web analytics

4

THINGS I DID IN 2001

Grote foto; HIER.

Ik begon op www.electricluna.nl te webloggen onder het pseudoniem Luna.
Het eerste nummer van FOXY magazine verscheen waarvoor ik verschillende teksten schreef en waarvoor ik nog steeds schrijf.
Ik ging bijna ieder weekend stappen en ik gebruikte ieder weekend xtc. Ik woog 59 kilo, mede mogelijk gemaakt door de drugs.
Ik woonde samen op een HAT-eenheid in Amsterdam-West met buurman M. (met wie het overigens goed gaat)! Buurman M. en ik konden heel goed samen stappen, samen drinken en samen roken. En combinaties daarvan. En dagelijks.
M’n weblog werd steeds populairder en andere webloggers vroegen zich af of ik wel echt bestond en niet een marketingstunt was van de Reload. Of dat ik misschien een man was.
Ik testte mijn eerste seksspeeltjes voor FOXY.
Ik testte en beschreef voor RELOAD meerdere smartdrugs.
P. en ik besloten te gaan samenwonen, hadden al praktisch een huis in Amsterdam Oud-Zuid gekocht, maar op het laatste moment ging dat niet door.
Ik werkte voor het eerst op de Kamasutrabeurs.
P. en ik kochten het huis in Amsterdam Centrum.
Kater Gandhi liep weg. Of is verdwenen in het Kerstmenu van de Chinees om de hoek.
Ik dacht dat ik last kreeg van rimpels, maar wat wist ik er toen eigenlijk van?
Ik genoot van de grote hoeveelheden reacties die ik kreeg op mijn stukjes en de discussies die er gevoerd werden.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Eveline schreef:

  LUNA! Ik lurk. Al bijna 5 jaar lurk ik vrijwel dagelijks op je blog, lach om je stukjes, geniet van je foto’s en denk soms wat langer na over hoe verschillende mensen kunnen zijn. Je staat als tweede in mijn linklijstje (na dooce). Dus hoera voor de feestweek bij LUNA, hoera voor jouw blog, en hoera voor ont-lurken! Maak er een prachtige dag van. Ik denk vandaag aan jou!

 2. Kange Lees schreef:

  En je maakt de quiz wat gemakkelijker zo met de foto’s. Dank je wel Luna en de beschrijving. Het is best moeilijk hoor! En ik vind je nauwelijks veranderd in al die jaren. Haar en bril doen het. Mooie look!. Ik ben zelf kaal, maar had me al voorgenomen op mijn twintigste om dat te accepteren als het zo ver was. Pim Jacobs, de man van Rita Reijs was de aanleiding. Hij kamde zijn bakkebaarden over de kale plekken op zijn kop. Eigenlijk zie je zo weinig meisjes met een bril, dat die eigenlijk heel aantrekkelijk worden. Ik vind dit heel leuk wat je doet, het 10 jarig bestaan zo vieren. En je was met het beschrijven van je drugservaringen en je seksuele openhartigheid de oermoeder van Spuiten en Slikken. Dat moet ook eens gezegd worden.

 3. franka schreef:

  Hoera voor Luna in de gloria

 4. Webwandelaar schreef:

  Zonder bril? Dat is maf. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *