web analytics

3

5 EURO PER DAG CHALLENGE – DAG 11


Koffie!!! Even snel bijploggen en dan ga ik richting het station om met de trein naar Amsterdam te gaan!


Maar! Ik neem een paar boterhammen met kaas mee. Dit is een zeer uniek moment, want volgens mij al jaren en jaren niet gedaan. Mijn trein-menu bestond altijd uit een kaasbroodje, een zak winegums en een zak M&M’s met nootjes. Ging altijd op tijdens een retourtje Tiel-Amsterdam.


Uiteraard neem ik wat te doen mee voor in de trein.


Ik wilde een leuke foto maken van een kraanvogel in trein of een kraanvogel op de Dam, maar ze zijn allemaal niet echt Instagram-waardig. Te druilerig weer. Ik ga even snel naar de Primark voor wat sokken voor mij en M. (die is morgen jarig en hij krijgt 21 paar sokken) (wilde hij altijd al hebben) (en we gaan een weekendje weg binnenkort).


Vanuit de Primark richting vriendinnetje S.! Ik weet inmiddels hoe ik bij haar op Bickerseiland moet komen, maar hoe vaak ik vroeger wel niet verkeerd ben gelopen of gefietst. Maar ik moet dus tussen de bogen door.


Hond Ditta ligt al op me te wachten, maar heeft stiekem meer oog voor wat er beneden allemaal gebeurd.


Ik heb voor het eerst een soort promotie voor m’n dromenvangers op Instagram gedaan. Heb ineens 429 likes (nu al bijna 500). Bijzonder.


Dit is de SMILE van een heel gelukkige vrouw. We zijn 2 uurtjes naar de Ij-hallen geweest en ik heb 15 euro uitgegeven voor 15 topstukken! Vesten, jas, truien, T-shirts! Helemaal geweldig.


Bij S. thuis passen we alles en… ik pas ook alles! Hoe fijn! Even een snack tussendoor.


En dan… met een wijntje in de zon aan de Bickersgracht! Wat een luxe!


Ditta is zo lief aan het spelen achter ons!


Vriendin S. vond het de hoogste tijd om mij kennis te laten maken met een huiskamer-café bij haar in de buurt. Gewoon bij iemand thuis in huis! Een café! Speciaal voor buurtbewoners en bekenden! Wat een gezelligheid! En je mag gewoon je eigen drankje meenemen (S. had een fles wijn van thuis meegenomen). Honden mogen ook mee.


Dus Ditta was ook mee, die hier in een poezenmandje ligt te slapen. ZOET! Uiteindelijk vertrek ik met 4 zware tassen vol kleding (en sokken) weer richting het station. Topdag!

Uitgaven dag 11: € 0,-

Totaal uitgaven maart: € 33,80

Conclusie dag 11: Brood meenemen in de trein is altijd een heel goed idee. Het avondeten heb ik overgeslagen vandaag (was niet geheel verstandig in combinatie met die wijntjes) en M. nam een zak erwtensoep uit de diepvries.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Wat een gezelligheid! Food for the soul!

 2. Kees Versluis schreef:

  Chantall, ik las net dat je 21 paar sokken hebt gekocht. Ik plak hieronder mijn review uit 2015 (belangrijk). Ik was zo laaiend enthousiast. Ze zijn iets van 9 Euro maar ik doe al meer dan vier jaar met vijf paar sokken. Ik draag ze elke dag en ze zijn HEERLIJK aan je voeten. Ik bestelde nog tien paar erbij, bang dat ze niet meer verkocht zouden worden omdat ze zo waanzinnig goed zijn. Maar ik verslijt mijn eerste set niet. Hieronder mijn review op sokkenmarkt.nl.

  ZEER STERKE WERK SOKKEN THERMO.

  Productreview (ingestuurd op 30 november 2015):
  Mijn sokken sleten soms al na één dag. Maar deze sokken zijn hun geld dubbel en dwars waard. Ik heb geen last van een maatje te groot. Na een keer wassen zijn ze precies goed. Ik sta een hele dag buiten op de markt met veiligheidschoenen en heb de hele dag warme voeten en ’s avonds geen onfrisse lucht. Kortom, zeer zeer tevreden.

  En als jouw M. ook zo’n sokkenverslijter is, dan kan ik dit ten zeerste aanbevelen.

  Groetjes,

 3. Mandy schreef:

  Wat een heerlijke plogs! Ik ontdekte ze net door een fb post van je en heb de eerste 11 achter elkaar gelezen. Nu moet ik écht aan het werk, maar ik wilde even een hartje sturen… Super inspirerend. Ik heb me zoiets ook al zo vaak voorgenomen…misschien…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *