web analytics

4

5 EURO PER DAG CHALLENGE – DAG 16


Het is weer vrijdag!!! En dat betekent; naar de LIDL! M’n ouders halen me op en ik krijg een pond komijnenkaas en een pond belegen kaas! Luxe, lief en lekker!!! M’n moeder is ook weer lekker bezig geweest haak-technisch gezien! Haar oog ziet er weer goed uit en ze ziet weer scherp! Scherp genoeg om deze lieve mandalaatjes te haken voor in het midden van wat dromenvangers. Wat een leuke combinatie qua kleuren!


Ik koop dit brood bij de LIDL.


Maar dit zag er veel lekkerder uit. Ik merk vandaag voor het eerst dat ik het ‘lekkere dingen inladen’ mis.


Maar ja, dit is alles wat ik nodig had. Geen lekkere dingetjes dus. En ik ben nu maar € 7,40 kwijt, in plaats van normaal zo’n 50 euro.


Nina krijgt zoals altijd weer een croissantje van m’n vader.


En ze aast, zoals altijd, op het frikadellenbroodje van m’n moeder.


Kijk. Niks geen gekkigheid. SAAI!!!!


Ik eet een aangebroken pak rijstwafels leeg.


En ik ga aan het werk. Die ufo’s die hier onder deze vibrator liggen zijn vies (anders had ik ze allang opgegeten).


Ik lunch met het restje pasta met spinazie van gisteren.


En ’s avonds eten we Thaise vis (uit de diepvries). Met een halve komkommer en nog een paprika erdoor. En rijst. Heerlijk. En gezond.


Daarna gaat er iets mis, want ik heb enorm zin in zoetigheid. Ik vind een pak pannenkoekenmix (mijn voorraad lijkt nog steeds eindeloos) en bak een paar pannenkoeken als ’toetje’.


Je kan lullen wat je wil, maar een pannenkoek met knisperende suiker; ZALIG! Misschien een keer een no-sugar-challenge? Ik denk niet dat ik dat volhoud (ja, juist daarom moet ik het misschien doen)! Maar… sowieso plak ik er nog een maand 5-euro-challenge-per-dag aan vast, want dan is m’n voorraad misschien wat geslonken!

Uitgaven dag 16: € 7,40

Totaal uitgaven maart: € 56,60

Conclusie dag 16: Ik kom nog steeds helemaal niks te kort. Maar dan ook echt niks.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Megan schreef:

  Inderdaad prima om eens goed op het koopgedrag te letten en vooral geen eten weg te gooien. Maar veel mensen die deze challenge doen, jullie ook …., negeren dat met name dierlijke producten enkel zo goedkoop kunnen zijn als de mozzarella op het bonnetje omdat er geen enkele rekening wordt gehouden met dierenwelzijn en milieu. Zo goedkoop, dat komt met een prijs. Misschien een keer een challenge met alleen verantwoord geproduceerd eten? Ik zeg het er vast bij: dat kan niet voor 5 euro per dag!

 2. Marjan schreef:

  Het was gisteren, naast de dag van de vagina, ook de dag van de pannenkoek/pannekoek (vul in naar eigen voorkeur) Ik heb er lekker stroop en aardbeienjam op gesmeerd, ik hou van nat op mijn pannenkoek…
  Een knuffel voor Nina!

 3. Terrebel schreef:

  Eigenlijk best makkelijk, niet? Van het geld dat je overhoudt kun je leuke dingen doen. Als je elke week 40 euro overhoudt door voorzichtig boodschappen te doen heb je aan het einde van het jaar 2000 extra te besteden. Hoepla!

 4. Tess schreef:

  Ik vind het echt knap hoor! En dat je zoveel voorraad hebt, wow :O

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *