web analytics

13

5 EURO PER DAG CHALLENGE – DAG 26, 27 EN 28


Ja, lieve lezers! Ik doe 3 dagen in 1 plog! En even een stukje TMI naar de mensen toe; ik merk dat ik, hoe ouder ik word, steeds meer last krijg van m’n hormonen. Of misschien wel de ontbrekende hormonen. Geen idee. Maar een paar dagen voordat ik ongesteld moet worden ben ik heel erg down, boos, depressief, wiebelig. Daarna ben ik 1 dag ongesteld en dan kan ik er weer 25 dagen tegenaan. Zit ik in de overgang? Pffffff! Ik was maandag gelukkig wel nog in staat om brood te smeren voor M., die een paar dagen buiten de deur werkt! Had alles nog in huis!


Boterhammen met kookworst, niks mis mee.


Oooooh! Hoe CUTE is dit! Een dromenvanger met een roodborstjes-veertje! Hij is inmiddels verkocht, maar er komen er nog meer aan.


Oh ja, had zondag een bak pastasalade met tonijn gemaakt. Ik heb een bak voor de lunch en M. heeft ook een bak mee.


Ik breng m’n bestellingen weg en neem Nina even mee. DE ZON! DOE MIJ MEER ZON!!!!


Ha! Haha! Hahahahahahaha! Mijn ex-schoonvader stuurde per ongeluk een foto naar een FB-groep van 4 jaar geleden waar ook niemand in 4 jaar iets in heeft gepost. En dat zag de andere ex-schoonvader. En dan krijg ik dus dit soort berichten binnen. Hier kan ik maar beter om lachen, maar eigenlijk is het allemaal te verdrietig en zielig voor woorden.


Vorige week kocht ik 2 doosjes met tomaten en die zien er niet heel tof meer uit. Dus… ik maak er een soep van!


Had ook nog balletjes in de diepvries.


En dan is dit gewoon een prima avondmaaltijd. Beetje kaas erover en klaar.


En die soep, daar breng ik dinsdag even een bak van naar m’n ouders. Daarna even een bestelling richting de post.


Hoe koel is dit shirt? Heel koel. Voor een sextoy-tester dan hè?


Op dinsdag ontbijt en lunch ik met die tomatensoep met een paar scheppen couscous erdoor. Heerlijk.


Oooooooh! Ik ben verliefd op de roodborstjes-veren!


Mooi. Fajah heeft af en toe ook moeite met het leven. Schept toch een band hè?


Op dinsdag eten we… vis van Piet… met de paprika’s die ik nog had liggen en met een komkommer.


Lekker makkelijk.


Maar dit blijft dus supersupersuperlekker!


Nou, Nien, wat een mistroostig weer hè? Zucht. En. Steun. En. Zucht. En. Steun.


En op woensdag ontbijten we gewoon weer met brood uit de vriezer met kookworst. En koffie. Prima begin van de dag hoor.


Ik maak 6 van deze dromenvangers! Mijn lieve moedertje haakte de kleedjes in het midden! Zo fijn en bijzonder dat we dit samen kunnen doen! De tweede van links heeft een ding in het midden met hartjes en roosjes… die kocht ik in Parijs op een antiekmarkt (zat in een zakje met allerlei ‘prulletjes’)! Hier word ik blij van. Echt. Er zit zoveel ‘in’ zo’n dromenvanger. Niet alleen qua spulletjes, maar ook qua verhaal.


Yep. Getest. Nu nog de review schrijven.


We eten; Indiaas uit de diepvries. Ik had alles nog in huis. Het is een klein wonder.


Echt hoor! Heerlijk! Heerlijk! Heerlijk!


Ja, en ook al doen wij de 5-euro-challenge, toch is er altijd nog wel een beetje rijst over om door de brokken van Nina te roeren.


’s Avonds ga ik naar vriendinnetje F.! Die heeft wijn voor me en… een kick-ass My Little Pony-notitieboek!!


Hallo Mango!


En hallo Kiwi!!!! Zwarte poezen zijn nooit zo fotogeniek, maar wel superlief!!

Uitgaven dag 26, 27, 28: € 0,- (!!!!!!!!!)

Totaal uitgaven maart: € 107,30

Conclusie dag 26, 27, 28: We zijn d’r bijna! We zijn d’r bijnaaaaa!

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  De overgang? Lijkt me niet, je bent pas 32!

  • Luna schreef:

   Oooooooh Jan!!!!! IK HOU VAN JE!!!!!
   (maar tussendoor; mijn moedertje was 38, haar moeder ergens in de veertig, dus, ehm… het is niet gek dat ik moordneigingen heb nu, toch?????)

 2. Marjan schreef:

  Die ex-schoonvaders van je…. tsssss die hebben duidelijk het Verlengd Kleuteren uitgevonden én verbeterd…. tssss Maar als ze dan weer goed zijn voor een gulle schaterlach op een trieste druilerige dag, dan heel graag!
  Verde ben ik het met Jan eens, je bent pas 32…. die overgang, hoe dan??? En die moordneigingen zijn sowieso hormonaal, alleen al omdat je ongesteld moet worden… en chocola helpt altijd. Zo niet, dan toch!

  Ga ik nu aan de koffie…. met een boterham met Lidl leverworst, want dat vind ik dan weer de allerlekkerste leverworst van allemaal…

 3. Marina schreef:

  1 dag ongesteld? Hoe dan??? En overgang lijkt me zeker niet, maar je weet maar nooit. Ik loop er al 10(!!) jaar mee te klooien. Ik heb nu maca poeder (pot 5€ gewoon bij de Jumbo op de superfood afdeling) en dan helpt geweldig qua energie dip, moordneigingen, en andere ellende. Alleen niet de dosering op de pot volgen hoor, dat is erg veel om mee te starten. 1 theelepeltje over de yoghurt (of chocolademelk, yummm) per dag en het voelt een stuk beter!

 4. Ivonne schreef:

  En dan in april de echte 5 euro per dag challence! Bedoel met die propvolle vriezer en je ouders die best wel heel erg vaak dingen hebben gegeven kan heel nederland het ook op zo’n manier.
  Ik ga er van uit dat de meeste bijstands mensen die luxe niet hebben!
  Mooi dat het kan hoor, daar niet van maar ik ben zo nieuwsgierig naar hoe je het zou doen wanneer die vriezer bijna leeg is en je de helft minder van je ouders kreeg! :-)
  Wie weet ga ik het dan ook een keer een maandje proberen!

 5. Ingrid schreef:

  Knap hoor. Dat je nog zoveel op voorraad had en dat dat nu ook lekker slinkt.
  Ook onbetaalbaar is de foto van Nien met de rijstkorrels op haar neus.

 6. Megan schreef:

  Jammer van die mannen … Dat verdien je niet! Heb je wel nog fijn contact met Sanne? Vond ik altijd zon schatje! En de oppaspuber, gaat het goed met haar?

 7. Else schreef:

  Overgang, in de vrieskou met alleen een t-shirtje onder de jas naar het dorp fietsen omdat je anders doodgaat van de hitte. Overgang, opvliegers zit je lekker op visite heb je het idee dat de vlammen je uitslaan. Opvliegers thuis zijn makkelijker – strippen. Dus nee, lijkt me nog niet de overgang – die hel komt nog . . . ;-)

 8. Buuf schreef:

  Jullie zijn er bijna…..nog 1 dag!!!!!!!! Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *