web analytics

7

LUNA’S BUDGET-CHALLENGE DAG 34


And… here we go… het is dinsdag, maar het voelt als maandag… ik smeer boterhammen voor M., want hij werkt buiten de deur vandaag!


Ik werk gewoon thuis maar laat me tussendoor regelmatig afleiden door een nieuwe FB-groep waar ik lid van ben; bullet-journals. Plaatjes van agenda’s van andere vrouwen, dagboeken, foto’s, tekeningen…


FOCUS Godverdomme! Ik eet de hele dag (nou ja, dus 3 keer) een kom broccolisoep met wat broodjes). En daarna weer pogingen om te focussen.


In het kader van; ONTSPULLEN (hate that word), zet ik deze parfum te koop via Marktplaats.nl. Ik heb wel 30 Lush-parfums en ik pak bijna altijd dezelfde. Dit is gewoon geen favoriet, al ruikt-ie zaaaaalig! En bewaren kan dan wel, maar ik moet minder hoarden van mezelf. En zoveel Lush in huis hebben was gewoon leuker toen de pubermeisjes er nog waren (en ja, in dit zinnetje zit heel veel verdriet). Ik zet ‘m dus te koop (en het geld gaat uiteindelijk bij onze ‘spaarpot’) (het wordt een tripje naar Berlijn). Bieden is vanaf 40 euro. Ik krijg binnen 1 minuut een reactie; ‘Ik bied 10 euro.’ ZUCHT EN STEUN EN DOEIIIIIIII! Gelukkig staan de biedingen voor dit flesje nu al op 72 euro! SCORE!


Review online van deze Vive Enoki.


Ehhhhhhhhh, jongens, meisjes, ehhhhh… jullie horen elkaar normaal gesproken helemaal niet lief te vinden!!!!


Ik spring op m’n fiets om wat bestellingen weg te brengen en beland daarna, eigenlijk geheel per ongeluk, bij de Albert Heijn voor de boodschappen. Sinds ik met m’n ‘5-euro-challenge’ ben begonnen weet ik nu veel beter hoeveel ik voor dingen betaal en ik weet dus nu vooral dat ik bij de Albert Heijn veel meer betaal dan bij de LIDL of de Turkse supermarkt. Ik had gehoopt dat het nog wel mee zou vallen, maar nee, niet echt, voor m’n gevoel dan. Ik ben te lui om richting de Turkse supermarkt of de LIDL te fietsen, dus ik haal uiteindelijk boodschappen voor vanavond in huis, maar ik baal wel een beetje. We eten vanavond nasi, dus gelukkig kunnen we hier een paar dagen van eten. Heel bizar; vroeger, zeker toen ik nog in Amsterdam woonde, kocht ik eigenlijk alleen maar bij de Albert Heijn.


Maar… de zon schijnt!!!


HAD IK NODIG! Mag in kapitalen ja!


Tafereeltje dat ik thuis aantref. Nien heeft het ook niet makkelijk.


Nou… zou het?


Ik zie dat m’n overbuurvrouw thuis is en ik doe even een heel snel rondje kittens aaien. AAAAAAAAAAAAAHHHHHH!! Ze gaan over 2 weken al weg! Heel snel maar nog een keer langs.


Daar in de bosjes zit een hond te poepen.


We eten dus nasi. En het is genoeg voor vandaag, voor morgen bij de lunch en voor morgen bij het avondeten. Dus… goed bezig!


Eitje erbij en klaar.

Uitgaven dag 34: € 0,-

Totaal uitgaven april: € 6,70

Conclusie dag 34: Ik ga dus noooooooooit meer naar de Albert Heijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Else schreef:

  Behalve voor de koffiepads . . . ;-) Maar je bent niet losgegaan, da’s ook een winst – niet dan. Mijn bonnetjes van vorige week opgeteld en gedeeld door 7 = 8 euri 71 (voor het eten dus)

  • Luna schreef:

   Dus 8,70 per dag? Dat is eigenlijk ook een heel normaal bedrag toch? Ik schrok gewoon een beetje… maar dat is alleen maar goed… ik ben gewoon echt een fan van de Turkse supermarkt (en de medewerkers daar)… :-)
   Enne, de koffiepads, die worden waarschijnlijk forever gesponsord door m’n ouders… maar… ik ga straks weer een lekker soepje voor hen maken… dus ruilhandel hier!

 2. Marina schreef:

  Ik ga alleen naar Appie voor Hamsteren of Route 99 en pik dan gelijk de Allerhande mee ;)
  Die schedel!! Heel verdrietig maar met die naam erboven , hahahaha.
  Op naar de lente!!

 3. Marjan schreef:

  Maar de zon scheen Chantall en het was fijn! En vandaag schijnt de zon alweer, nou ja, hier dan in ieder geval wel. Bij jullie in het zuiden is het meestal warmer dan hier ook nog. Lekker van genieten dus.

 4. Jacqueline schreef:

  Die naam boven de schedelvondst, ik zag een foto in de krant en moest meteen aan je denken :)

 5. Ingrid schreef:

  Nog steeds verschrikkelijk goed bezig! Zou ik een voorbeeld aan moeten nemen.
  Die kittens……de zwarte….. zo schattig:)

 6. Linda schreef:

  72 euro voor een flesje parfum?!?!?!

  Sorry, geen Lush kenner, ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *