web analytics

5

LUNA’S BUDGET-CHALLENGE DAG 32


Goedemorgen deze Eerste Paasdag! Ik sta op (6:30) (why tell me why) met een koffie en wat paaseitjes. Nou ja, ik maak even alvast een productfoto voor de review die straks online gaat.


Van dit speeltje dus.


Oooh, net echt hoor!


Vrolijk paasbeest Nina!!!


Wij gaan even lekker ontbijten bij m’n ouders!!! Hmmmm!!!!


Er ligt genoeg! ZALIG!


Maar… als ik het laatste croissantje wil pakken word ik teruggefloten door m’n vader: ‘Nee, die is voor Nina.’ Hij meent het. Ze komen later op de dag bij ons eten en dan heeft m’n vader echt dit croissantje in een zakje bij zich voor Nina.


Ze kijkt er nu al naar uit. Verwende hond!


Terwijl hij stofzuigt.


Bereid ik alvast het avondeten voor. Dit zijn mini-aardappeltjes met spek en rozemarijn. En… een kilo aardappeltjes was 99 cent bij de LIDL, inclusief 100 gram ontbijtspek en TADA; superbudget maar superluxe aardappeltjes, al zeg ik het zelf. Je moet ze dan wel even insnijden (hier is een naam voor) (als een waaiertje).


Ik maak ook een pan broccolisoep, maar die is voor morgen.


Mango massacre. De mango’s die ik een maand (!) geleden kocht zijn nu pas echt lekker rijp. Dus ik doe ze in zakjes in de diepvries, voor smoothies!


M’n vader had nog een rollade (gewonnen met vissen) (ja, echt). En dat dan met de aardappeltjes.


En bloemkool met Parmezaanse kaas, citroen, tijm en knoflook en je hebt een heerlijke maaltijd en meer dan genoeg. Ook nog gezellig een potje 30 Seconds met m’n ouders gespeeld trouwens.


Ja, Nina vond het ook erg lekker ruiken. Of er misschien nog ergens een croissantje is? Of mag ze misschien iets aflikken? Biertje? Iets! Geef! Haar! Iets! Sorry Nien, je krijgt brokken.


En kijk! Precies om 20:00 gaat mijn eerste column bij Ze.nl online! Ondanks m’n drama-week heb ik toch nog heus wel wat gepresteerd.

Uitgaven dag 32: € 0,-

Totaal uitgaven april: € 0,-

Conclusie dag 32: Ook deze maand ga ik weer uit van 5 euro per dag, dus 30 x 5 euro = 150 euro voor de hele maand april. Vandaag dus niks uitgegeven, want hé, de winkels waren dicht!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Een nieuwe maand, een nieuwe challenge… En meteen al geen cent uitgegeven. Ik zeg, helemaal gelukt dus!
  Hier in het katholieke dorp waar ik woon waren er gewoon twee! supermarkten open, op beide paasdagen!
  Ik ben er nog verbaasd van…. en dat is te zien, geloof me maar…..

  • Luna schreef:

   Waarschijnlijk was hier ook wel een Jumbo open… maar het is toch eigenlijk zoveel leuker als supermarkten dicht zijn op feestdagen… maar; sowieso 2 dagen niks uitgegeven… is ook fijn!

 2. Anna schreef:

  Hoe maak je die bloemkool klaar? Uit de oven? Het ziet er heerlijk uit.

  • Luna schreef:

   Bloemkool in roosjes snijden… 2 eetlepels olijfolie mengen met 2 teentjes geraspte knoflook en wat tijm (vers is het lekkerst, maar gedroogd kan ook)… dit mengsel wat over de bloemkool sprenkelen… dan 10 minuten in oven (200 graden)… daarna citroenrasp van 1 citroen en flinke hand Parmezaan over de bloemkool doen en dan nog 10 minuten in de oven… zo ongeveer dan! ZALIG! Ik blijf altijd in de buurt van oven en fornuis, ik ben niet zo goed met tijden, ik proef altijd tussendoor :-)

 3. Else schreef:

  Ah de nieuwe uitdaging en inkomstenbron van onze Luun. Goed gedaan hoor, een wekelijkse column – top

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *