web analytics

3

5 EURO PER DAG CHALLENGE- DAG 4


We hebben voor ons doen enorm uitgeslapen (9:00) en we doen daarna de hele dag lekker rustig aan. Kopje koffie en even de dag ervoor bijploggen. Daarna maar weer samen verder met Climaximaal.nl (het is zoooooveel werk van zoooool jaren maar wat aanklungelen). Komt goed!


Dit is een ontbijt/brunch/lunch. Deze afbakbroodjes vond ik nog ergens. Ik heb nog 6 andere afbakbroodjes van de LIDL en dan is het brood echt op. M. en ik hebben afgesproken geen nieuw brood te kopen tot volgend weekend, maar alle crackers op te maken.


Het diepvriesfruit is ook op. Hier kunnen we sowieso wel zonder, lijkt me. Zelf maar eens fruit gaan invriezen. Maar ook hier geldt; tot volgend weekend doen we zonder. Voor vandaag nog een smoothie met banaan en een appel en datzelfde kan ik ook nog voor morgen en dan is ook het normale fruit op. Het voelt overigens wel heel goed om ‘precies’ te weten wat je in huis hebt (dit geldt nog niet voor die keukenlades.


Prima ontbijt/brunch/lunch; ik had ook nog een restje van een Frans kaasje. Rook vies, dus dat leek me precies de bedoeling van een Frans kaasje.


Even een snelle koffie met een koekje bij m’n ouders!


Want die zaten met smacht op die pan erwtensoep te wachten.


En weer verder aan het werk. Ik heb een opdracht voor een ‘grote dromenvanger als gastenboek‘. Dat wil zeggen; een grote dromenvanger met allemaal kleine flesjes eraan waar de gasten een briefje in kunnen stoppen tijdens het huwelijksfeest. NICE! M. voorziet me van een kop thee en wat nootjes (hadden we nog ergens liggen onderin zo’n keukenlade).


M’n vader regelt die al zolang ik weer in Tiel woon eieren via een boertje dat aan de deur komt. Dus ook voor de komende 2 weken zijn we weer voorzien van eieren. Luxe!!!!


’s Avonds eten we dan eindelijk die overheerlijke erwtensoep!! Ik hou ervan! En ik heb voor nog 3 avondmaaltijden erwtensoep in de diepvries. Dit is overigens écht de laatste keer dat er iets de diepvries ingaat de komende tijd (maar dan écht hoor)! Het menu voor de komende 3 dagen staat al vast (spaghetti bolognese, Mexicaanse kip met rijst en Indiaas) (allemaal uit de vriezer).


’s Avonds vouw ik weer verder aan de Senbazuru. Ik zit op 200/1000. Goed bezig, al zijn memoblaadjes een stuk stugger dan echte origamiblaadjes en ik krijg een beetje last van m’n duimen en wijsvingers. Volhouden. Net als deze challenge. Een druppel holt een steen uit, niet door z’n kracht, maar door steeds weer te vallen.

Uitgaven dag 4: € 0,-

Totaal uitgaven maart: € 3,05

Conclusie dag 4: We komen nog lang niet om van de honger. Al vind ik wel dat ik iets lekkers verdien omdat we maar € 3,05 hebben uitgegeven in 4 dagen.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Paul schreef:

    Respect Chantall, dat zou ik ook eens moeten doen om de keukenkastjes eens flink leeg te eten :-)

    • Luna schreef:

      Je koopt ongemerkt zoveel ’troep’… en ik begin het nu ook wel een sport te vinden… wil deze ‘challenge’ zeker halen, maar misschien nog wel een maand aan vast plakken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *