web analytics

12

LUNA’S BUDGET-CHALLENGE DAG 35 T/M 39


Het is woensdagochtend en kijk eens wat een ontzettend mooie lucht!


Hmmm… ik krijg ’t niet mooi op de foto.


Als ik even later aan het werk ga (althans, een poging tot werken) kom ik deze foto op Facebook tegen. Heb spijt dat ik niet richting de waal ben gefietst vanmorgen, want dit is echt WOW!


Ja, Nien, jij bent ook WOW!


Ik krijg gewoon bloemen! Van m’n Chinese vrienden! Wat attent.


Je raadt het nooit, maar ik ontbijt en lunch met een restje nasi. God, wat is die nasi lekker.


Ik zet nog wat Lush-parfums op Marktplaats.nl, maar het schiet allemaal niet echt op. Meisjes die bieden, maar daarna nooit meer reageren, gedoe, zucht en steun.


Nog meer cadeaus vandaag! Yes! Het supergoede seksspeeltjes-merk We-Vibe bestaat dit jaar 10 jaar! OMG! Ik krijg een superdeluxe doos met superdeluxe speeltjes. Nu heb ik de speeltjes die erin zitten allebei al, alleen in een andere kleur. Nou ja, ik laat de doos lekker dicht en denk dat ik dit pakketje binnenkort ga weggeven via Climaximaal.nl. Want zo sociaal rolllllll ik.


Vandaag geen jankfoto met Bruce, maar gewoon even lekker knuffelen. Het is alweer donderdag trouwens.


Even een rondje met het hondje!


En ’s avonds eten we; rollade (die hebben we van m’n ouders gekregen), aardappelen en een salade met bietjes.


Het is vrijdag! Vandaag komt m’n review van de briljante DOXY Number 3 online! Even een foto met deze chocolaatjes in de vorm van donuts! De chocolaatjes geef ik straks aan m’n moeder mee, want zo rolllllll ik (en m’n moeder is gek op chocolaatjes).


Naar de LIDL en de Jumbo met m’n ouders.


En om 9:00 heeft Nina haar croissantjes en wij alle boodschappen alweer binnen! SCORE!


Ik had een boodschappenplan en een weekmenu, alleen heb ik dat volledig laten varen aan het einde van de week. Denk ik.


Ik schrijf een column over de We-Vibe Gala (ook briljant). Nee, ik word niet gesponsord door We-Vibe.


En ook niet door DOXY! Maar m’n review staan nu wel online: DOXY NUMBER 3: WAND VIBRATOR REVIEW #435.


Even een prei-roomsoepje in de middag met een boterham met kaas en wat stukjes ham in de soep.


En dan… op pad! De afgelopen dagen hebben me enorm veel energie gekost. Janken en depressief zijn; daar word je moe van. Je zou zeggen; je doet eigenlijk niks, maar Jesus, ik ben kapot! In de trein richting Amsterdam drink ik een flesje AA-drink. Gatverdamme wat een zoete toestand.


Zo gelachen. Terwijl ik op Roelie sta te wachten probeert een man z’n hond mee te krijgen. Maar die is lekker in de streep zon gaan liggen en vertikt het om mee te komen. Uiteindelijk wordt de hond over de grond meegesleept richting buiten. Hahahahaha!


Zo. Ik ben bikini-klaar hoor! Met dit unicorn-badpak van de Primark.


De volgende keer (laat het alsjeblieft weer een jaar duren) dat ik me zo kut en klote voel ga ik meteen hier naartoe; De Kunstboer.


Alleen maar blije dingen.


En een ding met dansende poesjes!

Hoogtepunt van de dag!!! Nee, van de week! Nee, van de maand!!! @de_kunstboer

Een bericht gedeeld door Electric Luna (@electricluna) op


En dit! Aaaaaaaaaah!


Roelie en ik doen een drankje bij Kade West. Gemberbier; hoe lekker.


Ik ben ZO blij met m’n nieuwe tas!


Snackplateau erbij. Lekker hoor!


En daarna door naar De Hallen. Ik voel me helemaal hipster.


Een sushi-hipster. Zalig hoor. Dit valt allemaal buiten het boodschappen-budget uiteraard, want deze sushi, met een gemberbier en een gewoon biertje; hele weekbudget. AAARGH! Nou ja, je wordt je wel bewust van de dingen.


Er zitten ook heel veel jonge meiden in De Hallen. Te genieten van sushi en een gin-tonic. Hoe doen ze dat? Waar doen ze dat van? Als je student bent, dan kan dat toch niet? “Aaah joh, allemaal op hun rug”, zegt Roelie. Denk ik ook.


Ik heb mezelf een portemonneetje voor het boodschappengeld cadeau gedaan. Hier word ik blij van.


En ik word ook blij van m’n nieuwe tas die matcht met onze bordjes!


We doen even een rondje langs de Turkse supermarkt. Ik heb nu bijna voor de hele komende week, tot en met zaterdag, boodschappen in huis. Ik merk wel; ik vergeet te koken met de dingen die ik nog in m’n keukenlades heb. Maar… volgende week zaterdag hebben we eters en dan ga ik weer een Indiase rijsttafel maken, dus ik dacht; we eten de hele week Indiaas. Daar heeft helemaal niemand problemen mee. Omdat het gemberbier me gisteren zo goed is bevallen dacht ik; ga ik zelf maken!


We hebben een bak violen bij m’n ouders langsgebracht en gaan dan… de tuin in! ZON! ZON! ZON! Oooooh, man, wat heb ik die gemist! Bruce gaat ook voor het eerst sinds maanden weer de tuin in.


Hij heeft het ook gemist om te braden in de zon.


Frank boeit het niet zo. Die is buiten in de regen, de sneeuw en de zon.


Oh, wat een werk. Wat een zooitje.


Gelukkig worden we geholpen door Nina. Die heeft verstand van tuininrichting.


Echt hoor. Wat een beetje zon al niet met je kan doen. Ik was hier zo aan toe.


En dan gaan we ook nog even naar het tuincentrum. Nou, alles kan een mens gelukkig maken, maar het tuincentrum toch net een beetje meer!


SMILE!


Het resultaat van dag 1. Ik ben lekker bezig geweest! Onkruid is weg en er is een begin gemaakt met m’n kruidentuintje! Triootje reigers erbij en klaar ben je!


Met je ballen in de zon!


Weer nasi? Ja. Ik heb wéér een XXXXL pan gemaakt. Verveelt niet.


Nina heeft een geweldig shirt gekregen. Okay, is eigenlijk voor mij.


Zondagochtend; gebakken ei met ui en tomaat en kaas. Breakfast for champs, want we gaan weer verder in de tuin.


ZON!


Het schoonspuiten van de tegels laat ik over aan M.!


Daarna even een koffie bij m’n ouders.


En al wandelend richting… het eerste ijsje van het jaar! M. trakteert! Toe maar! Ik heb de afgelopen 3 dagen 15.000 stappen per dag gezet en dat was m’n lichaam niet meer gewend, maar ik voel me heerlijk! Eindelijk weer.


En dit is het resultaat van deze zondag; een Boeddha-vogel-altaar in de tuin! De vogeltjes en de Boeddha komen van de Action trouwens. En de stenen hebben we gevonden tijdens het uitlaten van Nina. Wat een fijn weekend. Dat geeft me weer genoeg positieve energie voor de komende week.

Uitgaven dag 35 t/m 39: € 46,70

Totaal uitgaven april: € 53,40

Conclusie dag 35 t/m 39: Als ik ook daadwerkelijk de komende dagen niks tot weinig koop, dan ben ik nog steeds keurig bezig binnen ons boodschappenbudget. Gelukkig heb ik écht alles in huis. En… ik heb inmiddels 1 Lush-parfum verkocht, dus ook dat geld gaat in onze spaarpot voor een citytrip!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Janeway schreef:

  Ben benieuwd naar je zelfgemaakte gemberbier. Als het lekker is, mag je het recept delen :).

 2. Else schreef:

  Aha depri, maar nog steeds niet omgevallen en het weer werkt mee. Komop joh, gooi Herman van Veen uit het raam

 3. Jan Folkersma schreef:

  Ik was er nog nooit, in De Hallen. Werd me door locals afgeraden. Maar nu, na jouw endorsement (dronken jonge meiden op hun rug) ga ik misschien een keertje langs.

 4. esther schreef:

  Ik kom even op voor de jonge meiden: mijn studenten hebben soms wel 3 baantjes naast de studie.. deze generatie werkt keihard, vaak ook om thuis financieel te helpen. Dus laat ze maar genieten als dat kan ;-)

  • Luna schreef:

   Ja, nee, snap ik… maar een gin-tonic voor 15 euro… My God! Als je dan werkt tegen minimumloon… ik zou dat nooit doen persoonlijk… dan liever 4 biertjes in de kroeg! :-)

 5. Girlzilla schreef:

  Heerlijk, M. heeft meteen bruine benen. Gewoon het melkflessen uitlaten overgeslagen!
  Geweldig badpak! Jaloersssssss

 6. Daisy schreef:

  Zou ik mogen vragen wat je marktplaatsaccount is? Ik bied alleen serieus :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *