web analytics

6

5 EURO PER DAG CHALLENGE – DAG 14


En… ik begin nu echt weer in een ritme te komen. Niet alleen qua bijploggen, maar ook qua de rest van m’n leven. Kuch. Zijn er hier lezers die al bijna 17 jaar meelezen? Dan weten die in ieder geval, net als ik, dat ik nooit permanent in een ritme of gestructureerd leven zal komen. Maar ik blijf het proberen.


Ontbijten met koffie en 2 crackers met leverworst.


Hij ontbijt met een restje pasta van gisteren. En dan… aan het werk.


Tussendoor komen mijn ouders, beter bekend als Piet en Riet Feeders van den Heuvel, even langs om een doos met 12 pakken koffie en een rol koekjes te brengen. Lief hè?


Wij lunchen met een restje kachumbar-salade van maandag. Dat meng ik met wat couscous en feta en blijkt superlekker. Kachumbar is trouwens een supermakkelijk en superlekker bijgerecht als je Indiaas kookt. En gezond. En niet duur.

RECEPT KACHUMBAR

Ingrediënten:
1/2 komkommer
3 tomaten
2 kleine uien
1 limoen (of net zoveel sap uit flesje)
1 theelepel komijnpoeder

Snij komkommer, tomaat en ui in kleine stukjes en meng het met de overige ingrediënten.
Het is ook lekker met wat verse koriander erdoor (maar dat zou ik niet speciaal voor deze salade in huis halen.


En weer aan het werk. Even een gezellige productfoto maken van deze ‘The Rabbit Company G-Spot Vibrator‘. M’n review staat inmiddels ook online. Het groene konijntje heb ik even geleend van m’n moeder (heel haar paasstukje naar de klote).


Oh nee hè? We laten Nina uit en die rol koekjes is al op. Als het niet in huis is, dan denk ik er niet eens aan. Maar als het er is, dan moet het op. Ze waren heerlijk.


Ik verloot weer eens iets leuks! Een hele lieve dromenvanger! Als je m’n Instagram-account volgt, dan doe je mee (en laat even een reactie daar achter dat je mee wil doen): www.instagram.com/indemaaneschijn


Ik had het al geschreven, maar dit is dus écht heel lekker. Lekker zoet. Volgende maand de ‘no sugar challenge’!


We eten; blote billetjes in het gras. Had ik nog in de diepvries en is door m’n moeder gekookt. Lekker Hollandsch met veel worst!


Het groene konijntje (en z’n grotere broer) zijn inmiddels weer terug bij m’n ouders. Hahaha!

Uitgaven dag 14: € 0,-

Totaal uitgaven maart: € 47,85

Conclusie dag 14: Goed bezig. Koffie-technisch ook weer voorzien voor de komende 2 maanden!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. C.J. schreef:

  Wtf! 17 jaar…. ik moet in therapie denk ik….

 2. Marjan schreef:

  Ik geloof dat ik minstens zo lang mijn leven nog niet gestructureerd heb gekregen / ga krijgen…. Ergens in mij heeft een gestructureerd meisje zich heel erg goed verscholen denk ik…
  Lekker die koekjes, nu wil ik ook……

 3. Ukkie schreef:

  17 jaar, eens denken…..

  Ik las maanisch al toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde. Dat is alweer 16 jaar geleden…

 4. Ivonne schreef:

  Volgens mij volg ik Maanisch al een jaartje of 15 en ik weet dat ik wat je daarvoor allemaal geblogd had dat ik dat allemaal terug heb gelezen en ook was een een kleine periode dat je samen met twee anderen ook nog een blog daarnaast hebt gedaan.
  Ik heb echt wel een leven hoor, maar vind het altijd zo leuk om het leven van een ander te lezen! Hahahaha.

 5. Kees Versluis schreef:

  Ik lees jouw verhalen sinds 2007 toen je nog in Amsterdam woonde. Ik woon in Delft maar ben opgegroeid in Tiel. En ongeveer de leeftijd van jouw ouders. Misschien zat ik ooit met hen in de kroeg. Je bent heel bijzonder. En ik hou enorm van koken. In de 80-er jaren probeerden wij van 100 gulden huishoudgeld in de week te leven, inclusief benzine en schoonmaakmiddelen, dat lukte en we leerden er veel van.

 6. Paul schreef:

  Ja hoor! 17 years and counting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *