web analytics

4

5 EURO PER DAG CHALLENGE – DAG 22


Koffie en een nieuwe wand vibrator; what way to start the day!


Boterhammen met kaas en 2 eitjes. Wij eten heel veel eieren.


Nina heeft weer een Jan des Bouvrietje gedaan vannacht en de kussens uit de bank gesloopt. Ligt beter zo, vindt-ze.


We lunchen met een restje nasi van gisteren. Hier had ik ook wel een gebakken eitje op gewild, maar ja. De nasi is trouwens nog lekkerder dan gisteren.


Ik breng even wat pakketjes naar de post en tref daar deze wachthond. Wat een snoepje.

\
Van M., een hele trouwe blog- en plogfan krijg ik dit boek! Hij kocht het een tijd geleden en ik had bij hem gereageerd dat ik dat boek ook wel wilde lezen. Ik kreeg ’t nu met de post! Super. Ik ben echt heel benieuwd, want Christiane F. is 1 van de eerste volwassen boeken die ik las.


Ik ben de Senbazuru bij elkaar aan het knopen tot een mobile en kom erachter dat ik nog 10 vogeltjes mis (ja, ik heb alles nog een keer geteld). Dus; ik vouw nu écht de laatste 10 kraanvogels. Check.


De afgelopen dagen heb ik tijdens het dromenvanger-maken steeds naar een documentaire over de Baghwan gekeken. Heel interessant. Op Netflix dus.


Oh ja! De zakken met wokgroenten zijn 20 cent goedkoper bij de LIDL dan bij de Emté (ik check even wat folders online).


Hoe gaaf is dit!!!???? Dit zijn glow-in-the-dark-sterretjes!!! Die hang ik in de dromenvangers! SUPERLEUK bedacht, al zeg ik het zelf!


Vanavond eten we dit. Kreeg dit pakje/zakje ooit van m’n moeder en het is ZALIG! Al vond ik het zakje met kokospoeder wel een beetje raar. Je kan net zo goed een blik kokosmelk en een schep currypasta gebruiken, maar hé, dit lag nog in m’n kastje. Net als mihoen trouwens. De rijst is op, dus het wordt Thais met mihoen.


En… een mangosalade! Had ik allemaal nog in huis! Zelf dressing maken van wat sambal, sojasaus, limoenssap en suiker. Was echt zalig.


En dit ziet er niet uit. Ik was vergeten om de mihoen af te spoelen. Het smaakte daarentegen prima.


Beeldschoon!!!!


De hele dag naar uitgekeken: Temptation Island! Ooooooh Tim! Tim! Tim! Tim! Wat gaat er allemaal om in dat hoofd van jou?? Het is onvoorstelbaar!!! Kan nu al niet wachten op volgende week!


Nina kijkt mee naar de pulp-tv.


En… loopt heel stiekem mee naar boven. Vindt-ze gezellig. Wij ook.

Uitgaven dag 22: € 0,-

Totaal uitgaven maart: € 76,60

Conclusie dag 22: Het boodschappenlijstje voor morgen is gemaakt en in principe hebben we nog 78,40 voor 1 week. Maar dat gaan we sowieso niet opmaken. Dus. De ‘challenge’ redden we wel. Maar we gaan nog een maand door.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Else schreef:

    Als ik folders kijk ga ik altijd meer kopen dan ik eigenlijk van plan was #hoedan

  2. Else schreef:

    Ik verwacht eigenlijk dat je doorgaat totdat de laden min of meer overzichtelijk zijn, je moet ons ten slotte ook wat pulp-tv gunnen ;-)

  3. Jan Folkersma schreef:

    Ik keek ook naar die Bhagwan docu omdat er keiharde seks in zou zitten. Heel vrolijk werd ik er niet van… Heel heel heel lang geleden nog wel’s gedanst in Zorba the Buddha aan de Oudezijds Voorburgwal. Toen niks gemerkt van al die seks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *