web analytics

3

5 EURO PER DAG CHALLENGE – DAG 24


Ooit word ik een uitslaper. Maar dan een echte. Tot een uur of 11:00 graag. Maar ik ben gewoon weer om 6:00 wakker op zaterdag. Pffffff…


Prima ontbijtje. Gewoon 2 boterhammen met kaas en 2 eitjes.


We gaan even langs de bloemenwinkel om een bak met narcissen voor m’n moeder te halen. Het is zaterdag, dus dan krijgt ze bloemetjes! Heerlijk! Lente!


Precies wat Frank denkt; heerlijk, lente!!!


Ik schrijf dus nog even m’n review af, samen met Bruce.


En samen met Frank. Review staat nu online: PORNHUB SUPERCHARGED WAND –  SET – REVIEW #431.


En dan… in de trein naar Lochem! Naar m’n vriendinnetje M. die 45 is geworden en een feestje geeft voor alleen maar vrouwen!


We krijgen een reading van een numeroloog. Ik ben een 4. En ik ben veel te streng voor mezelf. Dat was dan ongeveer het enige dat klopte, want verder was het een ingewikkeld verhaal over dat ik healende handen heb en of m’n man me wel begreep en of ik de oudste dochter was en teveel voor anderen wil zorgen. Okay, misschien klopte er een hoop ook wel, maar hij vroeg aan alle vrouwen hetzelfde.


We mochten ook allemaal een tarotkaart trekken. Hele mooie kaart dit.


En… de numeroloog had op basis van onze persoonlijke nummers een tafelschikking gemaakt. Dat was wel heel grappig.


Heel bijzondere avond met kaasfondue!


En… ik had M. naast de senbazuru (die hangt daar helemaal achterin) ook de beste dildo ter wereld gegeven! Om het allemaal weer wat in balans te brengen al die spirituele toestanden! Gelukkig was ik niet de enige die een erotisch getint cadeautje gaf! Ze kreeg ook dit ei. Schijnt alle pijn die opgeslagen zit in je baarmoeder te kunnen absorberen. Tijd om… naar huis te gaan. Mijn allerliefste vriendje kwam me helemaal halen, zodat ik hem in de auto alles kon vertellen over numerologen, tarotreadings en pijn-absorberende-eieren!

Uitgaven dag 24: € 0,-

Totaal uitgaven maart: € 105,30

Conclusie dag 24: Topdag. Helemaal in balans en behalve een treinkaartje geen geld uitgegeven.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Else schreef:

  Die linkjes, die doe je voor goegel (en ook voor jezelf – die 5 euro moeten ergens vandaan komen) maar mij lijkt het beter dat, als ik daar op klik, er een nieuw tabblad geopend wordt en niet dat ik dus hier wegga. Dat is volgens mij maar 1 extra vinkje :-)

 2. Jan Folkersma schreef:

  Numeroloog, laat me niet lachen. Het enige wat hij goed kan tellen is zijn geld denk ik.

  • Else schreef:

   O Jan, die had ik nou van jou niet verwacht ;-) Maar heb je gezien welke kaart ze getrokken had ? Of moet je nu ook opeens aan James Bond denken ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *