web analytics

7

PLOG ZONDAG 22 JANUARI 2017


Hé, joehoe, vriend, vriend! Waar ga je met dat spek naartoe?? Beetje uitbakken voor jullie en mij niks gunnen??? Ik ga hier niet mee akkoord vriend!


Deze dame heeft een kleed gekregen in de buurt van de eettafel, zodat ze niet al kwijlend en bedelend naast de eettafel gaat zitten… ze moet hier zelf nog even over nadenken.


OH! Lekker samen ontbijten! Koffie, smoothie, eitje, broodjes uit de oven en lekkere dingen erop… fijner wordt het niet op de zondagochtend.


Oh jawel, het kan NOG mooier, want m’n hyacinten komen uit.


Op mijn totalitaire TODO-lijst van 2017 staat; ‘organiseren atelier’. Vandaag maak ik een klein stapje door al m’n letter- en cijferbedeltjes te sorteren! Goed bezig.


Nina hangt de sloerie uit. Haar litteken begint mooi te genezen. Ik was vorige week nog bang dat ze een ontsteking aan het litteken zou hebben, maar dat is nu allemaal weg. FIJN!


De rest van de middag ben ik in een zalige vibe aan het knippen en plakken en schilderen!


Ziet er vanaf de andere kant zo uit. Met snackies, een wijntje, een mooi zonnetje en gewoon lief, lief, lief en liefde.


Dit is het geworden.


Niet helemaal zoals ik in gedachten had, maar ik heb vandaag andere technieken geleerd en gevoeld. Valt ook wat voor te zeggen…

But I will rise.
I will return.
The Phoenix from the flame.
I have learned.
I will rise.
And you’ll see me return.
Being what I am.

In de vlammen zit overigens echte as verwerkt…


Nina legt zich erbij neer.


Mooi. Dan ga ik koken! Dit ziet er niet uit, maar is natuurlijk heel lekker. Het is kip met porcini (eekhoorntjesbrood)!


Het is een variatie op dit recept: pasta met porcini-champignon-saus (gewoon kip toevoegen dus eigenlijk)! Lekker! We gaan niet al te laat naar bed, want morgen weer vroeg op (5:45)! Ik kan nog steeds niet zo heel goed geloven dat m’n leven zo relaxt is. Geen stress, geen druk, geen angst. Dat is nogal wennen. Al wil ik daar nooit aan wennen. Of; ik wil er wel aan wennen, maar ik wil het nooit als iets vanzelfsprekends ervaren.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marjan schreef:

  Vooral ‘geen angst’ .. op de achtergrond bleef altijd wel een beetje stress hangen, en druk…. maar gewoon wakker worden in een huis waar je niet meer op eieren hoeft te lopen,,, dat is iets waar ik elke dag nog steeds heel dankbaar voor ben.

  Fijne maandag!

 2. Joyce schreef:

  Ik hoop het as van die lulhannes.
  Pardon my French.

 3. Jan Folkersma schreef:

  Ik geloof je op je woord en ben heel heel blij dat alles nu zo goed gaat, maar….Maar vroeger schreef je ook altijd dat alles zo mooi en lief en alles was, weet je wel? Don’t get me wrong: ik zie ook wel aan je dat je relaxed bent en rustig en gelukkig en veilig (gvd), maar dan wil ik later weer niet horen dat je nu ook doodongelukkig was. Het komt een beetje beroerd m’n keyboard uit maar ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.

 4. Else schreef:

  Misschien moet je een safetycode inbouwen voor Jan, zo van als ik mijn nagels rood lak en ik sta daarmee te zwaaien op een foto – kom me dan redden :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *