web analytics

11

5 EURO PER DAG CHALLENGE – DAG 15


Koffie en bijploggen! Fijn dat ik voor de komende 2 maanden weer genoeg koffie van m’n ouders heb gekregen om m’n ochtend op te starten!


Prima ontbijt. Ik heb leverworst als snack echt herontdekt. Lekker op brood of een cracker, lekker als plakje tussendoor.


Ik had ook een prima ochtend. De middelste is een alllllll time favorite (de Womanizer Pro40) (never fails to please) en de andere 2 draaien al een weekje mee in de testrondjes. Bezig met de reviews, bijna klaar, actie, gaaaaaaan!


Ik wil geen dingen weggooien tijdens deze challenge (heb ik ook nog niet gedaan), dus eerst moeten de dingen op die het dichts bij de houdbaarheidsdatum zitten. Dat is de mezzelune met gorgonzola en walnoot. Luxe hoor.


Die salamiworstjes zijn daarentegen ruim over de datum, maar smaken nog prima! Sorry M.!


Een lunch voor winnaars! Met het laatste restje slagroom, een uitje, plakjes mini-salami en wat geraspte kaas.


En weer aan het werk. Even m’n hoofd leeg maken door wat dromenvangers te maken. Zijn ze niet LEUK!??


Ik twijfel heel erg over de manier van prijzen op Maaneschijn.nl. Zal ik ze voor € 19,90 in de shop zetten en dat er later verzendkosten bij komen (€ 4,25)? Of zet ik ze al inclusief verzendkosten in de shop, zoals ik nu doe (€ 23,90) (ja, dat scheelt 25 cent, I know). Ik vind dit soort dingen lastig.


Kopje thee in de middag. Had nog een bosje munt van de Turkse supermarkt!


Had ik ook nog liggen. Zongedroogde tomaatjes. Heerlijk!


Kan best! Sorry M.!


En deze ricotta?


Was heerlijk door de pasta met spinazie!!! Salade erbij voor de vitaminen en everybody happy!


Dit stuk provolone-kaas kocht ik ook een tijdje terug, maar is gelukkig nog binnen de datum. Goedkoper dan Parmezaanse kaas en smaakt ook prima over een pastaatje.


En weer door met het vouwen van de kraanvogels… Ik ben op 725… PFFFFF!


Op de bank maken we alvast een menulijstje voor de komende week. We hebben maar weinig nodig, want kunnen bijna elke dag uit de diepvries eten. Het enige dat ik echt nodig heb zijn groenten en fruit en vooral dingen om een salade mee te maken.


En dan… is het tijd voor Temptation Island! Ik heb vanmorgen in een vlaag van verstandsverbijstering geroepen dat we met cola en chips naar Temptation Island gingen kijken en dat was precies waar M. behoefte aan had. Ik bedoelde het zelf eigenlijk meer als een geintje, maar M. had zich hier enorm op verheugd en kwam al met: “Anders bel ik gewoon naar je ouders om te vragen of ze me een zak chips komen brengen! Ik heb een loophole in de challenge ontdekt! Ik geef je moeder gewoon 100 euro aan het begin van de maand en dan krijg ik elke dag lekkere dingen van ze.” Ehhh. We moesten ’s middags toch naar de supermarkt voor een pak spinazie (€ 0,39), dus om m’n ouders wat werk uit handen te nemen kochten we ook nog een zak chips (€ 0,95). Ik maakte er een dipsaus bij van yoghurt met curry madras en wat koriander (had ik allemaal nog in huis). Het was zalig, maar het probleem met chips is; je hebt nooit genoeg. Je wil altijd meer. Chips is EVIL.


Oh, maar wat was het een heerlijke, foute televisie. Wat heb ik genoten! Zo erg! Tim, Tim, Tim! Had nou maar niks gezegd. Met je foto’s, met je kussen met haar naam erop, met je ‘no girls allowed’ op de deur. Zielig, sneu jongetje. De mannen die het hardste roepen dat ze te vertrouwen zijn en dat ze echt niet vreemd zullen gaan, echt niet, nooit niet, want zo is hij niet, zo zit hij niet in elkaar, want hij houdt alleen van jou, dat zijn de mannen die het meest vreemdgaan. En ik kan het weten.

Uitgaven dag 15: € 1,35

Totaal uitgaven maart: € 49,20

Conclusie dag 15: Die chips hadden niet gehoeven, maar waren het wel waard.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Kees Versluis schreef:

  Je zit er toch wel een beetje mee met over de datum, toch? Als je neus nog goed werkt is het absoluut geen probleem. Bij voorbeeld gehakt over de datum, dat ruik je meteen. Eén keer meegemaakt in een warm land en dat was alleen dezelfde dag iets te warm vervoerd.

  • Luna schreef:

   Nou, ik zit er niet mee hoor… Als het goed ruikt dan gebruik ik het… het is meer dat Michael het allemaal maar niks vindt… Met vlees let ik altijd goed op, maar verder; hoppeta, gewoon door de pastasaus!

 2. Knaluitjepanty schreef:

  I <3 Temptation Island. Topseizoen dit!

 3. Lola schreef:

  Als marketing manager van een flinke EU webshop kan ik je vol vertrouwen zeggen; prijzen zonder verzendkosten plaatsen. Het hele verleidingsgebeuren zorgt ervoor dat, als je verzendprijs in verhouding ok is (en dat issie), je klanten die met gemak op de koop toe nemen. Ze worden vaak toch verleid door de startprijs.
  Ook al zit je toch in een net iets ander klantsegment dan het reguliere.
  Ook veel mensen haken af omdat ze juist denken dat de verzendkosten er toch nog bijkomen.
  Succes met je besluit! ;-)

 4. Janine schreef:

  Ik zou de prijs zonder verzendkosten doen!
  Temptation Island wat een lekker seizoen! Love it!
  En doe ik ook nog even een dansje voor Riet haar goede uitslag! 🕺🏻🕺🏻🕺🏻

 5. Marjan schreef:

  Jullie gaan lekker zeg met die challenge! Top!

  Ik zou , zeker die kleinere dromenvangers inclusief verzendkosten doen. Die grote dat maakt niet zo heel veel uit. Als consument snap je ergens wel dat er op een groot artikel verzendkosten komen, maar op een klein artikel kan het soms net de stap wezen om iets niet te kopen (of spreek ik nu alleen voor mezelf?)

 6. Maurice schreef:

  In de toekomst heb je gewoon een Maanisch Drone die verzendingen rondvliegt :P

 7. Regina schreef:

  Ik haak even aan bij wat Marjan zegt. Wellicht de mini-dromenvangers die met briefpost kunnen inclusief verzendkosten en alles wat per pakketpost gaat met bijkomende verzendkosten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *