web analytics

0

PLOG MAANDAG 15 MEI 2017


Nou, dat was een heel goed test-weekend zullen we maar zeggen. Nu alleen nog ‘even’ de reviews schrijven.


Wat ben ik toch een goede vrouw! De Luna-fluisteraar krijgt een bak Mexicaans en een bak Spaanse bonensoep mee. Maar ja, hij heeft me dan ook heel goed geholpen met m’n werk dit weekend, dus hij heeft het verdiend.


Ik trek even een kaartje voor deze week. Veel te ingewikkeld.


Crackers met geitenkaas; LIKE.


En uiteraard moet Nina 3 keer uitgelaten worden. Dat gaat gewoon maar door. En door. En door.


Het was de hoogste tijd om m’n haar te verven. Sexy hoor.


Supersexy! En in deze staat van zijn kreeg ik een gozertje van de Eneco aan m’n deur. Ik schreef een blog: LUNA IS EEN VROUW DIE ‘NEE’ ZEGT MET EEN GLIMLACH.


En eigenlijk zijn mijn reviews voor Climaximaal.nl ook een soort van blogs! Ik zette deze online: SEKSTOY REVIEW #343: STRICT LEATHER ZWEEPJE VOOR BEGINNERS! En wat een leuke, gezellige productfotografie bij een zweepje!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *