE DAG 47 + 48


Volgens mij heeft er vannacht iemand stiekem in ons bed geslapen. Lekker beest.


We doen even een ochtendrondje om 7:00 met z’n drietjes! Rise and shine!!!!!


Ontbijt. En lunch! Restje Indiaas!


Ik span wat dromenvangers op, in afwachting van de loodgieter.


Bruce stuurt even wat positieve vibes richting de dromenvangers!


En dan… krijg ik tussen 12:00 en 18:00 bezoek van een loodgieter. Er zit een verstopping en die is nogal hardnekkig.


Nina gedraagt zich keurig!


Er moet zelfs nog een mannetje bijkomen! AAARGH!!!!


En ik moest Bruce opsluiten in m’n kantoor, want die wilde er al tussenuit glippen. De deur moet open blijven, want een snoer en apparaat waarmee kalk wordt weggebikt en harde geluiden en GEDOE! Als de mannetjes om 18:00 weggaan is het nog steeds niet opgelost. Morgenochtend komen ze weer terug.


Mijn vriendje neemt me mee uit eten, want ik ben lichtelijk doorgeflipt en helemaal nergens aan toegekomen en ik heb al helemaal geen zin om te koken en hoe moet je koken (afwassen) met een verstopping? Kan niet! Zucht. Daar gaat de budget-challenge! Nou ja, soort van. We waren er aan toe. Soort van. Het was heerlijk.


De volgende ochtend staan om 7:15 alweer 2 mannetjes voor de deur voor bik-ronde 2.


Alle buizen zaten vol met keihard geworden kalk en zeepresten. Alles is vervangen!


Nou… het was me verder ook het dagje wel. Ik trok het niet meer dat iemand mijn stijl van dromenvangers kopieerde. Het verhaal staat HIER. Had ik het anders aan kunnen pakken? Misschien. Maar het werd voor mij tijd om even in mijn eigen kracht te gaan staan!


Uiteindelijk raakte ik in gesprek met de copycat en zij beschuldigde juist mij van het kopiëren van haar. Ze deed alsof ze nog nooit van mij, mijn dromenvangers of mijn stijl had gehoord, gaf iemand anders de schuld en ach… zo blijven we inderdaad aan de gang…


Frank en ik vonden het de hoogste tijd om met onze poten in de zon te gaan!


’s Avonds lekker een bordje Indiaas (diepvries) (yessssss)!


En daarna wandel ik met m’n vriendinnetje I. door Tiel! We doen een rondje van 10 kilometer, dus dikke vette SCORE op onze hipster-schoenen!


Het was prachtig. Ondanks een shitload aan negativiteit vandaag voel ik goed!

Uitgaven dag 47 + 48: € 0,- (de sushi komt uit het vermogen van M.)

Totaal uitgaven april: € 112,25

Conclusie dag 47 + 48: Ehhhhhhhhhhh… Jesus wat een enerverende dagen! Voeg hier maar zo’n smiley met van die tandjes in.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Merkwaardig zoveel kalk en zeep. Hebben de andere huizen op de Hulk daar ook last van of is het een kwestie van elke dag de afwasmachine vol met allerhande speelgoed?

  • Luna schreef:

   Hahaha, nou… dit is 40 jaar aan troep… onze keuken is er later aangebouwd en er zat een bochtje en iets en nou ja, het is gefixt… HOERAAAAA!

 2. Marjan schreef:

  Nou inderdaad, wat een overload aan zeep en kalk….. maar na jouw uitleg snap ik het ook wel, zo’n bochtje is killing zeg maar…
  Ik vond de reactie van de copycat overigens wel weer typerend voor het type mens…. meteen de beschuldigende vinger naar jou, het was te verwachten…. Ik hoop dat je in de middag wel heerlijk hebt genoten van de zon op je huid en rust in je gemoed hebt kunnen krijgen. Ze gaat je never nooit gelijk geven, ook al heb je dat wel.
  Het vermogen van M…. briljant! Jullie hebben er van genoten, intens van genoten zelfs…. die houden we erin.
  En als beloning de komende dagen ook nog lekker zon en zaligheid, ik zou er nog een wijntje op nemen!

 3. Else schreef:

  Met dat soort mensen praten is simpelweg zinloos – lijkt me de hoogste tijd voor de ignore-mode. Dat A4-tje en die tekst – kom op zeg. Nou ja wat zei ik ignore ignore ignore. Bah. Goed dat M zijn vermogen aangesproken heeft om jou de tokyo lounge in te praten.

 4. Knaluitjepanty schreef:

  Wat een keurig klusmannetje met zo’n hoge boxer dat je tenminste géén bouwvakkers-decolleté hebt mogen aanschouwen. Priceless pic evengoed. Kus en geniet en….. van je af!!!!’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *