web analytics

2

5 EURO PER DAG CHALLENGE – DAG 25


Gisteren kreeg ik, als klapper op toch al een topdag, 2 roodborstje, 2 merels en een zanglijster mee. Die hadden de meisjes en mannen van het Lovebubble-Landgoed voor me bewaard in de diepvries. Het is ietwat morbide misschien, maar hé, ik wilde al zoooooo ontzettend lang roodborstjes-veren om in m’n dromenvangers te hangen! En nu ineens 2 roodborstjes tegelijk!!! Superfijn natuurlijk, maar ja, die roodborstjes moesten wel geplukt worden. Echt een klusje voor de zondagochtend. Kuch.


Ook de merels moesten geplukt.


En de zanglijster. POE HEE! Toch wel een dingetje hoor, maar ja, nu zullen ze worden vereeuwigd! For ever and ever!


En door naar het ontbijt! Boterham met ei, tomaat, kaas en ei.


Dan vliegt ineens alles me aan. ALLES! De lente-schoonmaak moet NUNUNUNU beginnen. Ik haal alles uit de kastjes.


Alles. Hoeveel linzen kun je hebben?


En hoeveel blikjes tonijn?


En hoeveel verschillende soorten soto-soep-pakjes?


En… nou ja, heel veel van alles.


En dit dan? Waarom heb ik dit ooit gekocht? Ik maak altijd zelf m’n eigen currypasta’s! Ik stop alles gewoon weer terug in de lades, maar ik weet nu tenminste wel ongeveer wat ik heb.


En dan… door met belangrijkere dingen. De luxaflex moeten schoon, de ramen moet schoon, de vloer, alles, alles, alles. De gordijnen moeten weg, de keuken moet geschrobd. Actie! En daarna stort ik in. Soort van.


Maar niet voordat M. en ik even samen naar de supermarkt wandelen. Hij haalt een gratis pot Ben & Jerry’s-ijs en ik haal 2 zakken chips (2 voor € 1,99) (superslecht, maar ik ben eraan toe) (echt hoor) (Nina ook). Ik lees wat op de bank en val half in slaap. Ik heb ineens overal spierpijn.


We eten Indiaas uit de diepvries, maar ik maak er nog wel een bak raita bij. Verder ben ik tot weinig meer in staat. Hangen op de bank. Morgen weer een nieuwe dag! En dan graag een gezondere dag dan deze.

Uitgaven dag 25: € 2,-

Totaal uitgaven maart: € 107,30

Conclusie dag 25: Spijt van de chips.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Else schreef:

    Hahahaha o sorry. Je hebt niet meer linzen dan ik, maar wel meer soorten – don’t worry rustig aan, dan breekt het lijntje niet. Gewoon rustig aan, de boemboes enzovoorts gebruiken en in de winkel geen nieuwe kopen. In de winkel vooral veel kijken. En poeh hee, je hebt de hele dag geschrobt – wat kunnen jou die chips schelen.

  2. Marjan schreef:

    Die calorietjes van de chips had je al verbruikt met soppen en boenen enzo…. die heb je hoogstens weer aangevuld.
    Ach je weet nu gewoon wel wat je nog in huis hebt aan voorraad… kan je nu lekker bedenken wat je daar allemaal mee kan maken. Nina staat ook alles he?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *