web analytics

2

LUNA’S BUDGET-CHALLENGE DAG 33


Gisteren voor het slapengaan nog even een tarotkaartje getrokken voor de komende week. Heerlijke kaart hoor! Goddomme, net wat ik nodig had: ‘De kaart laat de zonnige kant van het leven zien. De Zon zorgt voor vernieuwing en geeft vaak ook een gevoel herboren te zijn. De kaart geeft aan dat je het zonnige deel van jezelf moet ontplooien. De kracht van De Zon zorgt ervoor dat je duidelijkheid krijgt en zorgen, problemen en angsten overwint.’


Ontbijtje voor 2e Paasdag. Prima.


Ik maak een geboorte-dromenvanger voor newbown Dagmar Isa! Met geboorteslinger en naam! CUTE!!!


En… vanavond kook ik uit het budget-kookboekje dat ik kreeg van een lezer of lezeres van deze site. Ik denk dat de prijzen niet meer kloppen, want 2 eieren zijn al duurder dan € 0,25 tegenwoordig, maar toch… goedkoop en lekker!


Dit is nog niet gebakken. We eten het met boontje en een restje van de rollade van gisteren. Mijn ouders, de hoofdsponsors van mijn huishouden, hadden ons een beenhammetje gegeven voor 2e Paasdag, maar ja, zonde om die te bakken terwijl je nog genoeg andere dingen in huis hebt hè?


’s Avonds op de bank hang ik met een doos letterkralen.


En deze gozert kijkt heel serieus, want hij is m’n dromenvanger-site Mobile First aan het maken. Oftewel; hij gaat ervoor zorgen dat mensen ook mobiel kunnen zien wat ik doe, want er zaten nogal wat foutjes in de site en sja, het is toch m’n broodwinning hè?

Uitgaven dag 33: € 0,-

Totaal uitgaven april: € 0,-

Conclusie dag 33: No problem.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Volgens mij hebben jullie hele lekkere rustige én goedkope paasdagen gehad.

  2. Else schreef:

    Stand-by your woman en zo hoort het.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *