web analytics

7

LUNA’S BUDGET-CHALLENGE DAG 42 T/M 46


Maar weer even een paar dagen bijploggen! Ik kreeg woensdagochtend een vormgeef-opdracht door en omdat ik meteen inspiratie had, heb ik ‘m ook meteen gemaakt. Ik voel me de laatste tijd vaak ‘nuttteloos’. Als in; wat voeg ik nou toe in de wereld? Wat laat ik achter, ooit? Moet ik wat achterlaten? En dan komt er een opdracht als deze. Het is een kaart met ‘opdracht’ die terminale gasten van de Love Bubbles krijgen. Ze mogen een wilde appelboom planten op het terrein. Heel mooi. Geef mij een fijn gevoel. Om iets ‘zwaars’ toch te verpakken in een lichte, blije vormgeving.


Ontbijt/lunch met een restje van gisteren.


Oh ja, nog meer leuke vormgeving; een magazine op A5-formaat! Dit wordt ‘m niet qua vormgeving, maar wel qua gevoel!


Hier had ik ook even zin in. BLIJHEID. Deze zomer wil ik op een paar markten gaan staan, Ibiza-markten, handgemaakte marken (mocht iemand van mijn lezers een goede, leuke, gezellige markt weten, let me know), dus ik moet een flinke voorraad gaan maken!


Nina uitlaten in de regen.


Ik weet niet meer wat we aten op woensdag, maar wel dat Nina op bed mocht. Aaaaaaah!


Donderdag; even een filmpje online van een heel raar speeltje. Wel gelachen trouwens. Check: www.climaximaal.nl.


Aaaaaaaaaaaaaaah! Het wordt steeds leuker met die dromenvangers! Check: www.maaneschijn.nl.


Ik neem zelfs nog een filmpje op.


Dit was dan weer een LOSER van een speeltje. Jesus, wat slecht, wat slecht. Als je wil weten waarom: JAVIDA VIBRATOR – REVIEW #439.


Ik heb de hele donderdagavond in de keuken gestaan. We zijn ook naar de Turkse supermarkt geweest trouwens. Voor lamsvlees! Dit weekend krijgen we de oom en tante van M. op bezoek en die krijgen een… Indiase rijsttafel voorgeschoteld! Ik maakte donderdag 2 lamsgerechten die uiteraard ook weer in de diepvries belanden.


Het bonnetje van donderdag.


Oh, wat ben je toch een slettebak Nien!


En dan vrijdagochtend weer naar de LIDL. Je ziet; er gaat iets niet helemaal goed. Of juist wel. Maar budget-technisch heb ik me ietwat laten gaan. Ooooooooh!!


Oh. Oh. Wijn?! Duur! En schoonmaakmiddelen. Oh. Oh.


Nina krijgt gewoon haar croissantje, zoals het hoort op vrijdag.


Ik maak nog een dromenvangertje tussendoor.


Maak ook deze foto, van dit gigantische slechte speeltje. Echt. Dit past niet. Bij niemand niet.


En ook vrijdag eten we Indiaas. Hmmmmm…


Omdat we morgen bezoek krijgen doen we Nina in bad. Ze vindt het heerlijk. NOT.


Nou, zou het een sexy weekend worden? Of vooral druk?

#bloemenmeisje

Een bericht gedeeld door Michael van Lohuizen (@loewedown) op

Vooral druk! ’s Ochtends naar de markt voor bloemetjes, koffie bij m’n ouders, laatste hand aan de Indiase gerechten voor vanavond. Nog even wat laatste boodschappen, want ja, straks willen ze geen wijn of water, maar iets anders, dus…


Oh. Oh! Ruim over het budget heen!!!!!


Ik span nog even wat dromenvangers op!


En hier zijn de oom en tante van M. alweer weg! We hebben heerlijk in de tuin gezeten. Heerlijk Indiaas gegeten! En geen enkele foto gemaakt. Het was fijn.


Zondagochtend! Lunch/brunch; BLT sandwich! Hmmmmm!


Ik kreeg deze bloemen van de tante van M.!


En ik kocht zelf deze! Fijn hoor, bloemen in huis. LUXE!


Ik verf alvast wat dromenvangers voor de komende week en de komende markten! Voorraad maken! ACTIE!


Dit worden dromenvangers waar pauwenveren in komen te hangen. Wauw. Pauw.


Hashtag #trueselfie! Vandaag voel ik me prima.


Wij gaan op pad! Naar de verjaardag van het nichtje van M.! Jeetje wat een hoop dingen ineens in een weekend!


Hi James! Wat ben je toch een knappe hond!


’s Avonds thuis kijken we nog een aflevering van De Keuringsdienst van Waarde over gin en dan, naar bed!

Uitgaven dag 42 t/m 46: € 58,85

Totaal uitgaven april: € 112,25

Conclusie dag 41: Aaaargh! Dit ging budget-technisch niet helemaal goed. Maar… we hebben ook non-food dingen gekocht deze maand en sja, alcohol hè, dat maakt het allemaal zo duur. En lamsvlees is ook niet echt goedkoop. Maar ja. Vanaf vandaag weer met hernieuwde energie en met nog € 37,75 voor 2 weken in de portemonnee, verder! En… ik heb voor minstens 7 dagen Indiaas in de vriezer nu. Dus…

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marjan schreef:

  In the end, komt het helemaal goed met dat budget Chantall, No worries…. Topweek geweest, opdrachten binnen gekregen, inspiratie gehad, bloemen op tafel, indiaas gekookt, dromenvangers gemaakt, lieve hondjes en honden gezien en geknuffeld, in de zon gezeten…. je laat een enorm spoor van Liefde na, geen zorgen over maken.

 2. Hanneke schreef:

  Je zocht nog een leuke markt om je dromenvangers te verkopen? Als de zomer begint start in Nijmegen weer ‘De Kaaij” en groot cultureel en culinair terras aan de Waal. Super sfeertje en er is ook een hoek met kraampjes. Veel tweedehands en handgemaakt. Echt de moeite waard en dromenvangers passen daar absoluut bij.

  Kijk maar even op hun website
  http://dekaaij.nl/

 3. Marije schreef:

  Ha Luna, ik lees zo vaak met zoveel plezier over je avonturen. Dank je wel! Dit is een superleuke markt in Utrecht: http://www.zelfgemaaktemarkt.nl/. Heel veel succes!

 4. Janine schreef:

  Wat denk je van Ibiza aan de Zaan? Zaterdag 2 juni in Wormerveer. De plek is hipper dan je denkt ;)
  Kijk maar eens bij De Zwart Marktkramen. Ik zie je graag dan!!

 5. Martine schreef:

  Je maakt me iedere keer weer blij met je schrijfsels en foto’s! Nutteloos, jij bent gek!
  Dikke zoen Xx

 6. Regina schreef:

  Feel Good Market in Eindhoven, maandelijks terugkerend event. :)

 7. Else schreef:

  Ik vind op een markt of kofferbak staan nog frustrerender dan MP, maar toch wens ik je veel suc6. En da ga ik nu dat copycat dingetje even lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *