web analytics

1

5 EURO PER DAG CHALLENGE – DAG 18


Zondag! Koffie met Frank, bijploggen, mail wegwerken en nog verder wat dingetjes die aandacht verdienen op de computer. Er wordt hier in huis elke dag gewerkt en ook M. is druk bezig!


Het fijnste van de challenge vind ik misschien nog wel; ik heb voor het eerst écht overzicht in m’n geldzaken. Ik heb € 69,95 uitgegeven in de afgelopen 18 dagen aan boodschappen en dat betekent dat ik nog € 155,-  – € 69,95  = € 85,05 over heb. En dat klopt tot op de cent. SCORE.


De mango’s beginnen eindelijk een beetje te rijpen, dus tijd voor een smoothie!


Nou, is dit geen breakfast for champs?? Had ik allemaal nog liggen.


Dan… doe ik poging 15654 om m’n atelier op te ruimen. Op zich een goede poging, want alle lijsten en oude geborduurde schilderijen zijn richting de garage, dus er is ruimte gekomen.


Weg! Of weg, weg? Dit is een tas vol met van die geborduurde ‘schilderijen’… die moeten te verkopen zijn via Marktplaats.nl!


Lunch met de pompoensoep van gisteren. Hmmm! Hij is nu nog pittiger!


Je zou denken dat dit niet goed gaat, maar dit is dus wel goed gegaan. Bruce kan Nina normaal gesproken niet uitstaan.


We zouden vandaag eigenlijk niet thuis eten, maar dat ging uiteindelijk niet door. Dan maar Indiaas uit de diepvries! Met mini-naan-broodjes (uit m’n voorraad) (kan er niks aan doen).


En met het laatste restje yoghurt met komkommer en knoflook. Best snel gegaan; 2 liter yoghurt!


Tussen het opruimen van m’n atelier door heb ik ook nog een review geschreven! Het is geen leuke vibrator, maar daarom juist wel een hele leuke review: JOYMATIC RABBIT – THE BIOFEEDBACK TOY- REVIEW.


Ja, het is bijna Pasen, dus dit leek me wel een gezellige toepasselijke productfoto! Rabbit, rabbit!


’s Avonds op de bank met een filmpje (Looper) (aanrader) en weer 50 kraanvogels. En tussendoor een bakje pinda’s (ook uit voorraad).

Uitgaven dag 18: € 0,-

Totaal uitgaven maart: € 69,95

Conclusie dag 18: Hard werken, weinig eten (en nog genoeg voorraad)! NICE!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    En daarna heb je de linker-rabbit lekker opgegeten? Gaat lekker zeg… zowel de challenge als het opruimen. Is daar nog een markt voor die geborduurde schilderijen? Er gaat een wereld voor me open zeg….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *