web analytics

10

5 EURO PER DAG CHALLENGE – DAG 20


Zo. De wekker om 6:00, 4 keer snoozen en eruit! Koffie, koffie, koffie, even een kleedje verven, bijploggen, mail wegwerken en weer door.


Prima ontbijt. Bruine boterhammen met worst. Ik denk dat mensen die echt op 5 euro per dag moeten leven vaak hagelslag of pindakaas op brood eten, maar ik houd niet van zoete dingen op brood. De leverworst en de kookworst van de LIDL kosten allebei onder de euro en je kunt er prima een week mee doen.


Ja, lekker dan.


Oh Lord! Nog erger!!! Echt hoor, boys! Ik probeer m’n review online te krijgen!


Kijk! Nina helpt wel mee! Die poseert even met wat bloemetjes. Supersexy beest.


M. brengt een bak linzensoep naar m’n ouders en we krijgen daarvoor 2 zakken snijboontjes terug (zat al in de planning).


Wij eten ook een linzensoepje voor de lunch (van gisteren).


Beeldschoon! Werkelijk beeldschoon! De review staat nu online: SVAKOM ADONIS – RABBIT VIBRATOR REVIEW #430. Hij wordt dus warm (en niet van het gebruik, maar van zichzelf) (een aangename 38 graden). Yes!


Voor m’n verjaardag vorig jaar kreeg ik een abonnement op de Delicious. Ja, heel delicious ja! Ik heb zin om uitgebreid te koken met lekker dingetjes. Zoals deze lamsstoof! Hmmm…


Maar ik denk dat deze tomatendahl meer binnen het budget past. Ga ik zeker nog maken, want… nog nooit dahl gemaakt en dat kan natuurlijk niet als iemand die zo graag Indiaas kookt.


Ik val om van de honger (denk ik) (zal vast niet gebeuren) dus ik neem even wat pappadums tussendoor. Grappig dat ze op deze verpakking poppadoms heten. In ieder geval; 30 seconden in de magnetron en klaar. Heerlijk.


Vandaag gemaakt! Ze knallen van de muur af.


Dit is het avondeten. Die worst, OMG, dat is een worst omwikkeld met spek en kaas. Hoe dan? Als je toch iets met kaas gaat bakken, dan smelt die kaas in de pan en dan wordt het een heel ingewikkelde toestand. Het was verder wel een lekker worstje. Met een kaasjus en snijboontjes.


En dan… zie hier kraanvogel nummer 1000! Ik kreeg het ineens voor m’n kop en ben ze gewoon gaan afvouwen na het eten. Dus 6 uur non-stop gevouwen, spierpijn in m’n vingers en m’n schouders (van het voorover gebogen zitten). Dan maar om 0:00 naar bed, want ik wilde het klaar hebben. KLAAR!!!! Morgen alle strengen aan een mobile bevestigen!

Uitgaven dag 20: € 0,-

Totaal uitgaven maart: € 69,95

Conclusie dag 20: Nog steeds zin in lekkere dingen en vooral in lekkere dingen koken. Dit weekend ga ik zeker even wat lekkers kopen. En koken. Denk ik. Maar moet ik niet doen. Want daar gaat het mis! M’n keukenlades zitten nog steeds vol. Dus het zal de tomatendahl wel worden (ook leuk).

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. CJ schreef:

  Dahl; is dat nou een soep of iets wat je bij een ‘gewone’ maaltijd eet? (Met rijst bedoel ik dus)

 2. Marjan schreef:

  Gefeliciteerd! 1000 kraanvogels gevouwen….. pfffff ik doe het je niet na, geen geduld voor, geen talent voor ook.

  • Luna schreef:

   Het is heel makkelijk hoor, dat vouwen… alleen dat volhouden, dat is wel een dingetje… er komt een punt waarop je denkt; waarom doe ik dit? :-)

   • Marjan schreef:

    En komt dat punt maar één keer? Of komt dat punt wel meerdere keren voorbij? Ik vind je een kraan dat je gewoon zomaar ff 1000 van die dingen vouwt…. pfffff

 3. Else schreef:

  Je kunt ook dahl maken en dan zelf roti maken . . . ik vraag me ook af pappadums, ik snack altijd mee als mijn broer ze haalt maar koop ze zelf nooit, zou je dat ook niet zelf kunnen maken ? Dat is dus een serieuze vraag en geen gezeur.

 4. pieke schreef:

  die dahl ziet er uit alsof het hetzelfde recept is als het recept in ‘heel veel veg’ en die is echt fantastisch lekker.
  dat weet ik omdat ik dat laatste maakte omdat ik geinspireerd door jouw berichten eens ging kijken wat ik zo uit voorraad zou kunnen maken, dat dus. meteen weer een bestemming voor je rode linzen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *