web analytics

4

LUNA’S ‘BUDGET’-CHALLENGE DAG 54 T/M 61


Ja, het was weer eens zover. Op zich heb ik me er redelijk zonder emotionele struggles doorheen geslagen. Denk ik. Waar ik dan wel weer agressief van kan worden is de product placement van Tony’s Chocolonely. Tussen het maandverband.


Ik heb me een weekje ondergedompeld in het eerste magazine voor Lief Lekkerland. Nou ja, magazine, magazine; een blaadje van 20 pagina’s! Maar toch; magazine! Veel werk, maar leuk werk.


Al had ik na 3 dagen ook wel zoiets van; nu wil ik weer wat anders gaan doen. Maar het wordt mooi! Het is nog niet helemaal af, want puntjes op de i, nog een cover, etc., etc.!


Hallo moeders! Volgens mij kwam ik hier een bak chili con carne brengen!


Soms zijn de herinnerings-berichten die je krijgt via Facebook hilarisch. Precies 2 jaar geleden plaatste ik deze afbeelding. Mijn, toen nog man, J. had op Facebook namelijk een foto gezien van zijn dochter op de bank met al zijn exen (3). Vond hij niet leuk. Was hij boos om. “Ah, joh, je moet gewoon laten zien dat je nu een goed leven hebt, daar gaat het om”, zei ik. Hij plaatste dezelfde afbeelding als ik: ‘Living well is the best revenge.’ Dat hij al een paar maanden vreemd ging wist ik toen nog niet. Ha! Hahahahahaha! Hahahahahahahaha! Zielige man.


Woensdag staat er een dagje Amsterdam op de planning. Op Station Zuid word ik aangesproken door een medewerker van deze organisatie en omdat ik zo’n leuk gesprek heb (over seksspeeltjes, transgenders, seksualiteit) besluit ik deze organisatie te steunen. Namens Climaximaal.nl. Hoort er een beetje bij, toch?


Ik zag ex S. voor het laatst tijdens mijn huwelijk met ex J., dus zo’n 4 jaar geleden! Gelukkig zijn sommige exen het nog wel waard om een paar biertjes mee te drinken! Ex S. komt al meer dan 17 jaar voor in berichten hier op Maanisch.com, maar ik ken ‘m al meer dan 20 jaar!!


En donderdag ga ik alweer op pad! Met de trein naar Utrecht! Daar heb ik afgesproken met M., zodat we samen over de vrijmarkt van Utrecht kunnen lopen.

Lekker uit eten met mn meisje #tapas

Een bericht gedeeld door Michael van Lohuizen (@loewedown) op

Op de vrijmarkt daar heb ik weinig gescoord, maar… we gingen uit eten bij El Mundo, een soort tapas-fabriek-achtig iets en dat viel ons helemaal niets tegen. Wat zeg ik; ik heb me heerlijk all you can eat volgegeten met gevulde eieren met tonijn en gegrilde garnalen! ZALIG!


Op Koningsdag zelf heb ik meer geluk! In Tiel tref ik ’s ochtends een meisje met een kleedje dat al haar My Littlest Petshop-beestjes verkoopt voor 20 cent per stuk. Ik heb ze allemaal gekocht. Het was groter dan ik! Ik vind ze ZO leuk!


Ook weer 11 My Little Pony’s om toe te voegen aan de kudde!


Waarvan dit toch wel het TOPSTUK is! Met een maantje op z’n kont! Net als de tatoeage die ik volgende week ga krijgen!


Staring competition.


Kijk! De Blauwe Regen komt op!


Is deze niet superlief!??? Voor een meisje dat gek is op giraffen!


Nien! Waar zijn we? Bij… PIET! M’n moeder heeft een nieuwe laptop gekocht en die moet geïnstalleerd worden. Gaat wel even duren, want er moeten eerst heel veel updates gedraaid worden.


Gelukkig worden we voorzien van… blote billetjes in het gras!!! LEKKER!


Deze foto’s zijn GOUD!!!!!!!!


M. had een photoshop-je met Nina gedaan vanmorgen.


En ook eentje van m’n vader! Hahahaha! Dat was lachen!


Zaterdagavond; nacho’s met alles erop en eraan op de bank!


En dit aten we dan zondag. Het is rendang. Met alles erop en eraan.


Het was een goed weekend.

Uitgaven dag 54 t/m 61: ehhhhhhhhhh

Totaal uitgaven april: ik denk zo ongeveer 300 euro…

Conclusie dag 54 t/m 61: Ik kan het op 2 manieren uitleggen. Manier 1; dikke fail, want zeker meer dan 5 euro per dag uitgegeven en ook zeker weer teveel gekocht, teveel weggegooid, teveel in de diepvries! Manier 2; we hebben in 2 maanden wel meer dan 700 euro gespaard!!! We zijn in april dan wel een paar keer uit eten geweest en hebben meer boodschappen gedaan dan de (mijn) bedoeling was, toch hebben we minder uitgegeven dan normaal en daarnaast heb ik een aantal dingen verkocht via Marktplaats.nl, zodat ons potje voor de Berlijn-trip aardig vol komt! Maar… ik vond het prettiger om de boodschappen en menu’s te plannen, zoals in maart. Dat gaf me écht veel meer rust (en je houdt meer geld over). Maar goed! Nu een nieuwe maand; nieuwe ronde, nieuwe kansen!!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Die foto’s van Piet en Riet!! Prachtig!

  Ach ja, opmerkingen en dingetjes van de ex…. ik kan me nog herinneren dat ik ergens in de schuur een klein rubberen ringetje vond en heel spottend tegen de muren zei ‘ooo schatje, je bent je cockring vergeten’… Ik kan inmiddels geen rubberen ringetje meer zien zonder volledig in een deuk te gaan van het lachen…..
  AL die kleine dingetjes die je/we toen niet zagen….. en nu…. nou ja, we lachen er maar om…. next..

  Ik vind je koningsdagvondst echt geweldig! wat een lieverdjes allemaal.
  En nu is het mei…. nieuwe ronde, nieuwe kansen…. en 700 euro…. is evengoed geen kattenpis Dame, heel knap!!

 2. Paul schreef:

  Ach ja, sommige exen zijn duurbetaalde levenslessen. En weer door….. Je bent nu stukken beter af! En voor hem hoop ik dan maar dat hij er ook van geleerd heeft en zijn volgende vrouw(en) beter behandelt.

 3. Kees Versluis schreef:

  Hartstikke leuk die foto’s van Nina en jouw vader die M. maakte. Meesterlijk.

 4. Ingrid schreef:

  Erg leuk die foto’s van Nien en Piet.
  En die Riet…..altijd met een blije lach op de foto. Volgens mij heeft ze nu ook wel een erg fijne reden voor die brede lach met de handjes omhoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *