web analytics

18

LUNA’S BUDGET-CHALLENGE DAG 41


Ja hoor, ik blijf zo’n vrouw die brood smeert voor haar vriendje als hij een dag buiten de deur werkt. Met een paar plakjes worst als tussendoortje.


Had ik al eens verteld dat dit de allerlekkerste wierook ter wereld is? Dit is de allerlekkerste wierook ter wereld!


Ik vind een pak rijstwafels met superzaden. Dat lijkt me eigenlijk wel iets te gezond voor een normaal mens, maar met een plak kaas proef je er niks van.


Nou, en dit is een lekkere scherpe foto van mijn couscous met een restje Indiaas van gisteren. Maar dit is een plog, dus dan hoeft het niet scherp.


En deze hoeft ook niet scherp. Ik span een flinke stapel dromenvangers op terwijl ik in een nieuwe serie begin. Het is nogal zoeken naar iets leuks op Netflix, want het moet spannend zijn, onderhoudend, niet te ingewikkeld, vooral niet in het Noors, Zweeds of Fins, want ik moet het ook alleen kunnen luisteren en ik moet dus af en toe een stuk kunnen missen zonder dat ik heel belangrijke dingen mis in het plot. Ik zit nu in Deep Water, maar die is alweer bijna afgelopen. Ik sta open voor tips!


HOERA! Hier volgt een tekst in kapitalen!!! IK KRIJG VOLGENDE MAAND M’N NIEUWE TATOEAGE!!! EEN MY LITTLE PONY UNICORN!!!!! YESSSSSSS! Wel in zwart-wit overigens, anders past het niet bij de rest! YESSSSSSSSSS! Heel veel zin in!


Nina heeft ook heel veel zin in de dag. Denkt ze. Ze weet hier nog niet dat we naar de dierenarts gaan.


Ze is namelijk al tijden soort van incontinent. Lekken. Druppen. Soms, na een lange wandeling laat ze ineens een heel plasje gaan. Zit niemand op te wachten. Bij de dierenarts wordt ze gecheckt, krijgt ze haar enting, krijgt ze wat spul in haar oren, want die zijn ook vies en worden we op pad gestuurd om een urinemonster te verzamelen. Zijn we mooi klaar mee.


Nou Nien, als je moet plassen, dan doe je het niet hè?


Dan maar een lang stuk wandelen in de hoop dat…


YESSSSS! Gelukt!


Is dit geen topfoto???


Allemaal topfoto’s!!!! We kunnen wachten op het urineonderzoek. Uitslag; incontinent. Voor de rest van haar leven aan de pillen. Lekker dan. Totale schade van dit middagje dierenarts; 200 euro. Maar ja, het is toch je kind hè?


Ik zit helemaal in m’n hoofd van deze middag, dus ik wandel even richting de supermarkt om m’n dromenvanger-bestellingen weg te brengen. Op de foto staan meerkoetjes die een nest aan het bouwen zijn. Maar dat weet alleen ik.


Gelukkig worden wij deze avond gesponsord met de vis van Piet! Ook de garnalen hadden we nog liggen (van m’n ouders gekregen met de Pasen) (en nog binnen de datum)! Thaise vis; altijd lekker!


Het is wachten op het moment dat Frank op de steentjes bij de Buddha gaat liggen. Kan niet lang meer duren.

Uitgaven dag 41: € 0,-

Totaal uitgaven april: € 53,40

Conclusie dag 41: Nou, met zulke dierenarts-rekeningen is het maar goed ook dat we budgetteren! Nee hoor, de beesten hebben een apart potje. Net als m’n nieuwe tatoeage. Maar Jesus, het maakt het wel relatief. Eten voor 5 euro per dag terwijl een rondje dierenarts 200 euro kost! OMG!

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Henriette schreef:

  Misschien heb je hem al gezien, maar Outlander (netflix) is een aanrader. Vond ik tenminste erg leuk.

 2. Anna schreef:

  White Collar is een leuke serie.

 3. Marjan schreef:

  Het zou een beetje kinderachtig zijn om te zeggen, Netflix, watisdat? … maar ik kijk nooit Netflix… mijn zoon heeft het dan weer wel (maar waarom dát weet ik dan weer niet, maar dat zal wel zijn omdat ik niks met Netflix heb) Dus ik kan je niet aan tips helpen.
  Topfoto van Nina en Piet, zelfs zonder croissantjes…. Hopelijk doen de pillen wat ze moeten doen voor Nien, die 200 euro is natuurlijk voor vandaag, voor al die onderzoeken enzo… die pillen zullen toch geen 200 euro per dag gaan kosten? Misschien krijg je wel kwantumkorting als je ze per jaar in 1 keer afhaalt of zo… ;-)

  • Luna schreef:

   Nee, het wordt uiteindelijk 40 euro per maand denk ik… die 200 euro was het bezoek en het checken van de urine en een ding in haar oren en de enting… nou ja, bikiniklaar zullen we maar zeggen!

 4. Regina schreef:

  Balen van Nina zeg. :(
  Wat voor soort incontinentie is het? Verminderde werking van de sluitspier van de blaas of iets anders?

  Beterschapjes dan maar.

  • Luna schreef:

   Ja, het schijnt te komen door ouderdom en door sterilisatie… dan missen ze een bepaald hormoon wat de boel ‘strak’ houdt… hopen dat de pillen helpen…

 5. marleen schreef:

  La Casa de Papel! Is wel spaans, oke, maar ZO spannend!!! Knuffeltje voor Nina!

  • Luna schreef:

   Ja, maar dat is dan meer iets voor gewoon op de bank… ik zoek dingen die ik kan kijken tijdens het dromenvangers maken… daarom moet het Engels, want dan kan ik m’n ogen 70% op m’n werk en 30% op beeldscherm houden, vandaar… enne, m’n Spaans is niet meer wat het geweest is! Kus terug voor die heerlijke gerimpelde hond van jou!

 6. C.J. schreef:

  The Magicians, dr Who, American Gods, Glow, Killjoys, Legion, Lucifer, Outlander idd, Salvation, Taboo, the Crown, the Handmaids tale (aangeraden aan jou door mijn vrouw), Westworld, Wynonna Earp (eveneens mrs C.D)…. Daar zit vast wel wat voor je tussen. (En je kent een aardig gedeelte van m’n hdd nu 😉)

 7. Else schreef:

  Topfoto van Piet&Nina – inlijsten (voor b.v. Moederdag). Dat soort crackers is oké, met anderhalve cracker ga ik 1 keer per week naar het zwembad en dan red ik het zonder te verzuipen (hele prestatie) tot aan het “echte” ontbijt. En inderdaad met iets erop merk je daar nix van, van die glutens die ontbreken en dat ze zo gezond zijn ;-). Nina kost geen 200 per dag hè, deze 200 moet je uitsmeren over een jaar.

 8. Karel schreef:

  Netflixaanrader: 30 degrees in February

 9. Ingrid schreef:

  Balen van de extra kosten. Maar alles voor een blije “wat oudere” Nina.
  Wat is ze toch een mooi foto object;)
  Love her lookes.

 10. H schreef:

  Tabula rasa op netflex, goede belgische serie en erg spannend

 11. Esther schreef:

  Heb je Wild Wild Country al gezien? superspannende document over de Bhagwan!

 12. Luna schreef:

  Iedereen trouwens bedankt voor de Netflix-tips!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *